Jump to content

plq

Потребители
  • Брой теми

    95
  • Joined

  • Последно видян

About plq

  • Рожден ден 28.03.1994

Допълнителна информация:

  • Любим играч
    Не казвам

Последно видят от:

11986 profile views

plq's Achievements

  1. plq

    Live Streams

    https://web.iptv.bulsat.com/ mail: free@bulsat.com pass: bulsatcom
  2. Да, теглиш DAZN на бисквитката, правиш рег и плащаш абонамент. Можеш да запаметиш акаунта направо, после той като влезе в приложението да е логнат потребителя... още от сега като се влезе в приложението и на главната страница излиза watch live Joshua vs Pulev(Bulgarian).
  3. Засега няма бг телевизия с права излъчване на мача.
  4. Правиш му регистрация в dazn, плащаш му абонамента за 3 лв и си го пуска от сайта след като се логне.
  5. Леш. Не се оплаквам от нищо, нито казвам че Хендерсън е слаб играч или квото и да е. Само констатирам, че статистиката на която се базира статията, не струва :).
  6. Как кво значение има бройката, все едно да ме питаш кво значение имат вкараните голове накрая на мача :D Цялата статия иска да ни каже, че Хендерсън подава повече напред от другите топ играчи на неговата позиция и се обосновава на някакви проценти, които в крайна сметка не важат, защото ако Фернандиньо има 900 паса, от които 21% са напред. Пасовете му напред са повече и в крайна сметка е по-полезен за отбора в атакуващата фаза на играта. П.П: За да приема тая статия за релевантна трябваше да има изкарани на всички пасовете общо като бройка и какъв процент от тях са напреде..
  7. Това искам да кажа. Това че има най-висок процент подадени пасове напред, не значи че като бройка са най-много.
  8. Единственото което разбираме от статистиката е какъв процент от общия му брой пасове са напред... не че е подал най-много пъти напред след Кейта и Вайналдум :D, т.е много тъпа статистика.
  9. https://twitter.com/xDavorka_x/status/1063193912288915456 Луд е :D:D
  10. :suicide: и 2та сте прави :sarcastic:, естествено че ако фабиньо качи 5 кг ММ ще има повече сила от преди спрямо себе си. Обаче ако не качи 5 кила ММ, не значи че ще е по слаб физически от останалите играчи, които са с повече ММ от него.
×
×
  • Създай ново...