Jump to content

docaTa

Потребители
  • Брой теми

    236
  • Joined

  • Последно видян

Постове posted by docaTa

  1. Гледах мача на Сити, коментатора спомена точно нашия мач с Бърнли ако не се лъжа. Та,при въпросния наш гол,някой пречеше на вратаря,гола след ВАР го отмениха,снощи същата ситуация,гола им го признаха. А,де и псувах и виках,за едните може а за другите К.Р

  2. Не знам дали има английски отбор печелил квадрупъл,и си викам,що пък Ситите не ударят един феърплей. Да вземем висшата лига и шампионска лига. Пък догодина да стават шампиони като искат. Пък нали днес и на двата стадиона ще има купи, едната за нас другата фалшивата за тях и всички са доволни.

  3. Мача приключи,горе главите и гледаме напред. Верно не можахме да бием,всички ни е яд. Все си мисля,че ако Фабиньо беше теглил един пергел на Кейн,тези гол нямаше да вкарат,но уви. Ще видим днес какво ще е..

  4. Така ми се искаше един финал Рони-Уилиамс,ама нейсе,двата кросдабъла на Тръмп убиха последния фрейма. В последно време Тръмп е неудобен за Рони. Но,в последно време Тръмп не е това,което беше,преди. Ще видим,дано Рони вземе 7-мата..

  5. То остави това,някои техни фенове,са доста нахъсани и наежени. Щели да ни пръснат,не сме знаели с кого сме имали работа,да сме се готвели за голям бой.

  6. Цялата тази злоба и ненавист към нас,идва от едни далечни години. След време се доказа,че не е виновен Ливърпул,но озлоблението и ненавистта си останаха. То явно всички други това ги и топли,да сме зле и възможно най далеч,но уви,няма да се случи..

×
×
  • Създай ново...