Jump to content

Wishmaster

Потребители
 • Content Count

  73
 • Joined

 • Last visited

About Wishmaster

 • Rank
  Embryo Scouser

Допълнителна информация:

 • Пол
  Мъж
 • Любим играч
  Не казвам

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Браво, научил 3 думи на английски и стана по-британец от престолонаследникът, похвално, респект! Видяло се е, че ще бозавите ще ядат скандинавски бахур, а ако стане инфекция и додрапат до финала, всеки от другия поток ще ги ваксинира и пак с нулебъла.
 2. Съвсем очаквано мангустите си свалиха гащите, друго и не съм очаквал, както се казва "на вълка, вратът му е дебел, щото си върши работата сам" и в тая връзка жалко, че дори не си направиха устата за служебна победа, с което индиректно предизвикаха и този развой, ама няма нищо, вие се радвайте на трансферните гимнастики на Едуардс важното е на Хенри да му е пълен джоба и да излизат балансите, пък наесен на кого му пука, че ще гоним овцете по поляните в Украйна и Азербайджан или ще ритаме топка от събота на събота с Бърнли, Брайтън и тия новите от Чемпиъншит.
 3. Аууу ти да видиш,трима от гореспоменатите са вече зрители на ЕКТ, така че примерът е доста тъп и не на място..Ако още имаха потенциал карфицата и Бейл със сигурност щяха да си цъкат още в Мадрид...севилският педал е доста по - опасен. 50/50 е, с публика сякаш бяхме лек фаворит, но няма пълно щастие.
 4. Преди един - два сезона никой не искаше Ливърпул за съперник,сега сме яко аутсайдери и финалът в Истанбул... if u know what i mean
 5. Учудвам се, че Боби дебелото, в качеството си на личен ибрикчия на целия смрадлив остров, амбасадор на "великата английска игра" и кръстник на кралското внуче Арчи (нормалните хора така си кръщават помераните и дакелите) още не е изскочил с обстоен анализ за расизма спрямо английските национали или него и междунарония футбол не го интересуваше, както незначителните европейски клубни турнири...Ениуей мощен шнур за бозавите спрелтаци - правят зулуми навсякъде, после се дърпат като ощипани шестокласнички, за 2 банана, хвърлени по 3ма цветнокожи играчи... Сори, ама фактите са си фатки, за пример
×
×
 • Create New...