Jump to content

livernas

Потребители
 • Posts

  448
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by livernas

 1. Всъщност, да... Така е. За мен лично, въпрссът е : дали трябваше, да бъде продаден той!? И като, почти единодушно отбелязваме, че не е същият и изгубил от скоростта и експлозивността си, нека си зададем въпроса : А, Салах какво игра от януари насам!?! Но, както и да е! Трансфера е факт. Мача е свирен. Продължаваме напред! Довиждане Садио!! Огромно БЛАГОДАРЯ!!! Ти го заслужаваш, след всичко което даде на отбора. Жив и здрав и успех!
 2. Излезе информация, че Тотнъм ще купят Ив Бисума от Брайтън за 25 млн. Жалко, аз се надявах, че някакси ще го вземем ние! Много добър бокс ту бокс халф, при това го взимат на тънка цена евреите. Лошо е това, че не вземаме халф! Дано, да се промени нещо до края на трансферния прозорец. Това момче, десният бек на Абърдийн, поне се надявам че е сигурен за нас!
 3. Не вярвам. Твърде много шум се вдигна вече. Но, ако нещо се закучи трансфера и Мане остане при нас, по схемата Вайналдум (до изтичане на договора), аз лично ще съм много, много доволен! В момента, ми се вижда невъзможно, да му намерим подходящ заместник! Тия 25 млн. които ги дават Байерн, с тях и без тях. Предпочитам, Мане да си изиграе сезона, на обичайното за него високо ниво! През това време, ще имаме цяла година, да се огладаме за качествен играч, който ше може да го замени. Въпреки това, не вярвам. И си мисля, че за съжаление, Садио Мане ще си тръгне!
 4. Всеки може да прочете за такива примери, в темите за коментари по време на мача и след мача! Това, че от януари насам е в дупка и е фигурант, някой може ли да го отрече?! И ако ще цитираме спекулации, какво да мислим за изказването на Салах, че ще остане в Англия и след Ливърпул? Е, да.. Може (надявам се), да не е вярно! Но, то и това за Мане в Билд, може да не е вярно!
 5. Сигурен съм, да. Ти убеден ли си, че това което публикуват в Билд, е наистина вярно? Салах прави пазарлъци, от шест месеца вече! Формата му спадна драстично! Осра с лакомията си сумати мачове. В много други, беше абсолютен фигурант, точно когато отборът имаше нужда от него и той трябваше да докаже, че наистина заслужава нещата които изисква. Така че, да! Сигурен съм!
 6. Знаех си аз, че трябваше да остане Мане, а не Салах! Ама, кой ли ме пита мен!
 7. Смело мога да кажа, че Мане е любимият ми футболист, от настоящият състав на Ливърпул. Още с идването си, ме впечатли с всичките си качества! Никога няма да забравя,дебютният му гол, срещу Арсенал в Лондон! Първата му година при нас, Клоп го пускаше на дясното крило. На следващата, взехме Салах и Клоп го премести от другата страна. Въпреки,че повечето внимание и блясък обираше Салах, за мен лично, Садио Мане винаги е бил комплексно по-добрият футболист! За разлика от Мо, Садио шутира еднакво добре и с двата крака. А, играта му с глава е пет пъти по-силна, от тази на Салах. Скоростта и на двамата, си мисля че е сходна. Добро и скромно момче и доста по-отборно настроен и не егоистичен. Да изчакаме, все пак, да се официализира трансфера му. Макар че, по-всичко личи, че така ще се случи. Ако стане така, искам да кажа, едно огромно : БЛАГОДАРЯ ТИ САДИО!!! За шест сезона, спечели с отбора всичко, което може да се спечели! Ще си тръгне, с високо вдигната глава! Момчето, явно усети, че след шест години при нас, е време да смени обстановката. Привличането на Луис Диаз, му е светнало лампата и беше индикация, че го взимат точно за негов заместник. Евала на Садио, че не прави циркове и дори сега, при оформящото се напускане, ще допринесе за отбора, с трансферна сума. А, ако не е вярно (малко вероятно), че напуска и реши да остане, аз лично, ше съм много, много доволен!
 8. За съжаление, натам отиват нещата. Да изчакаме,все пак, да стане официално.
 9. Салах има толкова голове и асистенции, защото отбора е много силен и играе нападателен и модерен футбол. Освен това, до голяма степен, същият този отбор, приоритетно е инструктиран и настроен да играе така, че Салах да е в центъра на събитията. Без треньорския гений на Клоп, Салах нямаше да е на половината, от това което е в момента. Така че, да... Отбора му дължи много, но и той дължи не по-малко на отбора! Редно беше, да покаже малко лоялност и признателност. А, не да извива ръцете на клуба, с прекомерни условия по новия си договор. Да не говорим пък, че от януари насам, е в трагична форма и по-скоро пречи!
