Въпреки че нямаше вина за гола, който ни вкараха... Трент днес ми скъса нервите. Като виждам как играе Робо от ляво и как играе Арнолд и ми се реве.
Сигурно 500 атаки имаха през неговата зона.
За това равенство повече може да съжаляваме ние / съдията ананас /, но то не е баш най-голямата трагедия. Принципно в други сезони можем да кажем, че това е шампионска точка, но при наличието на Сити просто изглеждаме задължени да печелим всеки мач, което е практически невъзможно.
Днес направи ни играеха на кръв. То не беше надъхване на публиката, то не бяха ръкомахания, то не беше чудо.. все едно играят финал на ШЛ.
Жоро Драгоев пък днес беше в невиждани висоти. Освен левашкият му опит да докаже, че има засада на Мане, през второто полувреме каза, че на главана на Милнър има blood - блъд. Боже, боже...
Няма как да няма нерви след подобен мач, но конкретно днес липсата на Хендо за мен си оказа своето. Хендерсън в центъра греши адски малко и можеше да даде спокойствие на отбора в голяма част от мача. Кейта също можеше да помогне, защото след като получи жълт картон Фабиньо вече не фигурираше на терена, но реално нямаше кой да го замени.
В крайна сметка продължаваме да се движим добре в първенството, в принципно шампионски график. Най-лошото нещо идва от това, което са способни да направят Сити.
С нетърпение чакам мача с тия на Анфийлд. Да го видим тогава тоя уж дето Клоп му е абонат какво ще прави.