Jump to content

ПРАВИЛА за ползване на форума

Dacheff

1. Добрият тон е абсолютно задължителен. Уважавайте останалите участници във форума, дори когато не сте съгласни с тях. Отнасяйте се с другите така, както искате те да се отнасят с Вас.

2. Не е разрешено използването на псувни, обидни думи, преки характеристики или самоцелни саркастични забележки, особено когато целят разпалване или подклаждане на конфликт. Забранени са обиди също така и по адрес на играчи и треньори на Ливърпул.

3. Отправянето на заплахи (вкл. и чрез системата за лични съобщения) е недопустимо.

4. Системното провокиране не е на почест тук. Главната цел на екипа на forum.liverpool-bulgaria.com е да предложи среда, в която всеки може да изрази безопасно своето мнение, било то и непопулярно стига това да е осъществено по разумен начин. Ние ще подкрепим Вашето право на различна гледна точка. 
  Същевременно няма да се толерира поведение, което прикрито или не цели провокиране на един или повече потребители. Правете разлика.

5. Пишете на кирилица.

6. Съобразявайте се с вече съществуващата структура на форума. Поствайте коментарите си в съответните теми.
 
7. Писането на кратки и безсъдържателни мнения е нежелателно. Форумът не е чат.

8. Не пишете прекалено разноцветно, с различни размери на шрифта или пък само с главни букви. Старайте се текстът да изглежда прилежно. 

9. Когато цитирате мненията на други членове с цел да онагледите отговора си, запазвайте само частта от цитата, която ще коментирате.

10. Пишете конкретно по темата. Не се увличайте в спам. Избягвайте пускането на няколко последователни (непосредствено едно след друго) мнения в една и съща тема. Ако има нужда да допълните или редактирате мнението си, и все още никой не е писал след Вас, използвайте бутона редактиране.

11. Всяко нарушение на правилата ще бъде наказвано според системата за наказания.

×
×
  • Create New...