Jump to content

SuarezYNWA

Потребители
 • Posts

  69
 • Joined

 • Last visited

Допълнителна информация:

 • Пол
  Мъж
 • Любим играч
  Д.Ориги

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

SuarezYNWA's Achievements

Embryo Scouser

Embryo Scouser (2/10)

 1. Цяло лято събираме пари за Меси, май такава ни е тактитката
 2. Не случайно е един от най-добрите защитници в света...
 3. Не знам, какъв е този хейт към Шакири. Миналият сезон опрделено си имаше свойте моменти, този сезон освен първият мач с Евертън друг спомен от него нямам, но пък и да не забравяме за какви пари дойде. Нито е тръгнал да реве за нещо тоя сезон, но от друга страна съм съгласен, че това лято е момента да бъде продаден и заменен с някого.
 4. Трудно да го разкарат след като дадоха толкова пари за него. То и Дембеле беше слаб в началото, а виждате, че се разигра, макар че силно се надявам наш Коу да си държи слабата форма и на half price да се връща за резерва при нас :D
 5. Те ще му искат тройна сума, те ако цените бяха както в трансфермаркет...
 6. Нали си давате сметка, че го взимаме за пейка ... какво сте недоволни ? Може би най-добрия щвейцарски играч го взимаме за скандалните 13 милки, дори и да се провали абсолююютно нищо не губим.
 7. Мен само ме е яд, че няма да вземем кинти от него, иначе прав му път. Кейта и Фабиньо са надграждането спрямо Джанката.
 8. Освен гола не показа нищо тоя мач.
 9. Аз съм благодарен на Коу за това което направи за клуба, да не забравяме за какви пари го купихме и за колко го продаваме сега. Вече футбола е различен , играчи тип Джерард и Тоти ги няма , това че изобщо Коу остана 5 години при нас пак си беше късмет. Thank you Cou <3
 10. Няма по-голям от него ! Благодарим ти капитане !!
×
×
 • Create New...