Jump to content

livernas

Потребители
 • Posts

  293
 • Joined

 • Last visited

About livernas

 • Birthday 01/01/1974

Допълнителна информация:

 • Любим играч
  Не казвам

Recent Profile Visitors

8,943 profile views

livernas's Achievements

Baby Scouser

Baby Scouser (3/10)

 1. Остава по-малко от седмица до края на зимният трансферен прозорец. По всичко изглежда, че отново ще пасуваме и няма да вземем никой! Жалко. За момента сме втори, на девет точки от първия. Еми... За пореден път, без подсилване и обновяване на отбора, няма как да искаме повече. Наличното качество, стига за някое геройство, от време на време(спечелването на ШЛ и титлата на ВЛ). Но, няма как да очакваме, че отбора ще може да постигне, поредица от успехи! Да е жив и здрав, хер Юрген Клоп! Друг на негово място и това нямаше да постигне.
 2. Благодаря Сайбър! Значи, ние бром само значимите трофеи. В момента са 48. Дано да се увеличат още след месец!
 3. Колеги, някой може ли да качи снимка, от стената на трофеите на Анфийлд? Да видим, какви са точните цифри там?
 4. Всъщност, това е актуалната ситуация.. Другото е, за да се утешават феновете на мангала.
 5. Повечето от нас, отдавна сме осъзнали,че титлата вече е по-скоро мираж! Ясно е, че ще се борим, но шансовете са минимални.. Трябва да се натиска за купите, за едната вече сме на финала. Естествено и в ШЛ ,да стигнем колкото се може по-напред.
 6. То в това е въпросът! Сити може и да мигнат още два-три пъти. Ама важното е също, ние колко пъти ще мигнем през това време. Щото, не е като да сме безгрешни, за съжаление..
 7. Най-вече в средата! Нямаме достатъчно халфове. На теория и като бройка- да, имаме! Но, всъщност- сме доста къси и там! Вайналдум и Шакири си тръгнаха, Тиаго е тук, но все едно едно го няма! Окс и Кейта са супер крехки и чупливи. Милнър, каквото може прави, но вече поостаря! И така..
 8. Абсолютно съм съгласен с мнението на колегата! Много точно казано.
 9. Ами... Добри са, мамицата им мръсна! Отново демонстрират воля и постоянство! Подпряха ги и два-три пъти, когато имаха закучени мачове. На силен отбор, толкова му трябва. Ама и футболисти имат! И купуват! Обновяват и надграждат! А не, като нашите скъпи янки..
 10. Всички сме съгласни, че имаме нужда от трансфери. Дано и от ФСГ мислят така! Защитата е горе-долу добре.. Обаче, в другите две линии, трябва да се вкарват нови и по-млади играчи. Да, ама са скъпи! И това е проблема на ФСГ.
 11. Опаа.. Колега! По-кротко с критиките към това "чудо" на играта Тиаго! Щото ей сега, веднага ще ти се нахвърлят "защитниците" му.. Ее, вярно, че в последно време и те се поумълчаха и доста пооредяха! Пък и той не дава много поводи за възторг и хвалби, де.. В редките случаи, когато е здрав и играе, има още по-редки футболни проблясъци! Дали е достатъчно, за надеждите които му се възлагаха?! Не мисля!! Особено, като получава такава голяма заплата! От първия му ден в отбора, не го харесвам и не исках трансфера му при нас. И все повече се доказва, че е грешка.
 12. Ми ,не е лош жребият! Е, можеше и по-голям късмет да имаме! Ама и така не е лошо. Домакини сме и мисля че със състав подобен на днешния,ще успеем да преминем напред в турнира .
 13. Ами.. винаги е хубаво, когато Мангалите падат! Дори и на тренировка и в приятелски мач!
 14. И аз мисля, че имаше дузпа и червен картон. В случая, дразнещо е това, че съдиите отсъждат на Сити положенията, но срещу тях не се дава нищо! През целия мач, тънко ги подпираше.. И това не е изключение, а вече си е закономерност. Сити се откъсват все повече, едва ли някой ще успее да ги догони.
×
×
 • Create New...