Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Кой гледа замъка? Еми по-новата система си свърши работата. 2-0 за Нюкасъл.
 3. Today
 4. Да бяха го дали направо мундиала на тяхната обща кандидатура. С оправданието за 100-годишен юбилей кой щеше да се оплаче? Бай'Ване, 9 полета може да са нищо, но ти набиват в главата лятото да си слагаш климатика на 27 градуса, а зиме на 18.
 5. Така е. Принципно откриващият мач трябва да бъде между Уругвай и Световния шампион. Аз одобрявам това сто год от първото Световно да се отбележи с мач в Уругвай. Други още два ми изглеждат малко пресилени, но всичко е предпоследно засега. За "разкарването" и ЕКО-то: Три полета на отбори извън ЮА до там и после още 3 за тях до Европа + още 3 полета за трите ЮА отбора до Европа, като може и да се съвместят някои. Обаче се спестяват потенциални полети на запалянковци от ЮА към Европа. На фона на ежедневните много хиляди полета по света, още 9 са едно нищо. После разстоянията между градовете с мачове ще са много малки - ще има групи играещи само в Мароко, само в Испания и само в Португалия. Чак за 1/8 или 1/4 финали някои ще се преместят в Испания или Португалия, но пак пътуванията ще са 4-5 пъти по-кратки отколкото тези между Канада, САЩ и Мексико.
 6. Може би грешиш. Ако в тези три мача играят отбори от Америка и Океания няма да има чак толкова джиткане насам на там. След мачовете се местят в Европа и си довършват групите. Но ако в откриването ще играят Испания например или Португалия ще е доста тъпо наистина. Да сме живи и здрави до тогава и пак ще коментираме.
 7. Мундиалът 2030-а щял да се проведе в Испания, Португалия и Мароко, НООООО първите три мача барабар с откриването щели да бъдат в Аржентина, Уругвай и Парагвай. Това било за 100 години от първия мундиал. Ще разхвърлят световното на 3 континента през цял океан. Много екологогично, браво! Ама за това по телевизиите няма да слушаме безкрайни брътвежи, защото няма да им го спуснат.
 8. Биологията не се интересува от ценности
 9. Може пък да е възприел ценности и да е надул корема))). И колегите му. Групово. Лидери в съблекалнята!
 10. Виж в темата "Га яди кифтета, ни рива", малко преди края...
 11. Телето... кой това? Харито ли? Май трябва пак да се огледам във форумчето им. Току виж ми е минало от съдийските тесли.
 12. Абе замислих се тия дни за мангалите и как е възможно да са толкова зле или ако не зле, то непостоянни. Една година са 2-3-ти, другата са 6-7-ми и това е циклично. Замислих се, че някаква част от играчите подвизавали се, или в момента, които са там са страшни боклуци и като хора. Антъни, Грийнууд, Бруно, Телето, Санчо и т.н. Или ще е изнасилвач, или ще е пиянка и ще се бие с полицаи, или ще е леке и ще се скатава, или няма да пресира щото е над нещата... Такива играчи Клоп никога не би взел дори да имаше парите за тях. Вярвам, че и при Гуардиола е така. Ибрата намеква за това в биографията си, че всички в Барса били добри момченца и слушали като ученици.
 13. На 17 декември ни пристигат, а към 6 април отиваме там https://www.flashscore.bg/team/liverpool/lId4TMwf/fixtures/ Освен това най-вероятно те ще слязат до ЛЕ, ако завършат трети в групата си и тогава може отново да ги срещнем по трасето в ЛЕ чак на 1/4 или 1/2 финал, а защо не и финал.
 14. Ние кога играем с тия клетници? Дано до тогава не го сменят, че да може да ги бием както трябва (или пък да му спасим тиквата на Тен Хаг ако ни бият).
 15. Интересно кого ще обвинява сега Тен Хааг, след като изгони Роналдо , Де Хеа и отстрани Санчо, и му доведоха исканите играчи. Да замениш Роналдо с Вегхорст , просто защото искаше да покаже мускули беше супер тъпо..
 16. То не е проблема, че имат Амрабат на левия бек, защото имат контузени. Проблема е, че след толкова изхарчени пари през последните 5-6 години, те все още имат Люк Шоу, примерно и други подобни. Не им знам целия състав, не ме и вълнува.
 17. Не пипайте Онана! Супер си е там. Да им дават на него и на Севън Хаг десетгодишни договори!Ако не знаят как се прави да преписват от челситу...
 18. След емнайсестотин мельона похарчени имаш - Онана на вратата, Амрабат на левия бек, Маунт в центъра, Бруно на крилото и някъв Ханибал ли е, къв е, в центъра, един изнасилвач на трупчета, един изнасилвач под наем и едно циганско леке извън отбора. Красота. Нестор Ел Маестро от Холандия твори.
 19. А резултата можеше да бъде и по-голям за Галатасарай, Икарди изпусна дузпа и 2-3 чисти положения. Този Онана не знам какво са видели в него, но гаф след гаф прави.
 20. Пишеше се тук, че били взели Онана за добрата игра с крака... Чудесно играе с крака, бих казал. Аз си пуснах да гледам два мача едновременно, но при 1:1 на в Манчестър и Неапол се оттеглих достойно т.е. отидох да спя Кой нормален ще разкара Гея и ще вземе Онанист? Арсенал и те гризнали дръвцето. Сака пък се контузил.
 21. Yesterday
 22. 26.09.2020 Брайтън 2-3 Манчестър Юнайтед дузпата след "края" на мача https://www.flashscore.bg/match/Y14Bfm8L/#/match-summary/live-commentary/0
 23. Хехе, верно ли, не ни е зле само на нас, явно.
 24. ББ сигурно ще "отмие" срама с един такъв колаж и толкова. Sent from my SM-S918B using Tapatalk
 25. Уф, супер звучи колега, наздраве!!! Така ми се пийва и на мен, ама съм на антибиотик и не мога в момента, баш така за мачовете, когато е най-сладко.. И от мен пожелание за Галатасарай да тряснат баш Манго довечера!
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...