Jump to content

Soulmaker

Потребители
 • Posts

  743
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Soulmaker last won the day on November 1

Soulmaker had the most liked content!

About Soulmaker

 • Birthday 08/03/1998

Допълнителна информация:

 • Любим играч
  Не казвам

Recent Profile Visitors

9,258 profile views

Soulmaker's Achievements

Growing Scouser

Growing Scouser (4/10)

1.6k

Reputation

 1. Добре де, днес беше нищожен. Вписвах коментара, докато бях повлиян от емоции.
 2. Това нищожество се натиска да играе само в шити. Що не се натиска за националния така
 3. Като гледам как всеки кръг има издънил се фаворит, да се радват бразилци и французи, че не се класирахме. Като нищо да сме направили и ние някоя изненада, макар че то самото класиране щеше да е изненада от самосебе си.
 4. Белгийците и те да не останат по-назад. Дано спасят загубата срещу общите си работници от миналото. Заб: тамън го написах и им вкараха втори
 5. Саутгейт е комплексирано и пристрастно човече. Като чуят Ливърпул и още се насират всички англета.
 6. Нещо не са си доспали Уелският Шави ги закопа
 7. Несериозно е да изпратят такъв съдия за Белгия и Канада. Какво е темпото на футбола в Замбия, и какво е тук? Два пъти се изложи вече, за очевадната дузпа му трябваше ВАР, а после вдигнаха засада на канадците при пас върнат назад от белгийски защитник!!! "Къде е Кабаков? Къде е Гидженов? Къде е Сватбата? Къде са истинските съдии - няма ги!"
 8. Европейският футбол страда от проникването на политическите настроения като че ли. През последните години се измести фокуса от спорта към политически и социални казуси и може би техническата страна на спорта остана на заден план. И резултатът е налице. Другите държави като японци, араби и африканци са работили усилено през това време, не отдавайки важност на страничните неща и в момента играят като равен с равен с европейските отбори. Немците бяха подхлъзнати от енергичните японци, хърватите и датчаните играха сякаш няма никаква разлика между класите с тунизийци и мароканци (факт, мароканците имат класни единици обаче). Нидерландците се изпотиха срещу Сенегал, които бяха без Мане и пак създадоха големи главоболия на лалетата. Засега само Франция и Англия си взеха мачовете убедително. Да видим какви ще ги свършат испанците и белгийците днес. Дано отсрамят Европа.
 9. Уелсците дали ще издрапат от хикс?
 10. Гледайки как тези туристи вкараха 2 парцала от нищото на англичаните, празния куфар дето Райс занесе за купата, май ще го върне пълен с наргиле, вкусове на Ал Фахер и магнитчета от Доха.
 11. Има промяна на стадиона, където ще се играе мача от група Б между САЩ и Иран.
 12. След като американците ни обявиха за продан, аз лично не очаквам зимата да има трансфери ако не са ни продали дотогава. Да стискаме палци някой читав с много кинти да ни вземе до януари.
×
×
 • Create New...