Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/18/2022 in all areas

 1. Батеее, Бразилия ги задължиха да си променят законодателството, за да може да се продава алкохол по стадионите, а в Катар няма да пиеш. И проститутките са забранени. Ебати тъпото първенство ще е.
  6 points
 2. ravina

  Роби Фаулър

  Неква носталгия ме е налегнала
  5 points
 3. S.Gerrard

  Роби Фаулър

  А голът на Макманамън преди това и комбинацията предшестваща го
  3 points
 4. oZZy

  Роби Фаулър

  Фаулър заради недостатъчен професионализъм и контузии не успя да направи кариера като на Шийрър примерно. Яд ме е, че тогава се движехме след течението и не успяхме да вкараме навреме професионализъм в клуба, който да използва таланта в отбора. А тогава имаше изобилие от талант - Мака, Фаулър, Колимор - тогава май беше най-скъпият трансфер в Англия, все едно сега да купим Хари Кейн, Реднап - който за мен единствено се доближаваше като виждане за играта до това, което сега Тиаго показва. Само в защита бяхме гола вода. От тогава чак досега до когато купихме Алисон и Ван Дайк - фундаментални трансфери в историята на Ливърпул.
  2 points
 5. Shinobi

  Роби Фаулър

  Нечовешко освобождаване и уникален завършек. Малко завиждам на зрителите на кариерата на Фаулър в клуба.
  2 points
 6. Ше купуваме на килограм А слухове имало, че съблекалнята на Борусия почнали да се дразнят на Белингам. Много звездеел вече...
  2 points
 7. Е то не е и нужно ти да намираш Предполагам хората, които ще извадят няколко млн за този договор, си намират достатъчно логика та да дадът тези млн на момъка п.с. Като допълнение предполагам е "хоум граунд ингилиз"
  2 points
 8. Има няколко много силни "средни" на пръв поглед състави този път, които много не ги слагат в сметките, а могат да объркат доста турнира. Дания, Холандия, Сърбия, Швейцария, Уругвай, хърватите не вярвам пак да се надскочат, ама знае ли се, Уелс на първенства играят на предела на възможностите си. Сенегал също са там, макар че без Мане трудно.
  1 point
 9. Ммм дам... Това е правилния човек. С изтичащ договор,взимаме го без пари. Пък ако може от Гладбах за тяхна сметка да му напълнят и резервоара до горе с гориво- съвършенство!
  1 point
 10. Пускам го в тази тема, защото е контрола за СП Вече 60 мин играят Белгия - Египет https://www.flashscore.bg/match/YFTD128E/#/match-summary/match-summary Салах се представя отлично. Гледам ги от 30-40 мин, втория гол страхотен, а първия след малка грешка на белгиец, но и добър удар от дъгата на нак.поле. По-важното - може да се гледа наживо тук, както и да се връща назад
  1 point
 11. И аз така смятам, шампиона ще е от Южна Америка - Бразилия или Аржентина, но според мен хората много подценяват Уругвай и те ще са изненадата на турнира. В тоя мач Сърбия - "Албания" ще е яко меле според мен
  1 point
 12. Е как, на предното игра във всичките им мачове - вкара и гол. Изглежда Инфантино е бил привикан в тъмна стаичка
  1 point
 13. Това моето е сарказъм, но така е написан, че шанса е под 50/50 да се възприеме правилно. Разбира се, че е абсурдно спортист да участва в хазартни залагания. Като казвам 'нищо нередно' визирам, че футболиста е българин и вместо да се фокусира върху професионалното си развитие като прилага дисциплина и усилия той се занимава с тарикатлък - всичко си е в реда на нещата.
  1 point
 14. То навсякъде би трябвало да е така. Като натрупаш много загуби, най-лесния начин да спечелиш залог е като манипулираш мач в който играеш.
  1 point
 15. Който иска да изкара пари да играе победителят да е от Южна Америка на 3.0 коефициент.
  1 point
 16. много хора се зачудиха кой е по-белия, затова като провериш - пиши тук, да не губят време и другите...
  1 point
 17. 50 нюанса на черно, Transfer Market Edition
  1 point
 18. Сега ме караш да проверявам, кой е по-черничкия и кой по-бледия. You'll Never Walk Alone!
  1 point
 19. Има слухове за продажбата на Фабиньо, другата година става на 30, последен шанс да му вземат пари. Лятото или следващото през 2024 може да го продадем. Тоя Кайседо не си го спомням да ми е направил впечатление, но след като всички го хвалят, може би е добър. Според мен ще вземем и него и Белингам. Със сигурност в момента се знае на 95% кой ще идва при нас зимата и кой лятото. Относно Белингам все пак зависи дали той ще иска при нас, със сигурност ще му дадем добри пари. В тоя момент под този форумен натиск не вярвам американците да се опитат да минат тънко.
  1 point
 20. То не остана кой да се продаде за 85, че да се додадат 15 за Белингам.
  1 point
 21. Това е правилния човек.
  1 point
 22. Тва Джуд Белингам за бедни ли е?
  1 point
×
×
 • Create New...