Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/22/2023 in all areas

 1. Те ингилизите са царе да нищят скандали след дъжд качулка. А междувременно бития бит и е.ания е.ан. 1. Чак след смъртта на оня съросан изверг, погребан с държавни почести в златен ковчег с наклон от 45 градуса за да виждал морето, от Топ Ъф Дъ Поп предприеха разследвания за потулваните с десетилетия сексуални насилия над лица от 7 до 70 години. Гледай само какви ли не почести са му оказали преживе. Боклук. https://en.wikipedia.org/wiki/Jimmy_Savile 2. Четвърт век след Хилзбъро предприеха истински разследвания и заключиха, че видиш ли полицията била излъгала и дрън дрън та пляс. 3. Педофилския скандал в английския футбол? Бях чел за над 600 пострадали деца (сега вече възрастни, а някои и бивши играчи от ВЛ). The 700-page, four-year Sheldon review said there were known to be "at least 240 suspects and 692 survivors" - with the actual number "likely to be far higher". 4. Cambridge Analytica - о, изненада - властите казват няма влияние върху Брекзит референдума Cambridge Analytica 'not involved' in Brexit referendum, says watchdog обаче The whistleblower at the heart of the Facebook scandal believes the UK wouldn't have voted for Brexit without Cambridge Analytica's intervention Ще мине време и за това ще си признаят. 5. Финансовите неуредици в МС? 6. Фърги Тайм? Ко прайм? Нямаше ли съдии дето след време си признаха за натиска от АФ? Безброй са им скандалите и замазване на положението и след време си признават, НО междувременно битият бит и ебаният ебан
  6 points
 2. oZZy

  Шахмат

  е трябва да си ти?
  5 points
 3. Аз само не разбрах защо говорите за Едуардс, Клоп и тн., както и за всички във висшите ешелони на футбола, като че ли говорите за някакви работари на 1500 лв. заплата, които трябва да бачкат, 'щото иначе семействата им едва ли не ще гладуват и ще им спрат интернета? Демек ако утре на Клоп му писне от ФСГ и Ливърпул, няма да смее да напусне, защото ще остане без работа? Така ли да го разбирам? Т'ва са хора с амбиции, характери, средства. Боли го фара, че е останал без работа, 'щото има пари за два живота напред. Реално аз не мисля, че можем да знаем заради кого, как и защо точно Едуардс е напуснал, но е факт, че има значителен спад в качеството ни като отбор след него. Някой беше написал, че това би бил най-добрия ни трансфер това лято и аз съм напълно съгласен. Нещо се развали вътре в отбора и си личи от километри.
  3 points
 4. КП - Арсенал си беше скандален мач. За мен има някаква задкулисна игра със съдиите - не може всеки сезон съдийството да става по-жалко и смешно, при все че им набиха всякакви технологии. Не визирам конкретно сега /първите кръгове/, но имам чувството, че от гола на Агуеро насам и драмата, която се получи от ФА започнаха всеки сезон да си търсят сюжетна линия, която да е възможно най-интересна на неутралния фен, за да си продават продукта. Един мач на такова ниво се повлиява от три фаула, половин картон и два корнера, камо ли от очевадни грешки. Марк Холси спомена за подобни неща и потъна в забвение. Убеден съм, че ще гръмне скандал, както ги изхващаха в НБА преди години и в момента се обясняват след всяко решение защо са го взели и т.н.
  3 points
 5. baivan

  Шахмат

  Вярно е втори турнир за Световна купа при жените, по подобие на тези за мъже, но е под егидата на ФИДЕ и НЕ Е частен. https://en.wikipedia.org/wiki/Women's_Chess_World_Cup_2023 https://en.wikipedia.org/wiki/Chess_World_Cup
  3 points
 6. thekop

  Шахмат

  Крепчански скален манастир – от времето на цар Симеон Велики Да живеят търсачките!
  2 points
 7. Аз вече не схващам много правилата. Първо червения картон на МакАлистър, а сега бях сигурен, че това на Палас е 100% дузпа. Няколко абсурдни ръце в другите мачове също не им беше обръщано внимание, друг път се дава жълт картон за всяко говорене, друг път може да си лафиш и крещиш... Не схващам. 20 години гледам футбол и би трябвало по-лесно да става, ама от сезон на сезон по се отдалечавам от това да разбирам какво се случва.
  2 points
 8. Може би от химиите, дето пият, им са се смалили стафидите?
  2 points
 9. Препоръчвам ти да си вземеш по-удобен стол. Явно този те кара да залиташ Майтапа на страна, но и аз не намирам логика в това "да останеш без работа", защото нямаш достатъчно средства за развитие. Да остави всичко и да си тръгне лишавайки себе си и семейстовото без препитание. По-скоро това е причината да продължи към друго направление. Очеводно, че не работи в друг клуб. Това изключва варианта, че конкурент му предлага по-добра заплата и условия. Може да е започнал свой бизнес и прочие. Негова работа. Факт, е че сам реши да си тръгне, или поне това беше официалното становище. А за да реши, да напусне, все пак трябва да има логична причина. Вариант, в който Клоп му се меси в работата и го кара да му взима произволни играчи, не ми се струва по-логичен. При все, че е бил спортен директор, би следвало да има доста правомощия и едва ли някой освен този, който го назначава, да има претенции към него. Разиграхме два възможни сценария и аз казах, кой ми се струва по-логичен. Може да е 3ти, за който не знаем. Факт, е че трансферите ни са по-слаби от как МЕ напусна. Повече се проточват като време, повече плащаме, за да се придобие играч Х и както споменах двама основни футболисти, единият капитан, си тръгват за общо 52М. Ако това беше при Едуардс, щеше да им изкопчи един 15-20 повече, щеше да е уредил заместник на Фабиньо (подобно на привличането му) без много шум. С други думи щеше да си свърши работата като професионалист, а не да се излагаме като кифладжи и почвайки сезона, ние още да се чудим ще вземем ли DM и кой ще той.
  1 point
 10. Сиймор

  Шахмат

  Хаха, не съм аз. Най-старите надписи на кирилица в СВЕТА са в една пещера в края на селото. Средновековен скален манастир. Надписите са от началото на 10 век.
  1 point
 11. Сиймор

  Шахмат

  Търговище рулззз! Крепча вече е известно село с две неща. Едното е Нургюл, а второто някой сеща ли се кое е?
  1 point
 12. poolbg

  Висша Лига 2023/24

  Кое на Палас визиараш, ако е това дето Езе проби дори си беше симулация за мен и трябваше да му дадат картон. Партей изобщо не мръдна крака си а тоя се спъна в него и падна. Поне така ми се видя на мен не знам защо напоследък не дават картони за симулации. Иначе това с говоренето е промяна от този сезон, ако викнеш на съдията нещо или му кажеш да даде картон на друг директно дава на теб
  1 point
 13. А, спокойно. Утре пак ще се извинят, че са допуснали грешка. Какво успокоение само, да ти се извинят.
  1 point
 14. Senzor

  Шахмат

  Гледах вчерашния двубой и днешния. За малко да спечели вчера, но е много млада още и не й издържаха нервите. И да, напълно сама е в Баку поради... липса на пари. Сигурно сме единствената държава в света, която играе финал на дадено световно, без държавата да е наясно с това. Иначе да, сега ще тръгнат да се снимат с нея и да я използват за политическите си цели.
  1 point
 15. Е ти очакваш да не си вземат адекватни заместници ли? Те да не са нас?
  1 point
×
×
 • Create New...