Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. Изцяло психологически ми се стори на мен. Жалко много, среброто беше реално. Ивет Горанова, ансамбъла и борбата са реални възможности за медали. Демирева също. На бокса и на Христо Христев също се надяваме, както и утре на стрелбата на 25м. Миладинов също, ама там ми се струва най-малък шанса предвид възрастта и първата олимпиада. От тези ще чакаме малко да изскочи заека от шапката, макар че знае ли се.
 3. Today
 4. Голям провал беше това. Какво и що правят та баш на олимпиада да правиш най-слабите си представяния. При положение, че е вдигал 192 преди 2019-та, сега се предполага, че поне 190 ще може. Венецуела и такива от Б група ни бият на щанги. Скоро да очакваме макетата да ни млатят на волейбол и борба.
 5. С издънките на нашия и тунизиеца, тоз даже взе и медал.
 6. Много жалко... При първия опит на 190 доста време са забави със щангата на гърди, а при втория имаше умора. А оня индонезиец от "Б" група май ще вземе бронза! ПП: ВЗЕ ГО.
 7. Да. Аз освен че гледам по ТВ, без много-много да ги слушам, следя от тук https://olympics.com/tokyo-2020/olympic-games/en/results/weightlifting/result-men-s-73kg-fnl-a00100-.htm
 8. Тоз индонизиеца, който е вдигал от Б група е много интересен - като нищо влиза в 5-цата.
 9. Опа, нашия е повишил заявката си от 182 на 184, дано ги вдигне от първи опит.
 10. Ако Иван Абаджиев беше в залата Бай Иване, в момента някой наш щеше да води с 10 кила на китаеца.
 11. Не го отписвайте още 1- китаеца, 2- венецуелеца /може би/ и за 3то ще се борим с тунизиеца, който има 1 кило по-малко в изтласкването и при равенство накрая нашия ще е по-напред. Молдовеца почва от много малко в изтласкването и едва ли ще надмине нашия. Без грешки от Божидар би трябвало да вземе бронза. Ех, ако Иван Абаджиев беше в залата сега ..., но дано му помогне "отгоре"
 12. Всичко е възможно особено като се хвърляш за медал от изоставаща позиция.
 13. Молдовеца няма да го задмине, но няма да вземе медал за съжаление. Тунизиеца и венецуелеца са много добре подготвени и имат по-големи възможности на изтласкването. Върви към най-тъжното 4-то място.
 14. Жалко ще е ако тоя молдовски чобанин пак го задмине.
 15. Ее жалко, че я изпусна на втория опит. Добре, че пак успя да хване третия и има още шанс в изтласкването.
 16. Вярно ги дават вече по БНТ2, но още няма опити от "А" група, само си потренирват или може би очакват да приключат всички от група "Б" с по-слабите състезатели.
 17. След малко по БНТ 1. Всъщност БНТ 2, смениха го. Току-що почва.
 18. Според програмата би трябвало току-що да са започнали, ама май не са. Нашите ТВ засега нищо не дават, нито го пише в програмата им.
 19. В колко часа са щангите и по кой канал ще го дават? А и нещо по-интересно за гледане днес, ако някой може да сподели, че голямо слаломиране между каналите пада. You'll Never Walk Alone!
 20. На Селин Али и предстоят поне още 4 олимпиади, само да е жива и здрава. В стрелбата опита е от изключително значение. Това, че се движи в средата на класирането за момента, е много добро постижение за момиче на 19 години, което има до момента много малко състезания при жените. Очевиден талант е и можем да очакваме от нея в бъдеще борба за олимпийска титла.
 21. Следих тези резултати още от рано-рано сутринта. Вярно е с добра стрелба особено за 19-те си години, но ще си остане някъде в средата на класирането, което си е несъмнен успех! За влизане във финала трябва поне 7-8 други отпред да направят по 3-4 пропуска, а нашата да е без пропуск. Практически е невъзможно. Ония стрелят яко, да ги е... Може да се видят резултатите тук https://olympics.com/tokyo-2020/olympic-games/en/results/shooting/results-trap-women-qual-000100-.htm Това е официалният сайт за игрите и е изключително подробен, точен и удобен! Освен програма, резул
 22. И в Париж ще ги има - бейзбола и каратето ще отсъстват.
 23. Общо взето, в Париж трябва да сме силни особено ако сме с пълна квота в щангите. Имаме много млади атлети и дебютанти на тези игри, а отдолул в доста спортове идват силни заявки.
 24. Да, сега намерих инфо, че е контузен. За Стилян Гроздев става въпрос. Преди месеци му предричаха олимпийски медал и явно щяха да се окажат прави. Но пък е положително, че вадим дълбочина в отбора. Ако имахме възможност на пълне отбор, то в поне 4 категории можеха да се борят за медали. На следващата олимпиада Карлос Насар много народ го виждат като олимпийски шампион, стига да е жив и здрав.
 25. Ами той беше младежки национал дълго време, сега и за треньор учи в НСА, така че би трябвало да е достоверна информацията. Не ми говореше с конкретно име де, ама щом и ти казваш, че е имало дилема, би трябвало за същия човек да става дума.
 26. Е стига бре брат, голф... За джудто донякъде съм съгласен, но пък снощи гледах финален мач при жените, който беше феноменален. Една франзузойка срещу словенка на финала. Номер 1 и 2 в света. Е направиха супер битка. Много жалко, ако това е вярно. Не се чете никъде подобно нещо. Той и Христо Христов не е случаен. Много е млад, но вече има сребро на европейското преди 3 месеца и е световен шампион за младежи след това. И той ще е в битката за медалите, нищо че е със 6-та заявка. След час и половина пък стартитра Божо Андреев. Дано издържи на напрежението, защото шанса
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...