Jump to content

Soulmaker

Потребители
 • Posts

  103
 • Joined

 • Last visited

About Soulmaker

 • Birthday 08/03/1998

Допълнителна информация:

 • Любим играч
  Не казвам

Soulmaker's Achievements

Embryo Scouser

Embryo Scouser (2/10)

 1. Кеша е налят при червените чорапи от Бостън. Все пак техният "граунд" е кръстен на компанията на дядо Хенри. Ако прекръстим Анфийлд на Fenway Park може да видим и ние някоя друга супер звезда в отбора
 2. Дано Клоп погледне малко към френското първенство. Тулуза имат един млад и много, много, много перспективен вратар и неизменен титуляр - Албан Лафонт 19-годишен. Ако го вземем ще забравим за проблема с вратарите за следващите 5-10 години. Тулуза също така имат и десен бек - 21-годишния Келвин Аду, който също има качества за големият футбол. Въпрос на време е някой от големите отбори да прилапа по-горе споменатите момчета. В Аржентинското първенство също има какво да се следи: Лаутаро Мартинез - 20-годишен нападател от от Расинг, също неизменен титуляр със страхотни качества. В САЩ: Езикел Барко - 21-годишен аржентинец, крило, играе за Атланта Юнайтед. Въпрос на време е да го видим в европейски гранд. Клоп също така може и да погледне към Аякс: Матиас де Лид - ако го вземем, веднага ще се наложи за партньор на Ван Дайк и ще помогне в дефанзивен план. Един от талантите в играта. 21-годишен. Джъстин Клуверт - бързоного крило, което може на по-късен етап също да се озове в някой от водещите отбори. В Удинезе също има млад и перспективен играч, който вече се наложи като титуляр за отбора - Якуб Янкто. Като цяло, ще се радвам някои от гореспоменатите момчета да е вече забелязан и следян от клуба и това лято да се присъедини към отбора. Най-вече Лафонт, който до няколко години ще спори с Ареола за титулярното място на вратата на Франция.
 3. Благодарим му за 5-те години служба. Лек път, в крайна сметка, сбъдна му се желанието. Искаше да отиде в Барселона - отиде. Нека види сега Неймар от какво изрева, и да види какво е да играеш за Меси.
 4. Не знам как ще го търпя цял сезон или поне до зимата ... Много "женска" постъпка...
 5. Очаквам труден и 5-геймов мач срещу сърбите, и разбира се, се надявам за краен успех в наша полза. Сърбите са фаворити, мисля че няма какво да се залъгваме с играчи в състава им като: Сречко Лисинац, Марко Подрасчанин, Атанасйевич, Урош Ковачевич и Драган Станкович. Да не забравяме, че преди няколко месеца, този състав размаза САЩ на техен терен. Както и да е, доста изненади вече са факт в този турнир след отпадането на Франция и домакините Полша и затова се надявам ние да поднесем следващата изненада като изхвърлим съседите!
×
×
 • Create New...