Jump to content

cyberfan

Потребители
 • Posts

  4,622
 • Joined

 • Days Won

  16

cyberfan last won the day on July 28 2022

cyberfan had the most liked content!

About cyberfan

 • Birthday 08/30/1978

Допълнителна информация:

 • Град
  Walton-on-Thames
 • Пол
  Мъж
 • Любим играч
  С.Мане

Recent Profile Visitors

21,569 profile views

cyberfan's Achievements

Real Scouser

Real Scouser (7/10)

6.7k

Reputation

 1. Тоя Габриел Паулища трябва да го накажат за поне 10 мача. Зверски изрита Винисиус. You'll Never Walk Alone!
 2. Освен ако не направят много пари от продажбите. За да "прекарат" ФФП сега осчетоводяват трансферите за години напред, което пък означава, че всяка следваща година ще започват със стабилен минус.
 3. Това дето го обясняваш може да е така, единствено ако дадения футболист върши някаква работа, в смисъл допринася достатъчно, за да е оправдано оставането му. Защото в случая с Окса и Кейта, всеобщо е мнението, че те не допринасят. А кой го решава дали допринасят или не - Клоп. Нали не мислиш, че Бай Хенри решава, тоя няма да го продаваме за 10 милиона, вместо това ще му плащаме заплатата още 2-3 години, нищо, че чеп за зеле не става от него. Мениджър на отбора е Клоп и той решава кой да бъде закупен, кой да бъде продаден и кога да стане това. Нали това му е работата на мениджъра в крайна сметка. Иначе щеше да бъде старши треньор.
 4. По-малка е серията на Нотингам - 42 мача.
 5. Мисля. че не си разбрал първата точка.
 6. Въпроса е дали доставчика ти ще го предложи като опция. Иначе на дистанционното на моя приемник, който не е операторски , си има бутон "аудио", от който може да се избере съответната пътека. Не знам как става при други приемници, но би трябвало да има начин. You'll Never Walk Alone!
 7. Да добавя, че поне в момента има втора аудио пътека с оригиналния звук (без коментар, а само звука от стадиона, на филмовите канали също). You'll Never Walk Alone!
 8. С една загуба до момента и тя е от нас, па макар и в последната секунда. You'll Never Walk Alone!
 9. Нещо такова. Накараха го да опрости дълга на клуба към него в размер на милиард и половина. You'll Never Walk Alone!
 10. Продадоха си телевизионните права май. You'll Never Walk Alone!
 11. Именно. По-добре е да не се записва. You'll Never Walk Alone!
 12. Тя бройката за чужденците не е ли някакъв максимум. Защо незаписването на Харви да влияе на нея? You'll Never Walk Alone!
 13. Не се е натоварил толкова Алисон, еле па на това световно. Ако не беше играл за ФА, щеше да му се събере много време между мачовете. Всички титуляри играха, защо не и той. Втория вратар в един отбор винаги "страда" поради липса на игрово време. Нормално е Келъхър да иска да смени отбора. You'll Never Walk Alone!
 14. Отдавна ми се върти в главата, че не вземаме "втория" халф, докато не разберем кой ще е "първия". Все пак трябва да се напаснат. Очевидно много искаме Белингам, дано стане тоя трансфер в крайна сметка. You'll Never Walk Alone!
 15. Не означава, да. Ти си човека който казва, че продажната цена нямало да се вдигне веднага. Защо да се вдига въобще? Защо да не правят трансфери? You'll Never Walk Alone!
×
×
 • Create New...