Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/25/2022 in all areas

 1. Източника на тия слухове е да сън
  2 points
 2. Ливърпул е единствената причина другите отбори да не правят шпалир на Сити 5 кръга преди края всяка година.
  2 points
 3. BREAKING: Manchester United have offered £75m plus Harry Maguire for Frenkie De Jong. Barcelona have said that they will take £75m only.
  2 points
 4. При наличието на Сити и персийския петрол, възраждането на Юнайтед е обречено в онзи му вариант от преди 10-на години. Да стабилизират малко позиции - да, но толкоз. Щом ние с такъв брутален отбор и треньор, не се наложихме на Сити, работата е ясна. Чакат ни мъчителни сезони на чужда доминация, за съжаление. Това нещо се бори с пари, но не просто пари, а самосвали с пари. Ето пример - трябва ни качествен млад халф, но вместо да вземем такъв ние не можем, защото взехме нападател. А Сити - не им трябва но взимат Филипс, ей така да има. Тези може да ги катурне само новия Нюкасъл, но след 10 години.
  1 point
 5. Този много мяза на египтянин в лицето. Има такива черти.
  1 point
 6. Това може да стане само ако онзи с арабския нос се контузи тежко или го продадат това лято.
  1 point
 7. Кефи ме как в тия отбори играчите си избират играчи. Това в Челси е традиция, не един треньор изгониха така, ще намажат и на Тухел ските като нищо.
  1 point
 8. Здравейте пичове, мина над година от както писах във форума. Ще дам малко по-различна гледна точка на това защо няма да се купи халф този сезон. Според мен, начина по-който Клоп ще играе следващия сезон, няма да е 4-3-3. Дали не е възможно да се премине в нещо като 4-4-2 или в атака 4-2-4(бековете да са изнесени в халфовата линия, но да не пиша 2-4-4 ). Ако пък пак се играе 4-3-3, то по-скоро ще е 4-2-3-1 (двама дефанзивни и един офанзивен халф, за да има футболист зад нападателя (Карвальо, Фирминьо, та дори и Жота може да играе там).
  1 point
 9. Четири трансфера, които ни касаят. Баба викаше: "Стани, баба, футболен съдия! Докато разберат, че си идиот, ще си топ съдия! Докато се начудят какво да те правят - ще си се пенсионирал..."
  1 point
 10. Определено още от първият му мач за нас, знаех че това момче ще постигне нещо голямо. Ще ми липсва искренно, благодаря му за всички хубави моменти които ни даде. #LEGEND
  1 point
 11. Обаче е странно Мане да е в Значими играчи, а Ориги в Легенди. Колкото и да си обичаме Дивачето, приносът на първия е много по-голям.
  1 point
 12. Аз предлагам да е в раздел "Легенди". Въпреки че беше ясно, в момента ми е леко тъпо и не ми се пише по-обстоен коментар, така че по-нататък ще изредя всичко, което Садио заслужава.
  1 point
 13. Да, добър си е, но бързо може да го заменят. И Агуеро, Компани и прочие щяха много да се отразят на отбора, но като имаш пари, бързо намираш решение на проблемите.
  1 point
×
×
 • Create New...