Jump to content

livernas

Потребители
  • Брой теми

    726
  • Joined

  • Последно видян

Постове posted by livernas

  1. За мен, по-скоро е дузпа. Но, дори и да решат, да не я дават, защо даже и корнер не отсъдиха!? Ей така, с такива лекички аванти, е налице съдийската подкрепа за Ман Сити в последните няколко години. От което, сме потърпевши и ние в немалко случаи. 

  2. 49 minutes ago, Stivi_G said:

    Съгласен съм с @baivan ако МС бяха на 5-6+ точки зад нас, тогава има симъл от тяхна победа. Сити си остават фаворит за титлата. Имат вече всички налични ВАЖНИ играчи и имат два директни мача с конкурентите си. Обикновено когато трябва, си ги взимат тези мачове, а това ще им осигури на 90% и титлата. Останалите мачове могат да си позволят 1 грешка и пак да станат шампион. 

    При нас е доста по-деликатно положението. От една страна имаме предимство заради домакинството и че можем да си позволим Х. От друга страна не можем да разчитаме на ключови играчи като Жота, ТАА, Джоунс, Алисон и евентуално Ендо. Нунез, Собослай и Салах едва сега се завръщат и не се знае в каква кондиция ще са за неделя. А и имаме допълнителен мач в четвъртък (гостуване в Прага), докато Сити ще почиват и ще са свежи за нашия мач. Бих искал да играем срещу чехите главно с резервите, но се съмнявам Клоп да подходи така. Което пак ни поставя в по-неизгодна позиция. 

    Оптимистично е, че в защита се представяме доста добре напоследък. Брадли може би е по-добрата опция за ДБ срещу Сити от ТАА и Келъхър не е по-лош вариант от Алисон към момента. Сити не са толкова силни както предишни години и изпитват затруднения в нападение. Но разполагат с човекът отбор КДБ и Родри, които са ги спасявали не в един или два мача. А и Фоудън, който тук беше наречен, че е само за бройка и извади мача с МЮ, където "Голмайстор #1 на вселената пропусна 5 положения, включително и на празна врата, но при решен мач успя да направи 3:1, за да покаже, че няма по-велик от него". 

    Предпочитам един Фоудън пред Диаз в момента, ама това си е мое мнение. 

    Ами... не е само твое мнение! И аз, а сигурен съм и доста други колеги, предпочитам Фодън пред Диаз.. Но, реалността е,че Диаз е при нас, а за Фодън нямаме шанс в обозримо бъдеще да е при нас! 

  3. Бай Иван доста задълбочено е разгледал програмата! Нещо,което признавам си,аз не направих. Така че, съгласен съм с него! Може би, наистина най-добре за нас ще е равен между Сити и Арсенал. Но, най-важното си остава да бием Сити!

  4. Жалко, че не успяха да им вземат един равен! Рашфорд ако не се бе засуетил на два пъти , можеше и да им набута втори гол! И тогава, няма гаранция, че Сити нямаше да успее да ги обърне! Но, все пак ставаше по-трудно! На мен обаче, ми се стори, че Рашфорд го фаулираха, преди да вкарат изравнителният гол. Ама, нали щеше да е срещу Сити и ВАР удобно си замълча. Както и да е, минало свършено! Просто, трябва да ги бием и след това те да бият Арсенал! И работата е готова!))

  5. 11 minutes ago, Steve_G said:

    Не знам как очаквате големият мангал да вземе точки от малкият.

    Тея така ше легнат, че и Гергана ще им завиди.

    На малкия мангал му трябват 6 гола да си оправи головата разлика, гледам

    Ами, честно казано, не очакваме! Но, тайно се надяваме!!))

  6. А дано, да успеят да измъкнат един равен! Имам приятели, които са фенове на мангалите и са отчаяни от състоянието на отбора им в момента. Но,тайно се надяват, да поднесат изненада днес срещу Сити! Аз също, се моля Юнайтед да не загуби днес  (уточнявам, само за днес и евентуално срещу онези клоуни Арсенал).

  7. 45 minutes ago, demons_eye said:

    Аз не вярвах Челси да скочат стабилно. Направо си мислех, че ще си полегнат. В първенството не играят за нищо, мачът на сезона им е след седмица.

    Да... ама им скочиха здраво! Евала за което! До голяма степен, нещата си зависят от нас самите!

  8. 12 hours ago, Сиймор said:

    А проблема е, че не съм изписал пълното название? Вместо да кажа, че е продукт на школата на Реал трябваше да кажа, е изграден като играч от Ла Реал Сосиедад от Сан Себастиан, страната на баските и Кралство Испания? 🙂

    Колега, по принцип ми е приятно и интересно да чета мненията ти! А, смятам и не само на мен, а и на други колеги тук във форума! Но, в случая, затъна излишно много и продължаваш все повече! Позицията, сам срещу всички е интересна,  но понякога е правилно да си признаем грешката и да продължим разговора! 

