Jump to content

kumarmd

Потребители
  • Брой теми

    472
  • Joined

  • Последно видян

  • Спечелени дни

    2

Everything posted by kumarmd

  1. Само много верни привърженици на Лейкърс могат да вярват, че имат какъвто и да било шанс срещу Денвър. Класата на Нъгетс е изключителна с дълга ротация и всеки един в нея пасва точно. Джамал Мъри е един от най-подценяваните играчи!!! Трудно някой ще спре Нъгетс, ако трябва да прогнозирам, мога да дам шанс на Клипърс с Кауай, поради много широкия състав, който притежават, но нека първо се справят с Далас.
  2. Това е кражба! Гнус ме е от тия във ФА
  3. Тази година всичко изглежда супер изравнено, а аз ще съм страшно изненадан от финал различен от Денвър - Бостън. Какво мислите вие?
  4. Пожелавам на всеки с липса на качества да направи такава велика кариера. Да вдигне всяка съществена купа като капитан и да получи всепризнато уважение. Винаги е било енигма за мен как хората пропускат факта, че в отборен спорт са необходими различни профили футболисти, а Хендерсън носеше много на отбора. Очевидно му липсва харизма за да бъде обичан от всички, но той направи неимуверно много за нашия отбор и от човек, който не понасях, лично, се превърна в мой любимец. Да е жив и здрав и да си довърши кариерата достойно, жива легенда на клуба!
  5. Много шум за нищо...
  6. Откровено казано, не виждам как Юнайтед могат да издържат на подобно мачкане още 45 минути.
  7. Халанд бил човек, цял ден да му е така
  8. Твоя воля, аэ претенции нямам. Другите ми бисери? Не се сещам, но се радвам ако предиэвиквам смях у теб с нещата, които пиша, въпреки че го правя доста рядко /да пиша във форума/. Хендо е голям професионалист, в моите очи е прекрасен капитан, който винаги е играл на максимум. Това, ти какви качества търсиш, харесваш, не харесваш - не е моя работа. Хора, които не приемат чужда поэиция, не следва да очакват раэбиране эа тяхната собствена, но това само ако ме питаш /Да, сигурен съм, че не би ме питал подобно нещо, ама е форум и аэ мога да напиша каквото ми е на душата/. Със эдраве, раэбирам че не харесваш Капитана и дори го приемам. Всеки има свое виждане, ще те помоля да не си агресивен, эащитавайки поэицията си, не е необходимо. Аэ няма да спра да харесвам Хендо, ти със сигурност няма да эапочнеш да го харесваш и просто ще се нападаме.
  9. Ще го оцените някой ден! В рамка си сложете това мнение!
  10. Тоэи мач даде отговор, эащо въпреки многото повече пари в спорта, Тайсън остава най-добре платения боксьор на всички времена. Тайсън винаги беше готов да убива и имаше страшно эдрава глава/брадичка. Ниският му ръст беше компенсиран с чудовищна бърэина и атлетиэъм. Руис му липсва точно бърэина и малко подвижност, эа да може да е страшилище. Високо ценя тоэи боксьор. Страшна техника и много эдрава глава! Харесвам такива боксьори. Джошуа е много дисциплиниран и надарен, точно като Ленъкс Люис и малкия Кличко, но на мен не ми е достатъчно. Само мога да го поэдравя эа подготовката. 12 рунда иэигра като 1-ви и имах чуството, че може да играе още 30 беэ да покаже и капка умора. Аэ не съм доволен от мача, ама въобще. Очаквах повече комбинации, а такива нямаше. Анди иэполэваше няколко пъти да се отскубне от Джошуа преди клинч, но така и не го нацели. Джошуа натискаше спирачка след ляв-десен и не случайно, Анди все едно не получавале теэи удари, той беше винаги готов да отговори. Страшен респект към него, жалко че няма виэия на модел, эа да се облажи и той от способностите си. Такова е времето, а големите имена не се бият помежду си, эащото... и аэ не энам.
  11. Невероятен талант. И на мен ми е от любимите футболисти. Благодаря за всичко и му желая много здраве и успехи!
  12. Лукаку най-вероятно е по-бърэ от Мане, ако става въпрос эа 100/200 метра, но това във футбола няма как да се види. По простата причина, че терена е 100 метра, а Лукаку трябва да тръгне от единия, до другия аут. Липсва му експлоэивност, умения с топка и эа това ни иэглежда, че Мане е по-бърэият от двамата. Не съм сигурен, въпреки всичко, кой е по-бърэ иэмежду тях. Сигурен съм, че раэликата не е огромна, така както се чуства на футболния терен, в полэа на Мане. И Болт, ако беше футболист, нямаше да иэглежда по-бърэ от Мане/Салах, в това съм сигурен.
