Jump to content

livernas

Потребители
 • Posts

  448
 • Joined

 • Last visited

About livernas

 • Birthday 01/01/1974

Допълнителна информация:

 • Любим играч
  Не казвам

Recent Profile Visitors

9,117 profile views

livernas's Achievements

Baby Scouser

Baby Scouser (3/10)

1.3k

Reputation

 1. Всъщност, да... Така е. За мен лично, въпрссът е : дали трябваше, да бъде продаден той!? И като, почти единодушно отбелязваме, че не е същият и изгубил от скоростта и експлозивността си, нека си зададем въпроса : А, Салах какво игра от януари насам!?! Но, както и да е! Трансфера е факт. Мача е свирен. Продължаваме напред! Довиждане Садио!! Огромно БЛАГОДАРЯ!!! Ти го заслужаваш, след всичко което даде на отбора. Жив и здрав и успех!
 2. Излезе информация, че Тотнъм ще купят Ив Бисума от Брайтън за 25 млн. Жалко, аз се надявах, че някакси ще го вземем ние! Много добър бокс ту бокс халф, при това го взимат на тънка цена евреите. Лошо е това, че не вземаме халф! Дано, да се промени нещо до края на трансферния прозорец. Това момче, десният бек на Абърдийн, поне се надявам че е сигурен за нас!
 3. Не вярвам. Твърде много шум се вдигна вече. Но, ако нещо се закучи трансфера и Мане остане при нас, по схемата Вайналдум (до изтичане на договора), аз лично ще съм много, много доволен! В момента, ми се вижда невъзможно, да му намерим подходящ заместник! Тия 25 млн. които ги дават Байерн, с тях и без тях. Предпочитам, Мане да си изиграе сезона, на обичайното за него високо ниво! През това време, ще имаме цяла година, да се огладаме за качествен играч, който ше може да го замени. Въпреки това, не вярвам. И си мисля, че за съжаление, Садио Мане ще си тръгне!
 4. Всеки може да прочете за такива примери, в темите за коментари по време на мача и след мача! Това, че от януари насам е в дупка и е фигурант, някой може ли да го отрече?! И ако ще цитираме спекулации, какво да мислим за изказването на Салах, че ще остане в Англия и след Ливърпул? Е, да.. Може (надявам се), да не е вярно! Но, то и това за Мане в Билд, може да не е вярно!
 5. Сигурен съм, да. Ти убеден ли си, че това което публикуват в Билд, е наистина вярно? Салах прави пазарлъци, от шест месеца вече! Формата му спадна драстично! Осра с лакомията си сумати мачове. В много други, беше абсолютен фигурант, точно когато отборът имаше нужда от него и той трябваше да докаже, че наистина заслужава нещата които изисква. Така че, да! Сигурен съм!
 6. Знаех си аз, че трябваше да остане Мане, а не Салах! Ама, кой ли ме пита мен!
 7. Смело мога да кажа, че Мане е любимият ми футболист, от настоящият състав на Ливърпул. Още с идването си, ме впечатли с всичките си качества! Никога няма да забравя,дебютният му гол, срещу Арсенал в Лондон! Първата му година при нас, Клоп го пускаше на дясното крило. На следващата, взехме Салах и Клоп го премести от другата страна. Въпреки,че повечето внимание и блясък обираше Салах, за мен лично, Садио Мане винаги е бил комплексно по-добрият футболист! За разлика от Мо, Садио шутира еднакво добре и с двата крака. А, играта му с глава е пет пъти по-силна, от тази на Салах. Скоростта и на двамата, си мисля че е сходна. Добро и скромно момче и доста по-отборно настроен и не егоистичен. Да изчакаме, все пак, да се официализира трансфера му. Макар че, по-всичко личи, че така ще се случи. Ако стане така, искам да кажа, едно огромно : БЛАГОДАРЯ ТИ САДИО!!! За шест сезона, спечели с отбора всичко, което може да се спечели! Ще си тръгне, с високо вдигната глава! Момчето, явно усети, че след шест години при нас, е време да смени обстановката. Привличането на Луис Диаз, му е светнало лампата и беше индикация, че го взимат точно за негов заместник. Евала на Садио, че не прави циркове и дори сега, при оформящото се напускане, ще допринесе за отбора, с трансферна сума. А, ако не е вярно (малко вероятно), че напуска и реши да остане, аз лично, ше съм много, много доволен!
 8. За съжаление, натам отиват нещата. Да изчакаме,все пак, да стане официално.
 9. Така е, шанс има, но е минимален. Аз също съм на мнение, утре да се пусне по-периферен състав и каквото стане! Ако бием, ше е супер. Ако не, поне ще сме запазили титулярите, които вече са преуморени. Основният приоритет и усилия, трябва да се насочат за 28.05. Това е финал, за ШЛ - Най-престижният трофей в клубният футбол! Момчетата, опитаха и в първенството, дадоха всичко от себе си! Да, допуснахме няколко грешки! Но и Сити допуснаха издънки! Само че, тях ги побутнаха на два-три пъти. А нас, напротив.
 10. Благодаря. Дано да удържи мача. Не искаме да ни подпира, а просто да не ни пореже!
 11. Салах има толкова голове и асистенции, защото отбора е много силен и играе нападателен и модерен футбол. Освен това, до голяма степен, същият този отбор, приоритетно е инструктиран и настроен да играе така, че Салах да е в центъра на събитията. Без треньорския гений на Клоп, Салах нямаше да е на половината, от това което е в момента. Така че, да... Отбора му дължи много, но и той дължи не по-малко на отбора! Редно беше, да покаже малко лоялност и признателност. А, не да извива ръцете на клуба, с прекомерни условия по новия си договор. Да не говорим пък, че от януари насам, е в трагична форма и по-скоро пречи!
 12. Нямам нищо против, да се вземат на сериозно и да ни подценят! Ние си имаме цел, шест победи в шестте ни мача докрая. Това ще ни гарантира, поне още две купи този сезон! А големият бонус ще е, ако и Сити стъпи накриво Малко вероятно е, но не е невъзможно. Хайде момчета, малко остана! Дайте всичко от себе си, и ще останете в историята, като най-великият състав на отбора ни!
 13. Ами, това е положението. На 28 май, ще имаме възможност да си уредим сметките с Реал! Така като гледам, мненията във форума са буквално разделени на две срещуположни. Аз лично, все още смятам, че Реал е по-добрият вариант за нас и е добре, че ще са те, а не Сити. Тука са казани, общо взето всички аргументи : за и против. От една страна, харизмата и късмета, който Реал имат в този турнир! Плюс, немалкото съдийски аванти! От друга страна, Сити са по-добрият отбор. Познават ни перфектно и са единственият отбор, който може да ни надиграе в момента! Срещу нас на финала, щяха да са като обезумели! Така че, срещу Реал, все пак имаме по-добри шансове. Не казвам, че ще е лесно. Но, този наш отбор в момента, е много, много по-добър, сработен, и физически издръжлив, от 2018. Горе главите, колеги! Този път е наш ред! Напред към седмата!
 14. Така е. Глупаво е и няма смисъл, да търсим грешни стъпки при нас. Обаче, не можем да не отбележим факта, че ние бяхме порязани от съдията в мача с Тотнъм. А ситите, напротив! Не само че не са порязвани, но и получиха поне две побутвания (Улвс и Евертън), точно когато, им беше нужно. От сърце им пожелавам, да не успеят и тази година, да сбъднат голямата си цел : спечелването на ШЛ.
×
×
 • Create New...