Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Today
 3. Тая вечер в зависимост от това с какъв отбор ще излезе Вила ще стане ясно какви са им плановете за неделя. п.п. Парада на купете ще е на 29 май. https://www.thisisanfield.com/2022/05/liverpool-confirm-victory-parade-will-take-place-even-if-no-more-trophies-are-won/?fbclid=IwAR1oNTPC3ZvInOg0p8mrKwbAQGsRNKoVlX1jG7S5jR3Z8_zwjf6YIY5Yr-8
 4. Първите 25 минути не ги гледах, но да, точно написаното от теб го направи интересен. Аз не знам как нямаше контузии към края, беше страшно тичане.
 5. Динамичен, но също така и всеки първи пас беше тип "теглии!" от едното наказателно към другото, разбира се сгрешен. Всеки втори пас по земя пресечен. Как издържа тая топка първите 45мин. бах ли го. Добави тук и фал на всеки 1-2 минути. Много бързо ми се припомни как беше зад блока на 8 годишна възраст. Второто не го и гледах, съня ми беше по-важен. Как обаче си личи разликата в класите в двата турнира, шокиращо.
 6. Преди 20 и нещо години след няколко трансфера и добри връзки между двата клуба на острова мрънкаха за Астонпул и Ливървила.
 7. Те тоя сезон да помогнат, пък за другия ще му мислим
 8. И аз бях за Ейнтрахт. Определено мачът първото полувреме беше тъп, на фона на обстановката по трибуните. Но второто беше бая по-интересен. Напоследък яко финали се решават с дузпи. Да не е и в Париж така след 1 седмица.
 9. От следващия сезон ще си имаме и сателит у низшата лига - They call them Aston Villarpool ...
 10. Yesterday
 11. По симпатичния за мен от двата финалиста спечели. Ако Стиви все още бе начело на Рейнджърс, може би в тоя случай, щях да съм за тях. Не че, ван Бронкхорст, който си беше добър играч, определено също има качества за да стане и успешен треньор.. Иначе поне, няма да се спомине някоя световноизвестна личност, след като Рамзи пропусна.
 12. Много динамичен мач, радост за окото на неутралните фенове. Брутални дузпи и за двата отбора. Рейджърс биха 2 пъти в центъра, едната беше изпуснаат, всичко останало с всичка сила по ъглите. Вратарите повечето пъти скачаха накъдето трябва, но нямаха никакви шансове.
 13. Естествено, че точно Рамзи ще засере. Кент обаче изпусна от няколко метра в 118тата минута. Тренерът на Айнтрахт изглежда визуално като по-възрастна версия на Джерард, дори и структурата на тялото е много близка.
 14. Още не мога да проумея кой реши да дава 400 бона заплата на Аарън Рамзи.
 15. Този тъпунгер, който коментира така и не разбра, че теглиха два жребия, а не един. Един за врата и втори за това кой първи изпълнява. Че и нахрани капитана на Айнтрахт, който с нищо не е виновен за ситуацията. Освен с лошия си късмет да ги загуби и двата.
 16. !!! Суарез, отивал в Астън wait forit... Вила. Астън Вила
 17. Днес съм го ударил на сметки нещо и гледах някакви приблизителни суми, които ще спечелим от всички купи и ВЛ. 253 милиона ако спечели ШЛ + още пари от ТВ права във ШЛ, но нямаше цифри за там . или +240 милиона ако загубим финала + пак ТВ права ШЛ Ако тези цифри са верни според мен спокойно може да ударим над 300 милиона приходи, което ще е повече от страхотно.
 18. И сега е така, този от Дортмунт е по-слабия играч
 19. Тоя брат му какъв играе? Щото пише forward, а Jude е халф. Принципно няма лошо, но ми се струва, че рядко брятата имат сходни таланти. Примерно Торган е средна ръка играч, докато Еден Азар беше топ-топ класа в Челси. На Лукаку брат му също беше посредствен бек в Лацио. Само Коло Коло и Яя бяха на високо ниво, но пак беше очевидно, че не Коло беше гребал с пълни шепи от кацата със семейния талант.
 20. https://webcafe.bg/football/toy-grabna-vardi-ot-peta-diviziya-kante-i-marez-ot-liga-2-a-evertan-ne-mu-pozvoli-da-vzeme-haaland-za-4-mln.html?fbclid=IwAR1cu4NCgTie1-Iw-WcrMcCLhZZiWwTA8WPA1mcR6mvWz7bEHjRC3gwEGtc
 21. Нещо интересно, което забелязах докато гледах класирането- всеки един отбор може да завърши на различна позиция от тази на която е сега.
 22. Ама той Таки е баткото в случая.
 23. Last week
 24. После кой имал богато въображение
 25. То това ще е по-интересното от каквото и да стане нататък.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...