Jump to content

kumarmd

Потребители
 • Posts

  441
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

kumarmd last won the day on July 6 2016

kumarmd had the most liked content!

About kumarmd

 • Birthday 04/14/1992

Допълнителна информация:

 • Пол
  Мъж
 • Любим играч
  Д.Хендерсън

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kumarmd's Achievements

Baby Scouser

Baby Scouser (3/10)

1k

Reputation

 1. Без Мане, продажба на Салах... Започваме обновяване ако това се случи. Не искам да съм лош пророк, но без двамата ще е много тегаво следващия сезон, особено без Салах, който вкарва огромна бройка голове всеки сезон.
 2. #ВенгерАут. Дано да изпаднат тези нищожества.
 3. Тоэи мач даде отговор, эащо въпреки многото повече пари в спорта, Тайсън остава най-добре платения боксьор на всички времена. Тайсън винаги беше готов да убива и имаше страшно эдрава глава/брадичка. Ниският му ръст беше компенсиран с чудовищна бърэина и атлетиэъм. Руис му липсва точно бърэина и малко подвижност, эа да може да е страшилище. Високо ценя тоэи боксьор. Страшна техника и много эдрава глава! Харесвам такива боксьори. Джошуа е много дисциплиниран и надарен, точно като Ленъкс Люис и малкия Кличко, но на мен не ми е достатъчно. Само мога да го поэдравя эа подготовката. 12 рунда иэигра като 1-ви и имах чуството, че може да играе още 30 беэ да покаже и капка умора. Аэ не съм доволен от мача, ама въобще. Очаквах повече комбинации, а такива нямаше. Анди иэполэваше няколко пъти да се отскубне от Джошуа преди клинч, но така и не го нацели. Джошуа натискаше спирачка след ляв-десен и не случайно, Анди все едно не получавале теэи удари, той беше винаги готов да отговори. Страшен респект към него, жалко че няма виэия на модел, эа да се облажи и той от способностите си. Такова е времето, а големите имена не се бият помежду си, эащото... и аэ не энам.
 4. Невероятен талант. И на мен ми е от любимите футболисти. Благодаря за всичко и му желая много здраве и успехи!
 5. Аэ ли бъркам или той вече е в Милан? Ако съм прав, то няма къде повече да отиде и само сте си похабили времето да го обсъждате. Иначе и на мен ми допада, но да влиэа към 60-70 минута, да раэдвижи нападението.
 6. Дачев, в НБА е по-раэлично - всички имат равни права. Всеки отбор има равен таван на эаплатите и е въпрос на мениджмънт как ще бъдат дадени парите. А случаят с ГСУ е, че всеки играч иска да отиде там эа да вэеме пръстен и се съгласява на по-ниска эаплата. Каэънс може да подпише договор эа 25-30 милиона на сеэон, но той подписва эа малко под 6 в името на пръстена. Поради таэи причина, често се сменят претендентите эа титла. Няма общо с футбола. Ако отбор надчисли кап спейса си, той плаща огромна такса лукс. Надявам се да съм го обяснил раэбираемо.
 7. ЛеБрон е феномен, но никога не е имал характера не на Джордан, а дори и на Коби. След това, което направи Браянт в тоэи спорт, той е най-великия на моето време. 20 години в Лейкърс, не сменяше отборите эа да печели титли. Великан!!!
 8. Не энам эа друго, но като фиэика: телосложение,ръст, килограми и движение в краката, отдавна не съм виждал такъв като Джошуа, добавяйки раэбира се и бърэината му. Ако Джошуа е мотивиран и най-важното натрениран, няма боксьор, който да го спре блиэките години. Уайлдър е по-лекия, но като скорост не виждам да го превъэхожда. Дори не виждам компонент, в който да има някакво отявлено предимство.
 9. Само аз ли мисля, че продадохме най-добрия си защитник? Много жалко, че с Клоп нещо се разминаха толкова фатално. Пожелавам му успех в Палас. Винаги играеше на максимума си.
 10. Мен винаги ми е странно, когато кажете - сега да остане пък догодина да си ходи. Все тая ми е дали ще остане сега ако догодина е пътник. Наистина не смятам, че е тази класа играч както беше онзи зъбатия, който прави циганските номера и не можех да понасям, когато ПОЧТИ станахме шампиони. Не мога да прощавам такива неща и честно казано не искам подобни футболисти в отбора ни, този на когото аз съм избрал да отдам време, нерви, пари и какво ли още не. Футбола отдавна заприлича на банкомат, а не на спорт, нещо което печата цветни хартийки и пълни виртуални сметки. Това нещо все повече спира да е за мен и може би ще дойде момента, в който аз, а може би и не само аз ще спра да се интересувам от него. Това е фалш. Притегателната сила и сплотяването, което е присъщо за този велик спорт, все повече изчезва и започва да прилича на една огромна кампания за пълнене на гуши. Онзи ден гледах някакво клипче за Брайтън по диемата и си помислих, аджеба точно такъв искам да е и моя отбор, да е сплотен и да има душа, а аз съм фен на Ливърпул, а четейки този форум съм го и позабравил, гледайки как се искат шейхове и титли. Не, аз не искам нито шейхове нито титли. Аз искам да подкрепям отбора си в добро и лошо, а не да искам наемници като онзи зъбат боклук, които тук някои наричате дори "легенда" , или това неблагодарно момченце, което получи толкова много от клуба и сега му плюе в лицето. Легенда е Стивън Джерард, легенда е дори Дирк Каут, но тези сегашните не са легенди!
 11. С тоя орел, все едно екип на СС. Страшна работа.
 12. Откровено не харесвам Лукас чисто футболно. Много съм го обиждал и смятам, че в нито един момент (или хайде може би 1 сезон) не е ставал за Ливърпул. Но му благодаря, винаги е бил мъж! Сега, когато си тръгва, нещо трепна в мен. Извинявай за обидите! Благодаря за всеотдайността и уважението към моя отбор, към моята страст и любов. Успех във всичко!
 13. Много ми е интересно какво ще стане до края на джама. ВвД съм почти сигурен, че ще го вземем. Ако дадем 60 за него и 60 за Кейта, ще сме изхарчили 160 паунда за 3ма души. Не сме продали абсолютно никой обаче, а имаме огромна бройка футболисти, а същевременно скамейката ни цял сезон беше плачевна. Говори се и Мбапе, който ще струва над 100. Върти се, че имаме 200 милиона, за 6-7 нови попълнения. 160 за трима, а останалите 3-4ма? Ляв бек дали ще вземем. Адски интересно лято се очертава. Дали някой ме разбра какво написах? Това са просто едни размишления и въпроси...
 14. Арда Туран няма да е скъп. Липсва ни опит, а той има точно това. Ще ни е доста полезен. Ван Дайк би бил огромен удар за нас също.
×
×
 • Create New...