Jump to content

Stivi_G

Потребители
 • Posts

  7,770
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  121

Stivi_G last won the day on June 18

Stivi_G had the most liked content!

About Stivi_G

 • Birthday 03/20/1872

Допълнителна информация:

 • Пол
  Мъж
 • Любим играч
  Л.Маркович

Recent Profile Visitors

34,063 profile views

Stivi_G's Achievements

Not English, but Scouse

Not English, but Scouse (9/10)

14k

Reputation

 1. И мен това ме е яд. Имахме добра основа и подем. Тряваха ни 1-2 големи имена и може би щяхме да добавим поне едно голямо отличие (титла/ШЛ). Сега Слот те първа има да се доказва във ВЛ и е необходимо да се преоткриват недооценени играчи като Мане/Салах, за нормална сума и не много висока заплата.
 2. Като нямат пари, тогава бартер + пари.
 3. Welcome to the Premier League, Ipswich Town [emoji51][emoji2783] Sent from my SM-S918B using Tapatalk
 4. За десен бек си имаме Брадли и Гомез като трета опция. Най-наложащи са ни ЦЗ и ДХ. В нападение, ако не си тръгне някой едва ли ще вземем. Ляв бек, според мен също ще ни е наложило да вземем. Общо взето ни трябват поне 3ма нови, като е задължително поне 2ма от тях да са на топ ниво.
 5. Докато не свърши Европейското не очаквам да има сериозни трансфери. А ние пак сигурно ще чакаме последния момент.
 6. То като гледам и супер фаворита Белгия не впечатлява много. Абе как са се класирали всички тези отбори за Еврото не знам. Ние поне 20 гпдини без загуба на европейски финали
 7. Защо пък ВВД да е пътник? Не съм попадал на такава информация. Но щом търсим ЦЗ, значи има за какво. Конате е доста чуплив и ако някой измежду ВВД и Джо си ходи, то наистина ни трябва подсилване в центъра на защитата.
 8. Този Гонзо колко отбора води едновременно? Арсенал, Английския национален и кой друг?
 9. Като е такава цел да дават 80-90 милки и може да го пуснем. Какви ли не герои вече им слагат цени от 40-50М. То Главата го взеха за 80М преди 100 години, а с тази инфлация. Все пак Джо си е национал на Англия и умее да играе на всеки пост от защитния вал. Съмнявам се, въобще да се стигне до преговори, но ако се наложи трябва да му поискаме много висока цена, която да ги откаже.
 10. Изплащане на ипотечен принцип. За 25-30 години.
×
×
 • Create New...