Ливърпул-България ви приветства!
![]() |
Добре дошли във форума на Ливърпул-България. Правата ви на гост са ограничени. Регистрацията тук ще Ви осигури следните възможности:
екип Ливърпул-България YNWA |
Guest Message by DevFuse

20.10.2019 Манчестър Юнайтед - Ливърпул (ПЛ - 09 кръг)
Започната от Simply Red, Oct 04 2019 03:41 PM
133 отговора на тази тема
Публикувано 12 October 2019 - 07:28 PM

AllorNothing написа на 06 October 2019 - 07:15 PM :
Aко не ги бием тия на нивата.. заклевам се, ще си отрежа топките ритуално с личната си карта, а след това ще ги запържа с масло и ще ги изям.
Колега, умните хора са казали- “ Голям х*й лапни, голяма дума не казвай“...на всички е ясно какво имаш предвид, но да не слагаме каруцата пред коня..
Че мангалите са безобразно слаби е ясно, но и заека, че е заек, като го притиснат до стената започва да хапе..
Така че, да преброим пилетата наесен или поне като завърши мача.
Публикувано 12 October 2019 - 07:35 PM

Публикувано 15 October 2019 - 01:10 PM

Малко ми падна желанието да гледам мача след снощния цирк. Простаци си има навсякъде. Оправдание за тях няма. Любимия ми отбор е британски. Подкрепям и дори искам да има повече местни момчета в Ливърпул. Даже и аватара ми е на британско момиче.
Но ми е малко тъжно и не мога да приема да идват така и да се опитват да изкарат цялата нация лоша. Расизма се ползва доста с политически цели в Америка и Англия, но каквато и да ти е целта нужно ли е да бъде на гърба на държава, която няма нищо общо с тях ? Грозно е.

1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни