Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Чуковете имат по успешна петилетка от Арснел и Манго
 3. Today
 4. Пие каквото има включено в ол инклузива. Много типично точно за немците. Моето впечатление е че се набляга на количеството като качеството трябва да е задоволително. Имат една много хубава дума: гюнстиг. Като превод изгодно.
 5. Аз се надявах и още се надявам Нунес да понаучи нещо от Суарес в националния на Уругвай, вече и с помощта на Марсело Биелса наесен.
 6. Гледайки как води топката и я държи близо до себе си,плюс стойката при отправяне на удар страшно много ми напомня да бълхата. Бидейки заедно в националния на Аржентина,дано да е понаучил това-онова от него. Всички се надяваме,че той ще е задаващия темпото в средната ни линия,но като се замисля това няма да е толкова трудно. При перманентно отсъстващият поради травма Тиаго и риска дали ще успее да компенсира зейналата пропаст от тръгналите си светила на футболната игра-Окс и Кейта.....каквото и да стори Алексис ще е надграждане.
 7. Немец с пари да пие Хайнекен... Не го разбирам.
 8. Още не сме превели първата вноска
 9. Според този журналист утре ще подпише МакАлистър. Medical examinations have already been carried out, but the signing was delayed for logical reasons relating to this type of transfer, as per @CLMerlo
 10. И аз не съм учуден. Ако човек погледне статистиката за последните 25 години, отборите различни от "топ 6", които са спечелили нещо, било то ВЛ, ФА или КЛ, всички са в долните дивизии. Без изключение. Един трофей и си мислят, че са хванали господ за шлифера. Започват с безумните трансфери и харчове, а края е един и същ. Извода е - Всяка жаба да си знае гьола!
 11. Допуснал съм огромна грешка - не ШЛ, а ВЛ спечелиха Лестър.
 12. Бай Хенри да вземе да почерпи, че бая стотачки е спестил, ама чичо Скруч, какво да го правиш...
 13. Според мен ако не се беше случило това нещастие със собственика им нямаше да изпаднат
 14. Залага който има пари. Не е баш по темата, но да споделя нещо: Мой братовчед от София, но често ходи в командировка в Разград, преди около година ми каза следното - научил от местен човек, уж добре запознат, че Домуса още когато Лудогорец влязоха в А група направил специален залог: Лудите да спечелят титлата десет години поред! С не особено голяма сума за него, но с ОГРОМЕН коефициент. Е, вече станаха 10 даже 11 год. Нагрухал се е.
 15. Е как да кажа, че 2016-а ще изпаднат като те тогава взеха ШЛ? За следващата година (2017) ми е най-ранната прогноза. От 2017-а до 2023 прави 6 години и се вписва в моите възприятия за "няколко" (5-6). Като кажа няколко обикновено мисля за 5-6. Не ме предизвиквай, че ще взема да прегледам всичките си постове след 2016-а На лични мисля бях дискутирал темата с Ребуф. Май я пренесохме на лични от някоя тема, но как да е. За мен не е никаква изненада, че изпаднаха Лестър, даже много се задържаха след чудото.
 16. Колега ти си казал че 2016та ще изпаднат...това че 9 години в крайна сметка изпаднаха не кой знае каква познаваемост...не че нещо да не ти развалям хатъра...
 17. Говори се, че Меси ще подпише с Маями, след което те ще го отдадат под наем на Барселона, за да заобиколят финансовите неуредици и неспособността на Барселона да го подпише директно. 100 млн + добавки - сети се как тия добавки стигат спокойно още 50 млн.
 18. Според мен точно затова се оглеждаме за тия двете франсета черните.
 19. Аз казах ли Ви? Помня имах и някаква дискусия с Ребуф по темата, но не ми се рови повече.
 20. Алистър добре, ама е бавен. Ако играе в центъра с двама от Тиаго, Фаб, Хендерсън, ще е доста кофти. И затова със сигурност поне един млад с бърза и голяма крачка ни трябва за стила на Клоп.
 21. Какво става, нали всичко беше готово с Мак-а, а още няма снимка как подписва...? Да не стане накрая...
 22. Това са спекулации, не знаем колко пари са искали и дали са ни искали повече от тия. Това са постижими пари. Ние дадохме 80млн за Дарвин, който е по-възрастен и по-недоказан от Белингам, а и не е англичанин. Не ми е ясно, защо не го взехме, ако толкова го искахме. Това, че за тия пари може да вземем 2ма не е оправдание. Ако вярваме на слуховете Реал ни отмъкват вече цел1 и цел2 в халфовата линия, после защо ни бият където ни хванат......
 23. Тука пак не влизат комисионни на агенти. Холанд на хартия струва 60 мил ама баща му получи към 30-40 и агента му някъде там.
 24. Нас ни гласяха за €130-150млн а на РМ ще им коства €100М + добавки. Не, че и 100М са малко за нас, ама тази разлика от 30-50% отгоре си е доста значителна.
 25. Sheikh Jassim bin Hamad Al Thani made a fifth bid to buy Manchester United earlier this week, according to a source close to the Qatari banker. This will be Sheikh Jassim's final bid, and after Friday he will no longer engage with the process. The bid is for 100% of the club, will clear United's debt and has a separate fund for the club and local community.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...