  9. Било каквото било! Торес направи грешка, като си тръгна по този начин. Е, за себе си, може би е имал основание.  Така или иначе, за мен лично, ще си остане, един от най-добрите футболисти, играли за Ливърпул! Момчето се раздаваше и играеше с кеф за нас! Едва ли, някой ще отрече, че ни донесе много радост в тези тъмни за клуба времена! Не е,  нито първият, нито последния, който си тръгна така.  Справка: Меси и неговата Барселона. 

  10. Много хора, включително и наши фенове, не го харесват, заради начина по който си тръгна.. Но, за мен е изключително добър футболист със страхотен хъс, който даваше всичко от себе си с червената фланелка на Ливърпул! В моя топ три, на любимите ми футболисти, които са играли за нашият отбор!

  11. 2 hours ago, kibo1992 said:

    За мен не беше неочакване, беше ясно, че един от Мане и Салах си заминава това лято. Въпроса беше кой от двамата.

    Всъщност, да...  Така е. За мен лично, въпрссът е : дали трябваше,  да бъде продаден той!? И като, почти единодушно отбелязваме, че не е същият и изгубил от скоростта и експлозивността си, нека си зададем въпроса : А, Салах какво игра от януари насам!?!

    Но, както и да е! Трансфера е факт.  Мача е свирен. Продължаваме напред!

    Довиждане Садио!! Огромно БЛАГОДАРЯ!!! Ти го заслужаваш, след всичко което даде на отбора. Жив и здрав и успех!

  12. Остават 12 часа до мача и ми става все по-нервно. Ясно е, че няма да е лесно. Не ми пука, дали ще играем красиво. Не е нужно, да ги разбиваме. Просто, трябва да победим! Независимо как! Сигурен съм, че Клоп и щаба, са измислили правилната тактика и ще пуснат точните титуляри. Преди три години, когато спечелихме финала срещу Тотнъм, това беше първата купа на Клоп с нашия отбор. От тогава насам, вече спечели всички купи. Време е, да започне да ги повтаря! И първата, се пада да е тази вечер! Да пожелаем късмет на момчетата1 УСПЕХ!!!

  13. 8 hours ago, Freack said:

    Поклон и адмирации пред отбора, направиха всичко възможно, за да сме шампиони. Благодаря за емоцията и себераздаването.

    За мен лично бяхме ощетени и титлата беше решена от чернодрешковците. Двете ситуации с Уулвс и Евертън предопределиха развоя на сезона, това е истината.

    Бих добавил и нашето гостуване на Тотнъм! Там ни отрязаха главата от кръста! Дори и само един от тези резултати, да беше различен и титлата, я вземахме ние. Поради това, не мога чистосърдечно да честитя титлата на Ситите. Кур за надменните им играчи, още един за Пепо жилетката и ще завърша с най-искренни пожелания към тях : Никога да не спечелят това, което най-много искат и за което ние ще играем още в събота!

  14. Днес трябва да бием и да се надаваме на чудо от Вила (малко вероятно, за съжаление). Дори и така, сезонът наистина беше страхотен! Браво на отбора. Момчетата дадоха всичко от себе си. Ако се случи очакваното и останем втори, на мен ми изплува спомена за 2019. Тогава, съшо останахме втори. И също така, ни предстоеше финал за ШЛ. Еми, спечелихме го! Нямам против, да се повтори историята! А ако днес се случи чудото и вземем титлата, ще е епично! Пълна лудница, ще е! Да пожелаем късмет и успех на отбора! YNWA

  15. 1 hour ago, Taipan said:

    Не знам колко месеца живот ми остават, но титлата я отписах още при Х-са с Тотенхям! Вече не тая надежди, но ако стане, не че няма да съм щастлив...😉 дори повече може би....Не искам да съм разочарован 2 пъти за едно и също нещо😜 

    Напълно споделям това мнение! Няма какво да се лъжем. Шансовете ни, честно казано са нищожни! Най-вече, поради това,че не зависим само от себе си! Най-вероятно и напълно очаквано ще е, Сити да смажат Вила с три-четири гола. Все пак, има някаква надежда, макар и супер минимална. Ако се случи, това ще е невероятно и запомнящо се завинаги. Дори и да не стане, при спечелена ШЛ (дано), плюс двете домашни купи, сезона ще е супер успешен!

  16. Браво на момчетата, за хубавата победа! С малки изключения, всички които играха, показаха че имат място в отбора, макар и в по-периферна роля.

    Отлично изигран мач, тактически стояхме добре. Създадохме достатъчно голови положения и си заслужихме победата. В защита, също отлично представяне. Аткинсън,  "дис бритиш хомосекшуал", за пореден път показа че много ни мрази! Винаги ни е рязал главата, при това, не крие че го прави с удоволствие. 

    Както и да е, бихме! Запазихме титулярите. Направихме, каквото трябва и ни остава да се надяваме на чудо. Обективно погледнато, шанса е минимален. Но... Футбол е, виждали сме  какво ли не! Всичко може да се случи. Дано!!!

     

×
×
  • Създай ново...