Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/08/2022 in all areas

 1. За пореден път показа, че зад лъскавата фасада се крие най-обикновен, завистлив, каталунски циганин.
  11 points
 2. Бахти боклука долен. Ако не бяха Пол Тиърни и още 2-3 боклука в черно, подчинени на Дис Бритиш Хомосекшуъл, сега все още щяхме да сме пред тях въпреки Х-а с Тотнъм.
  9 points
 3. Да, но ние съгрешихме и не бяха подложени на нужното напрежение. Реално тях и Хса ги устройваше. Не че ако бяхме били със сигурност Сити щяха да сбъркат, но поне щяхме да ги държим под напрежение до последния кръг. Типичен комплексар си пепчо. И в предния сезон, където станаха шампион с една точка и текущия имаше по 2-3 мача, в които съдиите свиреха в наш ущърб или в тяхна полза (директно или индиректно, понеже се облагодетелстват от наши загуби на точки. Ще има да гледат ШЛ през крив макарон както ПиСиЖе-то.
  2 points
 4. Bellamy

  Tенис

  Този малкия Алкараз, е новото чудо на техниката. На тези години само Надал е играл по такъв начин. До края на годината ще бъде номер 1 и ще остане там дълго-дълго време. Само, ако има някви сериозни контузии, ще го спрат да доближи големите трима по титли
  2 points
 5. Сити искали Погба. Ей това би бил шампионски трансфер. За нас.
  2 points
 6. Гуардиола, ти колко си долен...
  1 point
 7. Минута мълчание за тези, които си мислеха, че шити ще сбъркат само защото отпаднаха от ШЛ [emoji3] Sent from my iPhone using Tapatalk
  1 point
 8. А добре ни е дошъл [emoji3] Sent from my iPhone using Tapatalk
  1 point
 9. Представям си как американски бизнесмен си държи парите в Русия или Китай [emoji3] Изпратено от моят M2102J20SG с помощта на Tapatalk
  1 point
 10. Започвам да се дразня, че ги бихме "само" с 9:0 в двата мача
  1 point
 11. Абе не е съвсем така. Погба не става да ти бъде гръбнак, но с има едните 5-6 силни мача, които може да направи разликата. Нещо подобно на Ориги. В силен отбор и с високо ниво на конкурентоспособност, Погба може да е полезен. Така, че такъв трансфер си е 50-50. Ако визираш да се взима за твърд титуляр, съм съгласен с теб, но най вероятно биха го взели за допълнителна опция в средата на терена. А ако не се лигави, може да е доста полезен на отбора си.
  1 point
 12. . Sent from my SM-N986B using Tapatalk
  1 point
 13. С какъв състав практически играхме във финала срещу Реал 2018. ..........................Кариус.................... .......Трент......Ловрен.....ВВД....Робо... ..........Милнър..... Хендо.......Джини..... ......Лалана.........Фирмино .......Мане.... Със Салах знаем какво стана. Резерви са ни били...освен Лалана: Клаван, Клайн, Соланке, Емре Джан, Миньоле, Алберто Морено. От сегашно време ми изглежда като невероятен подвиг достигането до този финал. Сега, ако всички са ни здрави за финала, ще имаме като разлика "само" Алисон, Конате/Матип, Фабиньо, Тиаго, Диас като титуляри, цели 5 човека различни и резерви като...Фирмино, Жота, Ориги, Кейта, Цимикас, Чичи, Конате/Матип. Като да долавям Лека разлика.
  1 point
 14. Ами дано тва да си им останат празненствата в тазгодишната ШЛ пък нашите да се снимат с на Милнър фланелката след финала в Париж-ДАНО!!!
  1 point
×
×
 • Create New...