Jump to content

Leon1912

Потребители
  • Брой теми

    890
  • Joined

  • Последно видян

  • Спечелени дни

    1

Постове posted by Leon1912

  1. Не знам, аз продължавам да вярвам че имаме шанс и то не малък. Сити след отпадането от ШЛ, когато я спечелихме се съсредоточиха в първенството и не допуснаха грешка и е много вероятно да го направят пак. Но сега като не сме ги притиснали до стената, може да се почувстват не застрашени и да се отпуснат. Нали когато ни водиха с 14 точки правеха доста издънки. Нека сега пак да се почувстват недосегаеми, пък да видим.

    Аз вярвам!

  2. 1 minute ago, Dacheff said:

    Ние сме в серия от 8 поредни победи във ВЛ, с голова разлика 21:2. От една страна обещаващо, от друга - всяка серия някога приключва. 

    Очаквам много тегав мач, но се надявам Арсенал да се пренавият и да изядат една 3ка.

    Нека ги направим 18 поредни победи и няма да се сърдя да приключи след това и да не стигнем до 19.

  3. Излизаме с най-доброто и сега и срещу Интер, защо иначе ни е тази широчина в състава. Ще почиват срещу Норич на Анфилд, за да са свежи във финала с Челси.

    Хендо и Мане не играха миналия мач и могат да изкарат цял мач днеска. Салах и Жота едно полувреме и второто влизат Боби и Диас. Елиат евентуално може да излезе вместо Тиаго, както и Цимикас и Конате вместо Робо и Матип. Второто полувреме пуска Мили вместо Арнолд и всички ще са свежи за Интер, като няма да е за сметка на качеството 🙂

  4. 2 hours ago, mitkoa said:

    И двамата бяха оценени след като напуснаха и напускането им беше използвано да се плюе по собствениците. Особено по отношение на Джини. Докато беше в отборът той беше за пример колко слаби играчи имаме, като си тръгна се орева орталъка да се обяснява колко важен ни бил, колко добър бил и т.н.

    За Кариус клуба едвам чака да се раздели. За Адриан може да се потърси заместник. Но в момента №1 е Али,№2 е Келъхър. Ще се търси №3

    Ориги има клауза за автоматично преподписване до 2023 при определен брой мачове, така че няма да се учудя да поиграе малко.

    Нападението е пълна енигма. Зависи дали Салах ще преподпише. Както няма да се учудя да продадем един или двама от тях лятото, така и да изчакаме на тримата да им изтекат договорите. Реално двама титуляра за близкото и далечно бъдеще в лицето на Жота и Диаз вече сме си подсигурили.  За мен от финансова гледна точка и за благото на отбора има най-голяма логика лятото да продадем Салах. Особено ако е истина, че Салах иска 500к паунда на седмца. Няма логика да му се дадат тези пари тапърва на 31 с договор до 35.....Мане го виждам повече да остане...да има спад в играта...ама няма претенции за х2 или х3 заплата. Едно удължаване на с 2 години на договора на същата заплата за него ми изглежда реално, постижимо и изгодно и за двете страни. Диаз отляво, Мане си отива отдясно. На Боби не можем да му вземем добри пари и по-добре да остане. Но всичко е в сферата на гадаенето, защото и на тримата им изтичат договорите едновременно и освен клуба, думата имат и играчите и двеата интереса може да не съвпадат. Може играчите да искат да станат свободни агенти и да не са склонни за трансфер.Та тоя мач май е 1х2 и времето ще покаже 🙂

    Ако продадем Салах за 120 млн. и Мане за 60 млн лятото., то с  180 млн взимаме спокойно 2ма класни нападатели, 2 класни халфа и един перспективен ляв бек. Това аз за разликата от повечето го виждам като доста живец за отбора, макар и да харесвам много Салах и мисля, че е уникален играч.

     

    Мане беше казал в интервю, че очаква предложение за нов договор с заплата колкото на Салах. Това може да е основната пречка в новите договори и на двамата.

