Тъй, Окса и Кейта почват титуляри. И двамата са по-офанзивни халфове. Възниква въпроса кой ще покрива бековете? Ако пък спрем да играем с бековете ще загубим най-силното си оръжие до момента. И кое ще е по-добре-офанзивна халфова линия или свръхзвукови крила? Залагам на второто, ама какво ли разбирам аз.
Ливърпул-България ви приветства!
![]() |
Добре дошли във форума на Ливърпул-България. Правата ви на гост са ограничени. Регистрацията тук ще Ви осигури следните възможности:
екип Ливърпул-България YNWA |
Guest Message by DevFuse

27.10.2019 Ливърпул 2-1 Тотнъм (ПЛ - 10 кръг)
Започната от Simply Red, Oct 24 2019 09:53 AM
66 отговора на тази тема
Публикувано 28 October 2019 - 08:11 PM

Повреме на мача ми мина следната мисъл през главата като гледах играта на Ван Дайк.Той заедно с Фабиньо и още един по-офанзивен да са халфовете.Т.е. в мачове срещу отбори със силна халфова Ван Дайк да е опорен,защитен халф.С него и Фабиньо мисля ще отнемаме топката още в зародиш.Централни защитници могат да са Матип и Гомез.С такава формация се използват силните страни на Ван Дайк при пласиране и отнемане на топката.Фабиньо като е там също става страшно.Има ли резон тази моя мисъл..
Публикувано 28 October 2019 - 08:33 PM

Очаквам Хендо само след 54 дни наистина да стане Световен шампион !
Ето един 13 мин репортаж от мача ни
https://hlfc.tostrea...html/N4Jvu19q9T
Ето един 13 мин репортаж от мача ни
https://hlfc.tostrea...html/N4Jvu19q9T
Публикувано 29 October 2019 - 05:23 PM

Имам съвет към всички, които често водени и от емоции(надявам се е това) критикуват стартов състав във важни мачове, играта на отделни единици като най-често това са Хендо, Мо и т.н, преди следващата такава критика да изслушат пресконференцията от днес с Пепин и по-точно частта, в която обяснява, че в този мач, чиято тема е, най-ключово е било 30%, в които не сме владеели топката. (това е някъде 7 мин преди края на ПК)
Някой беше писал в темата на Пепин, че той, често се изтърва и навлиза една малка идея по-навътре от общите неща, които за нас феновете са изключително интересни.
Някой беше писал в темата на Пепин, че той, често се изтърва и навлиза една малка идея по-навътре от общите неща, които за нас феновете са изключително интересни.
1 потребител(и) четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни