Jump to content

S.Gerrard(8)

Потребители
  • Брой теми

    241
  • Joined

  • Последно видян

Постове posted by S.Gerrard(8)

  1. Предвид формите на двата отбора, залогът на мача и съставите, очаквам да победим. Да, излизаме като фаворити, но не бива да подценяваме тоя гнусен отбор. Сега е идеалното време да дадем всичко от себе си и да им върнем за доста от предишните мачове. Единствено не трябва да се заблуждаваме, че мачът ще е лесен. Идеална възможност, но без отпускане. Днес 12тия играч ще ни е ХАРИ МАГУАААЯ. 

  2. Чудно ми е защо повечето от вас подценявате Атлетико? Това е отбор, който със своя антифутбол е неудобен за много други отбори. Сити имат преднина само от 1 гол, а в случая са гости в Испания и този гол е почти нищо. Всички знаем и сме гледали футбола на Чоло - отвратителен. Със сигурност ще хвърлят всички сили. Сити са добри, да, но имат мач с нас, онзи ден пак имаха. Атлетико ми се струват една идея по-свежи за този мач. Предстои да видим. 

  3. Някъде четох, че Тиаго не е забелязан да тренира вчера, та най-вероятно днес ще почива. Надявам се да подходим сериозно към мача и да пестим сили. Една крачка напред сме, но видяхме в мачовете снощи как имаше драма. Нищо не се знае до края на мача. Нека не подценяваме, който и да е отбор. 

  4. 10 minutes ago, baivan said:

     

    Да, но ако е чак на полуфинал от Реал.  /към 4 май/ за да имат повече мачове по-нагъсто, хем и повече ще ги боли, падайки от по-високо, хем ще им предстоят отложени мачове на гости  срещу Ууувс, после УХ, домакини на Новия Нюкасъл, а също имам и надеждичка когато гостуват на вече подобрения Лийдс да загубят точки, вече се е случвало.

     

    Но при всички положения ДЪРЖА първо да ги отстраним в събота от ФА и ако е рекъл Господ и в Париж, стига те да се класират.

     

    Те ако не отпаднат от Атлетико, все си мисля, че от Реал ще отпаднат на едно 75%. Реал са много силни в ШЛ, независимо в каква форма са. Бензема е във формата на живота си. Надеждата ми е в Уулвс, УХ и Стиви. 

  5. Доста тъпо ми стана предвид резултата. Силно се надявах да излезем много по-мотивирани в началото, а то стана точно обратното. Да, бяхме гости, мачът беше от голямо значение, но не може в първите минути отборът ти да не знае къде се намира. Имах чувството, че всеки един диагонален пас по въздух е 100% заплаха за нашата врата. Робъртсън направи много слаб мач, същото важи и за Мане. Още в първите 10 минути ни надушиха и атакуваха именно от страната на Робо и Мане. Нещо друго, което ми направи впечатление - много опитвахме да ги оставяме в засада. Това си е нож с две остриета срещу отбор като Сити. Да, друго щеше да бъде, ако бяхме били, но това не ни връчва титлата. Има време до края на сезона. Във Висшата лига нищо не е сигурно до последния мач. Надявам се да стане чудо и Сити да сбъркат, а ние да си взимаме трите точки до края. Едно тяхно отпадане от ШЛ би им повлияло психически и шансът да сбъркат се увеличава. Гледаме напред и мачкаме до края.

  6. Първо, честита победа на всички. Прекрасно изигран мач днес от наша страна. Първото полувреме нещата по десния фланг ни се получаваха като по учебник. Харви към Салах, който умно изчакваше и включването на Трент, уникален сценарии. Това момче Елиът има много хляб в него. Надявам се развитието му да се случи правилно. Много повече креативност, ум и успешни действия отколкото Окс и Къртис. Това момче днес беше хвърлено срещу дърварите Бърнли и направи много силен мач. Цялото отборно представяне беше отлично. Тези диагонални пасове от Трент към Цимикас и Мане ги бяхми позабравили. Върджил и той поднесе 2 топки на Салах, все едно сервитьор му сервира. Следващата седмица срещу Челси се надявам на трета поредна победа и още повече самочувствие от нашите момчета.

    П.С - Не виждам защо солите Кейта за пореден път. Гледайте реално на нещата. Изигра доста добър мач, отнемаше и участваше в граденето на атаките. 

  7.  

    Крайно класиране:

    1. Ливърпул

    2. Манчестър Юнайтед

    3. Манчестър Сити

    4. Челси

    5. Тотнъм

    6. Лестър 

    7. Арсенал

    8. Уест Хям

    9. Евертън

    10. Лийдс

    -------

    18. Бърнли

    19. Кристъл Палас

    20. Норич

     

    Приятна изненада на сезона - Брендфорд

    Отборът, който ще разочарова - Кристъл Палас

    Трансферна находка - Лукаку 

    Трансферен провал - Дака

    Играч на сезона - Бруно Фернандес

    Голмайстор - Лукаку

    Най-много асистенции - Бруно Фернандес, Погба

    Най-резултатен отбор - Ливърпул

    Най-малко допуснати голове - Челси

    С колко точки ще се спечели лигата - 94-97

    Първи уволнен мениджър - Микел Артета

  8. On 15.08.2021 г. at 17:32, Chinaski said:

    Как не е обигран от една година се обиграва с отбора...

    Той добре се обиграва с отбора, но в колко официални мачове е взел участие? Едно е да си разцъкват на тренировка помежду си, друго е срещу съперник.

  9. 41 minutes ago, Dacheff said:

    Абе добър си беше мачът, второто си разцъквахме за кеф по едно време. 

    Аз съм съгласен със Стойко - ВВД наистина изглеждаше по-бавен, може би е нормално. 

    Цимикас до един момент беше супер, после заигра като мен, не знам кво му стана. Дано удържи фронта още няколко мача. 

    Халфовата линия беше тотал щета преди смените. Кейта и особено Окса не разбрах какво правеха на терена, Милнър и той с няколко грешки. Като влезе Фаб обача нещата заспаха, ебати играча. Харви има бая потенциал и се надявам да го развие. 

    Нормално за Цимикас, все пак почти нищо не е играл с отбора и не е обигран. Имаше доста сполучливи пробиви напред. Ще видим, има потенциал, време трябва.

  10. Реално погледнато, ако Манчо са с нормален треньор топ ниво, а не с Олето, тоя сезон ще са отвратително добри. Направиха много силен мач, а тоя Погба все едно беше някакъв роботизиран. Почнаха доста добре, имат доста широка пейка. Надявам се да напълним кошницата на Норич довечера.

  11. Успех на отбора. Вярвам, че ще направим силен сезон, изпълнен с хубави победи (трудните също влизат в това число, все пак е обичайно за нас). Дано контузиите в сравнение с миналата година са много по-малко. Дано повторим онова откриване срещу Норич и накрая на сезона резултатът да е същия. Взимаме 3-те точки днес , Салах се надявам да се разпише и да стане първият играч, който вкарва в 5 поредни сезона в откриващия мач. 

  12. 7 hours ago, kibo1992 said:

    Xherdan Shaqiri is ready to join Lyon this summer and has agreed personal terms, but Liverpool want more than the €6m with add-ons that the French side are offering.

    Talks are ongoing.

    [@FabrizioRomano]

    Да, вече масово се пише, че Лион проявяват интерес. Не мислите ли, че цената, коята Лион предлагат е твърде малка? Предвид представянето на Шак на европейското цената му трябва да стартира от 10м нагоре. Доста добри мачове направи там с голове и добри отигравания

  13. 48 minutes ago, Toshko_Afrikanski said:

    Ясно ми е, че нашите играчи винаги са по-смотаните, но в Харви има много, много талант и аз съм повече от възхитен от него. В обяснението на Клоп защо го пуска в средата също има достатъчно логика и аз лично желая да му стискам палци отколкото да го ползвам в като герой в принизяващи уж обективни теории.

    Абе със сигурност наш Харви не е по-смотан от тоя Педри, бъдете сигурни. Момчето е с огромен потенциал, дано се развие правилно

  14. 22 hours ago, Bellamy said:

    От над 30 наградени от английския лагер само 6-7 не свалиха медалите си веднага - Джордан Пикфорд, Хари Магуайър, Тайрън Мингс, Аарън Рамсдейл, Сам Джонстън, Рахийм Стърлинг и Джордан Хендерсън, както и селекционерът Гарет Саутгейт.

     

    пп. Това по повод разярилата се дискусия, дали е неуважително да се махат медалите веднага след награждаване( не само за този финал)

    пп2. Изненадаващо Стърлинг си го е оставил

    пп.3  Лично за мен си е грозничко това махане.Не е джентълменско някак си

     

     

     

    Разбира се, че е неуважително и грозно бих казал. Да, има разочарование след изгубения финал, но нищо не им пречи да задържат медала още няколко минути на врата си пък после ако искат да го изхвърлят. Това става тенденция на всеки финал. Наистина изненадващо за Стърлинг, като се има предвид какво леке е.

  15. Жалко за Циципас, че ще трябва да играе с Рафата. По-оптималният вариант щеше да се изправи срещу Джокович, трудно да го победи и да гледаме един интересен финал Циципас - Надал, но уви. За жалост византийчето май ще си ходи...

×
×
  • Създай ново...