Scarface написа на 09 January 2021 - 05:07 PM :
Тоя пост над мен предполагам е пълен със статистика, кога сме играли, кога сме паднали, кога сме били и т.н.т.
Нищо футболно и съм готов да се обзаложа.
Мачът.
Мачът на мачовете за годината. Тука за мен са важни мотивацията и представянето на трима души.
А. Бекер, Хендерсън и Салах.
Тия зле ли са , Х ще е успех. За Мане и Робо съм на 90% сигурен, че ще са машини, както и за Фабиньо и все още колебливият Тиаго.
Като казвам колебливият имам предвид много спорните му влизания, които носят картони и изнервяне в играта му. Това естествено се дължи на позицията му, която не е ориджинъл, но той пък кой напоследък играе на своята.
Ако вратарят е сигурен, Хендо уверен (нещо , което напоследък пак не показва) и Салах точен или поне не толкова лаком ще бием с 2 гола разлика.
Не на последно място искам да отбележа, че ще играем И срещу по-мощната от Коза Ностра, Триадите, Якудза, картелите и дори руската мафия накуп , а именно ФА.
Тази битка вече е непредсказуема и ако са решили става и непосилна за печелене.
Дано да ни е отредено друг сценарий. Обикновен , реален. Независещ от чернодрешковци.
Разбира се, Драгоев на форума.
Домакини сме, срещу именит съперник, нямам съмнение, че ще покажем игра като в мача с Тотнъм, вече дали ще победим е друг въпрос.