liverpoolfan написа на 06 November 2019 - 09:47 PM :
Сега, искам да се върна малко назад..от миналия сезон до сега. Шитнярите падат от Челси, Нюкясъл, Лестър, Норич, Палас и Уулвс, като последните две са домакински загуби и последната е супер унизителна, поне според мен. Всички споменати отбори са ни супер абонати, като при челси това е с условности..
та значи сульо и пульо ги бие тия като тъпан на мегдан, а ние видиш ли трябва да падаме на колене и да се кръстим с двете ръце щото сме имали мач с шити..
ей тая работа не мога да я схвана, заради такива страхове дето пазят лозето и тънки сметки го изядохме немит срещу мангалите..излизаме, борим се мъжки и каквото сабя покаже, всичко друго са бошлаф работи.
Мойка,мисля,че съм ти чел много готини постове,даже ми е тъпичко,че трябва да ти отговоря по най-клиширания начин,че мач с мач не си приличат.По тази логика ние бихме Норич 4:1,те пък биха Сити с 3:2,това не значи,че ние ще бием гражданите с 4 гола разлика(ай дано

) 2+2 във футбола,обаче почти никога не е 4
blunt написа на 06 November 2019 - 03:43 PM :
И на равен ще съм доволен, ако Ливърпул е натиснал за победата, но предпазливо представяне без победа ще е разочароващо.
Блънте,това беше добро