Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/12/2024 in all areas

 1. Като е такава цел да дават 80-90 милки и може да го пуснем. Какви ли не герои вече им слагат цени от 40-50М. То Главата го взеха за 80М преди 100 години, а с тази инфлация. Все пак Джо си е национал на Англия и умее да играе на всеки пост от защитния вал. Съмнявам се, въобще да се стигне до преговори, но ако се наложи трябва да му поискаме много висока цена, която да ги откаже.
  3 points
 2. Остава! Тен Хаг подписва нов договор с Манчестър Юнайтед Gong.bg преди 2 часа https://gong.bg/football-sviat/anglia/multimedia/video/ostava-ten-hag-podpisva-nov-dogovor-s-manchestyr-iunajted-795408?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR0A_OQizo9bVEHqffzAzznYeIXjWsnyJmNJ6mMygld6drd7oIc_wz_s51k_aem_AZXdiO4S1m2jOYemjx4Er6m4ErK4dtquEy3xJYtmjFKzYzB0M4TwCXUB3C0s5gTXUEBGkZf8xpVdT6qVakMzMfWk Ето, една добра новина днес!
  3 points
 3. Fernando Torres has been announced as Atletico Madrid's reserve team boss. Torres was previously head coach of Atleti’s under-19 team and helped the side to two league titles, a Champions Cup and a semi-final place in the UEFA Youth League. А през март тази год е бил на стаж и при Клоп.
  1 point
 4. Liverpool FC is officially the most-engaged club in the Premier League – registering more than 1.5 billion fan engagements – and also the most-viewed on social media with 11.9 billion views through its innovative social media channels during 2023-24.
  1 point
 5. blunt

  Юрген Клоп

  Броджърс е : Thick. Solid. Tight.
  1 point
 6. Как ги приказвате тия неща не разбирам, всеки иска да печели трофеи, особено големите футболисти. Нашия клуб преди Клоп беше трагедия дълги години, изобщо не мога да се сърдя на някой че е решил да си тръгне. Вие гледате от гледна точка на фен на отбора- не знам колко от футболистите при нас са израстнали с мисълта за Ливърпул. Ако е бил фен от дете със сигурност е склонен на много повече компромиси и за пари и за трофеи и за всичко. Да не говорим че никой не е присъствал на разговорите вътре между футболисти и управа и няма как да знаем кой е прав и кой е крив. В много от случаите им се обещават устно някакви неща, които после не се изпълняват от управлението.
  1 point
 7. https://en.wikipedia.org/wiki/Aedan_Scipio
  0 points
×
×
 • Create New...