Jump to content

docaTa

Потребители
  • Брой теми

    233
  • Joined

  • Последно видян

About docaTa

  • Рожден ден 27.08.1989

Допълнителна информация:

  • Любим играч
    Фабиньо

Последно видят от:

Опцията за последните посетители е деактивирана и не се показва на други потребители.

docaTa's Achievements

  1. Наблюдавах ги почти до края на полувремето Няма я тази директност нещо,разиграват търпеливо. Много пасове,много нещо,което колкото ми допада,толкова и леко ме дразни..
  2. Гледах мача на Сити, коментатора спомена точно нашия мач с Бърнли ако не се лъжа. Та,при въпросния наш гол,някой пречеше на вратаря,гола след ВАР го отмениха,снощи същата ситуация,гола им го признаха. А,де и псувах и виках,за едните може а за другите К.Р
  3. Стадион било. Прилича ми на игрището отсреща.. Добре направено,харесва ми
  4. На нашия мач си троших нервите. А тука се смея с глас и ми е кеф.. Като се замисля,защо мамка му не ги бихме тези.....
  5. https://vm.tiktok.com/ZGJtnFDu8/ Напомня на тези двамата
  6. Да попитам тези билети с мембър карти ли са или не. Просто догодина се каня с един авер да пътуваме към Ливърпул..
  7. Така ми се искаше един финал Рони-Уилиамс,ама нейсе,двата кросдабъла на Тръмп убиха последния фрейма. В последно време Тръмп е неудобен за Рони. Но,в последно време Тръмп не е това,което беше,преди. Ще видим,дано Рони вземе 7-мата..
  8. Сметни,хем за по-малък период е договора,хем за по- ниска заплата. Ние по едно време му предлагахме 4 години договор,той искал за 5 години,предлагахме му 140 панди плюс нещо си,той искал колкото Салах и ван Дайк.... И накрая Ко,НЕ?
  9. Някой знае ли нещо за Фабиньо,кога се очаква уж да се завърне..
  10. Момчета,къде наблюдавате Дартс-а,преди по Евроспорт даваха,сега през нета ли.
  11. Мислех си, да го забием пейка 5 години и като стане на 30 да отива като свободен агент в Барселона..
  12. Да го дават,че да се махне най-сетне писна ми от тоя и от разни латиноси,ореваха за тая Барса на деца на биберон са баси лиготиите.Бетер турски сериал стана.Да се събират баща и син и да се свършва..
  13. Честно да ви кажа,писнало ми е от такива играчи,да ни използват като трамплин,за да отидат в ''по-голям '' отбор.Голям.голям колко да е голям,това не ти е Ливърпул. Да ходи кой където си поиска.Това не са играчи за Ливърпул,даже не знам как да ги оприлича без да ги обидя.
×
×
  • Създай ново...