Jump to content

livernas

Потребители
  • Брой теми

    707
  • Joined

  • Последно видян

Everything posted by livernas

  1. Ами... не е само твое мнение! И аз, а сигурен съм и доста други колеги, предпочитам Фодън пред Диаз.. Но, реалността е,че Диаз е при нас, а за Фодън нямаме шанс в обозримо бъдеще да е при нас!
  2. Бай Иван доста задълбочено е разгледал програмата! Нещо,което признавам си,аз не направих. Така че, съгласен съм с него! Може би, наистина най-добре за нас ще е равен между Сити и Арсенал. Но, най-важното си остава да бием Сити!
  3. Жалко, че не успяха да им вземат един равен! Рашфорд ако не се бе засуетил на два пъти , можеше и да им набута втори гол! И тогава, няма гаранция, че Сити нямаше да успее да ги обърне! Но, все пак ставаше по-трудно! На мен обаче, ми се стори, че Рашфорд го фаулираха, преди да вкарат изравнителният гол. Ама, нали щеше да е срещу Сити и ВАР удобно си замълча. Както и да е, минало свършено! Просто, трябва да ги бием и след това те да бият Арсенал! И работата е готова!))
  4. Ами, честно казано, не очакваме! Но, тайно се надяваме!!))
  5. А дано, да успеят да измъкнат един равен! Имам приятели, които са фенове на мангалите и са отчаяни от състоянието на отбора им в момента. Но,тайно се надяват, да поднесат изненада днес срещу Сити! Аз също, се моля Юнайтед да не загуби днес (уточнявам, само за днес и евентуално срещу онези клоуни Арсенал).
  6. Да... ама им скочиха здраво! Евала за което! До голяма степен, нещата си зависят от нас самите!
  7. Колега, по принцип ми е приятно и интересно да чета мненията ти! А, смятам и не само на мен, а и на други колеги тук във форума! Но, в случая, затъна излишно много и продължаваш все повече! Позицията, сам срещу всички е интересна, но понякога е правилно да си признаем грешката и да продължим разговора!
  8. Ами, те срещу нас играха супер дефанзивно. А днес, трябваше да играят атакуващо. И си го получиха.
  9. Ако такъв гол, бъде признат срещу Ливърпул, ще псувам и кълна цяла една седмица, дебилите от ФА и ВАР!... Пълни некадърници!
  10. Било каквото било! Торес направи грешка, като си тръгна по този начин. Е, за себе си, може би е имал основание. Така или иначе, за мен лично, ще си остане, един от най-добрите футболисти, играли за Ливърпул! Момчето се раздаваше и играеше с кеф за нас! Едва ли, някой ще отрече, че ни донесе много радост в тези тъмни за клуба времена! Не е, нито първият, нито последния, който си тръгна така. Справка: Меси и неговата Барселона.
  11. Много се надявах, че Фирмино ще подпише за още два сезона.. Жалко! Но, явно момчето иска да си тръгне с високо вдигната глава, а не да разваля добрите впечатления, които остави у феновете. Наистина, много интелигентен футболист, техничен и със страхотен поглед върху играта. При това, изключително скромен и добронамерен. Никакъв егоизъм, абсолютно отборен играч. Щеше да има, много повече голове на сметката си, но не проявяваше лакомия, а винаги поставяше целите на отбора, пред своите! Клоп го шлифова, научи го да пресира и го превърна в най-добрия крадец на топки! Ще липсва много! Още не е потвърдено заминаването му и се надявам нещо да се промени и да остане. Но, едва ли! Каквото и да се случва, от сърце му желая много късмет и да е жив и здрав.
  12. Много хора, включително и наши фенове, не го харесват, заради начина по който си тръгна.. Но, за мен е изключително добър футболист със страхотен хъс, който даваше всичко от себе си с червената фланелка на Ливърпул! В моя топ три, на любимите ми футболисти, които са играли за нашият отбор!
  13. Да им е живо и здраво, детето и много да ги радва!
  14. Всъщност, да... Така е. За мен лично, въпрссът е : дали трябваше, да бъде продаден той!? И като, почти единодушно отбелязваме, че не е същият и изгубил от скоростта и експлозивността си, нека си зададем въпроса : А, Салах какво игра от януари насам!?! Но, както и да е! Трансфера е факт. Мача е свирен. Продължаваме напред! Довиждане Садио!! Огромно БЛАГОДАРЯ!!! Ти го заслужаваш, след всичко което даде на отбора. Жив и здрав и успех!
  15. Ето това е една добра новина! Милнър, все още има какво да даде на отбора, а и на футбола като цяло. Изцяло приветствам удължението на договора му! Браво.
  16. Смело мога да кажа, че Мане е любимият ми футболист, от настоящият състав на Ливърпул. Още с идването си, ме впечатли с всичките си качества! Никога няма да забравя,дебютният му гол, срещу Арсенал в Лондон! Първата му година при нас, Клоп го пускаше на дясното крило. На следващата, взехме Салах и Клоп го премести от другата страна. Въпреки,че повечето внимание и блясък обираше Салах, за мен лично, Садио Мане винаги е бил комплексно по-добрият футболист! За разлика от Мо, Садио шутира еднакво добре и с двата крака. А, играта му с глава е пет пъти по-силна, от тази на Салах. Скоростта и на двамата, си мисля че е сходна. Добро и скромно момче и доста по-отборно настроен и не егоистичен. Да изчакаме, все пак, да се официализира трансфера му. Макар че, по-всичко личи, че така ще се случи. Ако стане така, искам да кажа, едно огромно : БЛАГОДАРЯ ТИ САДИО!!! За шест сезона, спечели с отбора всичко, което може да се спечели! Ще си тръгне, с високо вдигната глава! Момчето, явно усети, че след шест години при нас, е време да смени обстановката. Привличането на Луис Диаз, му е светнало лампата и беше индикация, че го взимат точно за негов заместник. Евала на Садио, че не прави циркове и дори сега, при оформящото се напускане, ще допринесе за отбора, с трансферна сума. А, ако не е вярно (малко вероятно), че напуска и реши да остане, аз лично, ше съм много, много доволен!
  17. За съжаление, натам отиват нещата. Да изчакаме,все пак, да стане официално.
  18. Мисля, че спокойно може да изиграе поне още един сезон, на сегашното си ниво. И много се надявам, нашите да му предложат договор за 1+1 сезон! Вероятно, ще е с намалена заплата.
  19. А дано! Дано да се получи. И да не излезе така, че само се надъхваме ние тука! Ама,кво пък?! Мечтаем си! Изглежда красиво и приятно.. И не е забранено!))
  20. За съжаление е така. Жалко, защото е чиста класа. Прекрасен бокс то бокс халф, има отличен удар, от средна и далечна дистанция. А центрирането му и преките свободни, са минимум на едно ниво, ако не и по-добри от на нашия Трент! Я освен всичко друго, е и англичанин. Все пак сме английски отбор!
  21. Благодаря Сайбър! Значи, ние бром само значимите трофеи. В момента са 48. Дано да се увеличат още след месец!
  22. Колеги, някой може ли да качи снимка, от стената на трофеите на Анфийлд? Да видим, какви са точните цифри там?
  23. Дано да е добре, Садио и да няма сериозни последствия от този тежък удар в главата му! И да се прибират вече със Салах. Позабавляваха се, стоплиха се малко... Време е за сериозна работа!
  24. Всъщност, това е актуалната ситуация.. Другото е, за да се утешават феновете на мангала.
×
×
  • Създай ново...