Jump to content

Leon1912

Потребители
  • Брой теми

    890
  • Joined

  • Последно видян

  • Спечелени дни

    1

Everything posted by Leon1912

  1. Мане беше казал в интервю, че очаква предложение за нов договор с заплата колкото на Салах. Това може да е основната пречка в новите договори и на двамата. А за новите играчи, които очакваш да вземем сигурно имаш в предвид десен, а не ляв бек
  2. Само където и двамата са контузени и то точно когато им се открива шанс да си заслужат заплатите и да покажат че имат място в отбора.
  3. Много е вероятно да се разчита на него в предни позиции след коледа. При отсъствието на Салах и Мане заради африканската купа, ако и Боби го няма, не ми се мисли с кои 3-ма ще излезем в атака?!?
  4. Това е като друго на което попаднах в нета: Салах подал молба за трансфер. Искал да ходи в Тотнъм, защото играели с МанЮн тази седмица. Явно му е харесало да пори мангалски задници
  5. Дано това предизвика трансфер на нов атакуващ играч в последните 2 дена на прозореца. Че не ми се гледа Окса на тази позиция
  6. Добре де, ако това стане и УЕФА извади тези 12 отбора от ШЛ и съответните първенства, то кой ще ги гледа тогава? И спонсорите дали ще наливат пари без участието на тези отбори?
  7. И къде е сега дебелия Франки?
  8. В защита може и да го замести, но в халфовата кой?
  9. Нова решителна стъпка на Стиви към титата: https://www.sportal.bg/news.php?news=880208
  10. Нямам думи да опиша емоциите, които ме връхлитат на вълни една след друга :lfc3: :lfc3: :lfc3:
  11. Да им дадем Ориги, Ловрен и Шакири и да направим трампа. Така те ще са доволни че ще получат цели 3-ма играчи, а ние ще се сдобием с тъй дълго мечтания партньор но ВВД.
  12. Точно така, да не забравяме че именно Клоп взе и наложи Левандовски в Дортмунд! Защо да не направи същото с Хааланд в Ливърпул.
  13. Готин жест! https://liverpool.go...podaryci-592962
  14. По скоро играе на неподходяща позиция на крилото!
  15. https://gong.bg/football-sviat/ispania/multimedia/video/mascherano-obicham-poveche-livyrpul-otkolkoto-barselona-576354
  16. Преминал е в Дортмунд под наем, с опция за задължително закупуване
  17. Като гледам резултатите на Норич, нищо чудно да станат и 5/5. В този контекст му пожелавам следващия му гол да е победен срещу Сити в последната минута и Пеп да си заминава!
  18. Последва съдбата на Макменамън и Оуен! Те и двамата напуснаха за да спечелят международни отличия, а гледаха по телевизора как това прави Ливърпул в тяхно отсъствие :)
  19. Съгласен съм че от Санчо очакванията са по-големи, но това не го прави звезда. То и от Пулишич, Балотели и Дембеле имаше много големи очаквания, а пък какво стана? Както и Юве очакваха Божинката да бъде следващия Стоичков, а нашия стигна до Ботев Враца :)
  20. Няма как да кажа, а и който и да е какво ще стане със Санчо и как ще му се развие кариерата. Но това което показва засега, не мисля че над 100 милиона трябва да се дава за недоказан футболист. Ето например Мбапе също изгря много млад, но доказа с играта си че ще е топ звезда. а Санчо още нищо не е доказал, че да струва над 100 милиона. Далеч съм от мисълта да оспорвам вижданията на Клоп, но си мисля че германецът няма да извади толкова пари за недоказан талант.
  21. Защо да са неуместни? След продажбата на Стърлинг именно от Айб се очакваше да го замени. А от Флано се очакваше да е следващия скаузър след Стиви в отбора. Тои Валери Божинов беше голяма надежда, че даже в Юве игра, пък после какво стана :))) Така че Санчо засега си е само надежда и нищо повече. А дали ще стане звезда , бъдещето ще покаже. Да не стане както с Дембеле и Балотели, че даже и Пулишич - много шум за нищо. А това че най вероятно ще го кешират за над 100 милиона Борусия не го прави звезда, нали.
  22. Може ли без ирония и заяждане? Изказах свое мнение и ако не ти харесва и не си съгласен ок, но да ми се правиш на интересен ....
  23. Ти сериозно ли?!? Еми то и Айб и Флано бяха млади и обещаващи, но какво стана с тях? Не казвам че няма качества и потенциал, но е поредния надценен бритиш талант.
  24. Там е работата че не е един мач. Аз понеже съм фен на Ботев от БГ отборите и е нормално да симпатизирам на Дортмунд в Германия. Отделно винаги ми е харесвала играта им, а пък да не говорим по времето на Клоп :). Та затова винаги когато имам възможност гледам мачовете им. От както се заговори за Санчо и интереса на Ливърпул към него, започнах да го следя по-изкъсо и все се питам какво харесва Клоп в него? Има разбира се епизодични прояви, но като цяло бракът и провалените атаки винаги са му били в повече. А пък за вчера, той е един от виновниците, допринесли за обрата и загубата на отбора си.
×
×
  • Създай ново...