stroshev написа на 31 October 2019 - 10:58 AM :
За мен халфовата ни линия беше скандална и то съставена от най силните уж футболисти- Лалана, Кейта и Окса... не помагаха грам на защитата, губеха постоянно топки в средата и създаваха условия за контри... тия момчета отзад нямаше какво повече да направят в тия условия... при тежката преса от страна на Арсенал изобщо рядко някой се връщаше да им помогне да изнесат топката... Кейта не разхбрах цял мач каква му е функцията.
Съставена от най-силните уж футболисти, предполагам че го казваш на шега. Само Окс причислявам към най-силните ни футболисти. Кейта не само в този мач, а винаги когато е на терена се чудя каква му е функцията.
Твоите разсъждения дават отговор на често задавания въпрос защо в средата играят Джини и Хендерсън. Защото те покриват повече пространство, има повече енергия в играта им, пресират повече, помагат повече в защита.
Затова и съм съгласен, че оставени без достатъчно подкрепа, Ван ден Берг, Уилямс, Гомез, Милнър и Келехер инкасираха 5 гола, един от чиста засада.
Не приписвайте успеха само на младите - той е на 11 човека, а сред тях не всички бяха младоци. Но като говорим за младите, най-много ми хареса, че и те попиват тази непримиримост до последната секунда и вяра в силите си, която Клоп все повече затвърждава в първия отбор. Някои от тях, ако се развиват достатъчно и са здрави, след 3-4 години могат да намерят място и в първия отбор. Сега им е много рано.