 10. Сенегал, играха много по-добре. Статистиката от мача, показва същотото. Напълно заслужено се класираха на световното, макар че при дузпите, никога не можеш да си сигурен какво ще стане! Радвам се за Мане, но се притеснявам за Салах! Дано това, не го вкара в депресия и да не се отрази на и без това спадналата му форма в последно време. Надявам се, че ще покаже здрава психика и няма да се срине. И да вземе, да помисли малко : дали наистина е толкова велик, за колкото агента му, му втълпява че е! Това последното, е в контекста на претенциите му, по условията на новият му договор с клуба! Дано се събере и да даде най-доброто от себе си в тези два месеца до края на сезона! Имаме нужда, от най-добрата версия на МО! Показал е, че може много! Да му пожелаем успех!
 11. И ти си прав! Наистина е така. Дано е временно и скоро да вдигне нивото. За края на сезона, имаме нужда от най-добрата версия на Салах!
 12. Да, така е. По принцип и аз мисля така. Но, ако се даде на Салах толкова, колкото иска, това наистина ще наруши структурата на заплатите в клуба. Има и още нещо и то дори е по-важно : има поне още четири-пет играча в състава ни, които съшо, веднага ще ревнат и ще искат подобно увеличение! Сега, вярно е, че Салах е в най-добра форма в момента и дърпа отбора напред! Обаче, клуба и Клоп също имат голям принос, за да е Салах това, което е в момента. Така че, мисля че е редно и той да намали малко претенциите си! Иначе, както вече и други колеги го казаха : нищо чудно да стане като с Вайналдум!
 13. А дано! Дано да се получи. И да не излезе така, че само се надъхваме ние тука! Ама,кво пък?! Мечтаем си! Изглежда красиво и приятно.. И не е забранено!))
 14. За съжаление е така. Жалко, защото е чиста класа. Прекрасен бокс то бокс халф, има отличен удар, от средна и далечна дистанция. А центрирането му и преките свободни, са минимум на едно ниво, ако не и по-добри от на нашия Трент! Я освен всичко друго, е и англичанин. Все пак сме английски отбор!
 15. Благодаря Сайбър! Значи, ние бром само значимите трофеи. В момента са 48. Дано да се увеличат още след месец!
 16. Колеги, някой може ли да качи снимка, от стената на трофеите на Анфийлд? Да видим, какви са точните цифри там?
 17. Дано да е добре, Садио и да няма сериозни последствия от този тежък удар в главата му! И да се прибират вече със Салах. Позабавляваха се, стоплиха се малко... Време е за сериозна работа!
 18. Всъщност, това е актуалната ситуация.. Другото е, за да се утешават феновете на мангала.
 19. Всички сме съгласни, че имаме нужда от трансфери. Дано и от ФСГ мислят така! Защитата е горе-долу добре.. Обаче, в другите две линии, трябва да се вкарват нови и по-млади играчи. Да, ама са скъпи! И това е проблема на ФСГ.
 20. Опаа.. Колега! По-кротко с критиките към това "чудо" на играта Тиаго! Щото ей сега, веднага ще ти се нахвърлят "защитниците" му.. Ее, вярно, че в последно време и те се поумълчаха и доста пооредяха! Пък и той не дава много поводи за възторг и хвалби, де.. В редките случаи, когато е здрав и играе, има още по-редки футболни проблясъци! Дали е достатъчно, за надеждите които му се възлагаха?! Не мисля!! Особено, като получава такава голяма заплата! От първия му ден в отбора, не го харесвам и не исках трансфера му при нас. И все повече се доказва, че е грешка.
 21. Стиви Джерард е най-големият! Стиви е единствен, неповторим и неподражаем! Най-добрият който съм гледал! И дано да греша, но си мисля, че няма да има кой да го задмине! Като футболист! А, като треньор?! Ами.. Ще видим..Желая му, да стане в треньорството това, което беше като футболист! И ,естествено, най-големите му успехи, да са начело на ЛИВЪРПУЛ! Но, не още.. Нека поработи, да се докаже, да понатрупа опит. Колеги, това е форум! Нали?! Всеки има право, да пише колкото си иска дълго! И като цяло, да изразява собственото си мнение. Стига, да не обижда никой и да не нарушава правилата на форума!
 22. Продължавам да съм на мнение, че Клоп не трябва да се пипа! А,ако реши сам да си тръгне? Това е друг въпрос.. Но, въпреки това, смятам че той е най-доброто нещо, което се е случило на клуба в последните 30 години! Ще му благодаря от сърце! И ще му пожелая успех!
 23. Жалко.. Но, насила хубост не става! Имаше добри моменти при нас, носил ни е доста радост.. Ама като не иска, няма какво да се направи. Да заминава. Въпроса е : кога и с кого ще бъде заменен. И моля ви, не ми казвайте, че сме взели Тиаго и всичко е наред! И аз като Скар, искам Джеймс Уорд Праус от Сотон.. А ако може, да дойде в комплект с онова високото момче - централния им защитник Вестергорд. Тогава ставаме бетон, ама от най-якия! Само че, ще са безбожно скъпи! Така че, едва ли ще стане. А Вайналдум е ясен.. Да не стане така само, после да реве и той,като някои други хора!
×
×
 • Create New...