Jump to content

nikiniki

Потребители
 • Posts

  935
 • Joined

 • Last visited

About nikiniki

 • Birthday 09/27/1986

Допълнителна информация:

 • Пол
  Мъж
 • Любим играч
  С.Мане

Recent Profile Visitors

13,655 profile views

nikiniki's Achievements

Growing Scouser

Growing Scouser (4/10)

 1. 3 часа остават.Няма ли някой да вземе Кариус поне да им носи вода срещу 10% от заплатата..Ще си го хрантутим и този сезон май.
 2. ЗАЩО УСПЕХА ОБИЧА ТИШИНА Едуардс успя да продаде играч на 29 години със супер европейско (за стандарта на държавата си ) за 5 м + бонуси.Погледнете какво продадоха Ман Сити и Челси от школата това лято,за колко пари без да са вкарали няколко гола на европейско.. не можем да продадем такъв играч за повече от колкото струва лятното ни турне(ако имаше такова).Хората продадоха за по над 10м незнайни воини от юнюшките. Мисля че медеииния балон покрай Едуардс се спуква .Съгласен съм ,че извърши някои супер сделки и след няколко години тръгнаха статии как е Бог.Ама това го четат и другите на неговата позиция в други клубове и вече си знаят ,че при сделки с него да са внимателни за да не излязат тъпите ,а той големия спец(поставете се на тяхно място като хора и клубове).Ей така накрая Ман Сити си продадоха за 60м юнушки (думи на Пепо) , Челси и без да са казвали то се вижда какво продадоха от юнушите за 2 сезона .А ние се мъчим с утвърден играч на европейска сцена с нз си колко медала да продадем и ...ай накрая за 5 милки..ама можело да станат 10..ама кога и как не е ясно .Да не говорим ,че играч с неговите възможности и европейско няма как да струва на 50% от колкото един младеж като Хувър(Мин лято).Научиха го Едуардс заради медийния балон и никой не иска да е негова "жертва" и да го разнасят. Едуардс ,може да е голям в преговорите ,но е като игра на покер ...Като те знаят какъв си,не играят с теб.А ние си седим с 4-5 излишни играча и се чудим защо аджеба се купуват на другите отбори играчите ,но не и нашите.Нека си помислим още 3-4 лета... Успеха обича тишината, а на Едуардс това бе отнето.
 3. И всички от форума ни няма в статията ама не значи ,че ще играем за Ливърпул другия сезон
 4. Е ако ги бием 8 гола как ще се гордеем с Краев..нали бе казал ,че трябва се гордеем с него :D
 5. Венло - Аякс 0-13 от днес ,най- голямата победа в холандското първенство.Предния рекорд е 12-1 през 74-та
 6. https://www.facebook...344984936923313 Andrew Henderson: the freestyler who even impresses Cristiano Ronaldo
 7. За съжаление не само загубихме ,но дори завършихме домакински мач без точен удар.Това незнам кога ни се е случвало за последно.
 8. Личния лекар на Роналдо да си признае ,че има регистрация тука и да казва.Какво се крие? Ако не го пише във вестник "Труд" едва ли е вярно.
 9. То не става ли дума за изкуствена кома в която поставят хората когато трябва да се интубират(дишаш през тръба и аспиратор(вентилатор) защотото ако си буден и не си в изкуствена кома се опитваш да дишаш срещу апарата.Тези който са на така наречените венилатори да дишат са в изкуствена кома.Т.е. комата е следствие на дихателен проблем.Поне така процедират с пациентите с тежки респираторни заболявания и инфекции. Ето така процедират и при други пациенти навсякъде е така.Тежка форма на корона води до изкуствена кома. Иначе да , явно е с други придружаващи заболявания и положението не изглежда добре за него. https://www.bgonair....izkustvena-koma https://www.sportliv...ma-1456768.html
 10. Антонин Паненка от какво е болен ,че е в кома като е измама.
 11. Абсолютно си прав.Много ги подпряха съдиите.Не мисля ,че са си мислели Унгария да отпадне днес.Мисля същата ботафория ще видим и при мача на Унгарците с Исландия/Румъния
 12. Не видях рикушета.Сега на повторението го видях.Мал шанс и Гулаши ги спаси първото полувреме.Сега дано не им падне духа да стане някой резил.
 13. Айде още един ,гол от халите топка по земята и Илиев е матиран.Ако разменим вратарите този мач го взимахме.Нямам против Илиев ,но днес доста посредствено представяне.
 14. Ех колко е важно да имаш вратар.Угарците два пъти ги спаси Гулаши ,а ние от половин корнер дето нз дали имаше корнер изобщо и топка с гърди до вратаря и 0-1.Несправедлив е футбола понякога..
×
×
 • Create New...