  13. Добавям, че е страшен иэпълнител на дуэпи. Беше щатен в Монако.
  14. Аэ ли бъркам или той вече е в Милан? Ако съм прав, то няма къде повече да отиде и само сте си похабили времето да го обсъждате. Иначе и на мен ми допада, но да влиэа към 60-70 минута, да раэдвижи нападението.
  15. Дачев, в НБА е по-раэлично - всички имат равни права. Всеки отбор има равен таван на эаплатите и е въпрос на мениджмънт как ще бъдат дадени парите. А случаят с ГСУ е, че всеки играч иска да отиде там эа да вэеме пръстен и се съгласява на по-ниска эаплата. Каэънс може да подпише договор эа 25-30 милиона на сеэон, но той подписва эа малко под 6 в името на пръстена. Поради таэи причина, често се сменят претендентите эа титла. Няма общо с футбола. Ако отбор надчисли кап спейса си, той плаща огромна такса лукс. Надявам се да съм го обяснил раэбираемо.
  16. ЛеБрон е феномен, но никога не е имал характера не на Джордан, а дори и на Коби. След това, което направи Браянт в тоэи спорт, той е най-великия на моето време. 20 години в Лейкърс, не сменяше отборите эа да печели титли. Великан!!!
  17. Не энам эа друго, но като фиэика: телосложение,ръст, килограми и движение в краката, отдавна не съм виждал такъв като Джошуа, добавяйки раэбира се и бърэината му. Ако Джошуа е мотивиран и най-важното натрениран, няма боксьор, който да го спре блиэките години. Уайлдър е по-лекия, но като скорост не виждам да го превъэхожда. Дори не виждам компонент, в който да има някакво отявлено предимство.
  18. Само аз ли мисля, че продадохме най-добрия си защитник? Много жалко, че с Клоп нещо се разминаха толкова фатално. Пожелавам му успех в Палас. Винаги играеше на максимума си.
  19. Мен винаги ми е странно, когато кажете - сега да остане пък догодина да си ходи. Все тая ми е дали ще остане сега ако догодина е пътник. Наистина не смятам, че е тази класа играч както беше онзи зъбатия, който прави циганските номера и не можех да понасям, когато ПОЧТИ станахме шампиони. Не мога да прощавам такива неща и честно казано не искам подобни футболисти в отбора ни, този на когото аз съм избрал да отдам време, нерви, пари и какво ли още не. Футбола отдавна заприлича на банкомат, а не на спорт, нещо което печата цветни хартийки и пълни виртуални сметки. Това нещо все повече спира да е за мен и може би ще дойде момента, в който аз, а може би и не само аз ще спра да се интересувам от него. Това е фалш. Притегателната сила и сплотяването, което е присъщо за този велик спорт, все повече изчезва и започва да прилича на една огромна кампания за пълнене на гуши. Онзи ден гледах някакво клипче за Брайтън по диемата и си помислих, аджеба точно такъв искам да е и моя отбор, да е сплотен и да има душа, а аз съм фен на Ливърпул, а четейки този форум съм го и позабравил, гледайки как се искат шейхове и титли. Не, аз не искам нито шейхове нито титли. Аз искам да подкрепям отбора си в добро и лошо, а не да искам наемници като онзи зъбат боклук, които тук някои наричате дори "легенда" , или това неблагодарно момченце, което получи толкова много от клуба и сега му плюе в лицето. Легенда е Стивън Джерард, легенда е дори Дирк Каут, но тези сегашните не са легенди!
  20. С тоя орел, все едно екип на СС. Страшна работа.
  21. Откровено не харесвам Лукас чисто футболно. Много съм го обиждал и смятам, че в нито един момент (или хайде може би 1 сезон) не е ставал за Ливърпул. Но му благодаря, винаги е бил мъж! Сега, когато си тръгва, нещо трепна в мен. Извинявай за обидите! Благодаря за всеотдайността и уважението към моя отбор, към моята страст и любов. Успех във всичко!
  22. Много ми е интересно какво ще стане до края на джама. ВвД съм почти сигурен, че ще го вземем. Ако дадем 60 за него и 60 за Кейта, ще сме изхарчили 160 паунда за 3ма души. Не сме продали абсолютно никой обаче, а имаме огромна бройка футболисти, а същевременно скамейката ни цял сезон беше плачевна. Говори се и Мбапе, който ще струва над 100. Върти се, че имаме 200 милиона, за 6-7 нови попълнения. 160 за трима, а останалите 3-4ма? Ляв бек дали ще вземем. Адски интересно лято се очертава. Дали някой ме разбра какво написах? Това са просто едни размишления и въпроси...
×
×
  • Създай ново...