    А за новите играчи, които очакваш да вземем  сигурно имаш в предвид десен, а не ляв бек 🙂

  5. 7 hours ago, HardRedRock said:

    Според мен, тук ключовото е, че Ориги ще я центрира на Минамино. Трябва да е обратното.

    Само където и двамата са контузени и то точно когато им се открива шанс да си заслужат заплатите и да покажат че имат място в отбора.

  6. 21 hours ago, Dacheff said:

    Дано не се налага да разчитаме на това, че... 

    Много е вероятно да се разчита на него в предни позиции след коледа. При отсъствието на Салах и Мане заради африканската купа, ако и Боби го няма, не ми се мисли с кои 3-ма ще излезем в атака?!?

  7. 17 hours ago, David said:

    Mанчестър Юнайтед са отправили оферта към Стив Брус... но не като треньор, а като централен защитник. Да замени Маkгуайър....🤣😂😝

    Това е като друго на което попаднах в нета:

    Салах подал молба за трансфер. Искал да ходи в Тотнъм, защото играели с МанЮн тази седмица.

    Явно му е харесало да пори мангалски задници 🤣

  8. On 19.08.2021 г. at 6:16, mitkoa said:

    Май си забравил, че ние имахме много,много голям интерес към Вернер. Опреелено го предпочитахме пред Жота. Проблема се оказаха парите, най-вероятно кога да бъдат платени и фактът, че на Тимо не му се чакаше повече....още повече вече го бяхме метнали предишния сезон. За това Вернер не е при нас, не заради прозорливостта на Едуардс.

    Не става въпрос какво е щяло да бъде, не сме гадатели, а какви играчи взехме за смешни пари спрямо класата им - Анди, Мане и Салах. И затова заслугата е изцяло на Едуардс!

  9. 4 hours ago, mitkoa said:

    Upamecano за Байерн: 42.5 млн. евро - Konate за нас: 40 млн. евро

    Хааланд за Борусия: 20 млн. евро - Минамино за нас: 8.5 млн. евро

    Бруно Фернандедш за МанЮ: 63 млн. евро - Кейта за нас: 60 млн. евро

    Шакири за нас: 15 млн евро

    Отвсякъде си личи какви успешни сделки е направил тоя магьосник Едуардс. Спестил е сумарно цели 17 млн. евро. Докарал ни е Кейта, Минамино и Конате вместо Бруно Фернандеш, Упамекано и Хааланд. Спестените пари ги е дал за Шакири.

    Сега извади от състава Кейта, Шакири, Конате и Минамино и добави Упамекано Фернандеш и Хааланд. Дали сме еднакво силни? Защото парите са точно същите!

     

    Интересно коментираш някои трансфери, а пропускаш други?!?

    Какво щеше да стане, ако:

    Вместо Робо за 8 милиона бяхме пръснали 40-50 за някой прехвален ляв бек, както направиха много от другите отбори. Или вместо Салах или Мане за смешни пари, бихме взели някой като Тимо Вернер, Лаказет, Пепе или Мичи Батушаи за двойно и тройно пари?

  10. Защитник подписа нов договор с Ливърпул

     

    Явно това ще е алтернативата на ТАА и няма да се учудя, ако продадем Неко Уилямс. От ляво явно Клоп ще даде нов шанс на Цимикас. Затова и няма спекулации за интерес към бекове.

  11. Чета че сме имали интерес към 19 годишната звезда на Белгия - Жереми Доку. Цената му била 40 милиона в евро. Ако нашите успеят да я намалят и го вземат за 25-30 ще си е трансферен удар. Талкова млад и с такъв потенциал, Клоп може да го превърне в следващата световна звезда!

  12. 19 minutes ago, Gandalf said:

    Хич не му е рано. Тъкмо навреме е. Оня дебелия Франки кво постигна че Абрама го тури в Челси. Стиви Джи е мноооого повече от дебелия и е ИСТИНСКИ СКАУЗЪР. Ливърпул е в ДНК-то му!

    И къде е сега дебелия Франки?

×
×
  • Създай ново...