Jump to content

nikiniki

Потребители
  • Брой теми

    1114
  • Joined

  • Последно видян

Постове posted by nikiniki

  1. 5 minutes ago, AllorNothing said:

    Бъди сигурен, че не го правя щото не ми харесва това, че пишеш против Жота. На мен са ми писали дори оплакване, че не съм ти сложил наказание за спам досега. 

    Ти пишеш едно и също за този играч, което и глух пещерняк вече е разбрал с какво съдържание ще ти е поста. 

    Тук е спам, а не че коментираш някого изобщо. 

    Това че има оплакване не значи че е валидно и ти като модератор ,можеш да провериш правилата където е описано кое е спам.

    Така или иначе реши да спамиш темата.Аз си давам мнието по доста други теми, не само за определения играч.Вписващите тук са "Десет" човека и ето ставате "девет" сега. 

    Прекратявам участието си тук,докато се толерира подобно личностно и не професионално ниво на модериране.

    Можеш да изтриеш профила направо.Бих го направил и сам, но не намирам опцията.Разлогвам се.

  2. Ч

    27 minutes ago, AllorNothing said:

    Колега стига с този Жота, вече иде на спам това и ще бъде наказвано. 95% от мненията ти са за него в различни теми. 

    Ай стига. 

    Чувствай се свободен да сожиш точки за спам за мнение в темата "след мача" за играта на играч играл в мача.Всеки който е недоволен от играта на играч след даден мач ли ще слагаш наказание(риторичен въпрос).Ако това ти дава спокойствие и помогне на самочувствието ти ,го направи.

    Аз на заплахи не се пречупвам.Камо ли на някаква си точка във форум.Сякаш заплата ще ми намалиш...Аз ще продължа(както и досега) да давам мнение в правилните теми пък ти го тълкувай както искаш.

    Но се замисили дали не го правиш само ,защото не ти харевва дадено мнение и нямаш за какво да наложиш накзание затова се позлва общото "Спам".
    Спам е това мое мнение в момента ,но е на база твоето спам мнение което цитирам.

    П.С За да избегнеш самия ти спам като модератор(lead by an example) , можеше да напишеш не аргументираната си забележка и на лично, но явно смяташ за мн правилно да спамиш останалите.

  3. 25 minutes ago, zigfridson said:

    ...докато с Жота нещата не се получават за Садио. .

    Който е играл дори и с пряители знае колко е лесно да играеш с някой която я може и как е с някой който го влачиш на боксир.

    Диаз му трябва още малко да свикне с отбора и лигата и ще бъде звезда.Аз също се надявам на Дарвин да дойде при нас.Напрво като мокър сън ми е този.

    При подписване на договори на Салах и Мане + Дарвин и Диаз то петия Избор Жота няма да пречи много.

    Фирмино ,минамино и Ориги изглеждат че ще си ходят.Едиствено може да оставят Фирмино да доиграе договора ,но това ще е от лоялност и лиспа да добра оферта, а не защото ще е в полза на отбора за другия сезон с голямата си за нашия отбор заплата(4-ти по заплата е).

    За Diogo José Teixeira da Silva, няма какво да се каже повече от това че му благодаря за страхотното второ полувреме което изигра вчера.Успя да изчисти грешките от първото и второто не ги допусна (нито една).Мисля че позицията която зае второто му приляга и там най-помага на отбора.Това което направи португалеца през второто полувреме бе ключовo за победата вчера. 

  4. Semi-final second legs

    03/04: Villarreal vs Liverpool – Danny Makkelie (NED)
    04/04: Real Madrid vs Manchester City – Daniele Orsato (ITA)

    Пак сме с Холандеца.Свири ни победата в Италия над Милан 1-2 ,но по-важното е че свири победата ни над Атлетико в Англия с 2-0 ,а Ателтико са подобни на Вилериал (даже по-зле) и холандеца ги нашари с 4 жълти и 1 директен червен.Не се посвени да вади ранни жълти, като първия бе в 8-ма минута още за тях.Мисля че няма да им минат номерата при него.

    image.png.2c450a210b60b89cac186f654335cca5.pngimage.png.d4449cf879ae37545712442bf46a29bd.png

  5. Жив е разбира се.Chinaski пуснал статията ама сам не я прочел ,в този случай превел.😄

    То вътре си пише.

    Обаче е зле положението с него явно и няма да е столетник меко казано.Ей това е живота милиони милиони изтръгнати от гърлата на отборите ,а накрая няма време да им се насладиш до край.За това да не бъдем алчни, че в гроба нищо няма да отнесе никой.😧

  6. 4 minutes ago, Bellamy said:

    Ако Ван Дайк, получи жълт в реванша, какво става с него за финала? Ще играе или не?

    Заслужаваш да те оставя да си го търсиш сам ама айде .Не ,няма да пропусне финала дори и да има картон втория мач жълт.Само при червен се пропуска.

    A yellow in both semi-final legs will not rule them out of a place in the squad for Paris, as the cumulative three cannot be reached. That means Virgil van Dijk can relax a little despite picking up a booking in the first half against Villarreal in the first leg

  7. 17 minutes ago, baivan said:

    "нашите" излизат така

    Courtois, Carvajal, Militao, Alaba, Mendy, Kroos, Modric, Valverde, Rodrygo, Vinicius Jr., Benzema

    Subs:  Lunin, Fuidias, Vallejo, Nacho, Marcelo, Casemiro, Camavinga, Ceballos, Asensio, Isco, Vasquez, Bale

     

    а  лошите така

    Ederson, Stones, Dias, Laporte, Zinchenko, Rodri, De Bruyne, Bernardo, Mahrez, Jesus, Foden

    Subs: Steffen, Carson, Ake, Sterling, Gundogan, Grealish, Fernandinho, Egan-Riley, Mbete, Palmer, McAtee, Lavia

    В двата отбора по един украинец.

  8. 5 hours ago, valbor said:

    Гандалфе , Гандалфе пак изпъкна с неуместни тъпотии , по големи безмислици не бях чел , това че си заставаш зад думите не означава че си обективен.

    Скарфейс, Сакрфейс пак изпъкваш с неуместни тъпотии,по-големи безмислици не бях чел.

  9. Разбирам бай Иване сравнението ,но мисля сме в друг етап на сезона ,а клоповия отбор е показал топ концентрация в такива моменти.Не се притесняваме че това ще се повтори.Притеснява ме че Сити няма да сгрешат за първенство както и че евентуален финал с тях или отрочетата на УЕФА (Реал) би минал зле и тогава заминава голяма част от сезона без значение мача за ФА къп.

  10. Както писах и преди , си стоя зад думите.Докато сме 11-11 можем да победим всеки.С жота сме 10-12 и мед ми капе като виждам новия му статут.От другия сезон още по-назад ще е сред нападстелите по право да влиза даже като рвзерва.Още повече че това ще се затвърждава с времето и мн хора тук ще им горят ушите като го разкараме в прайма му.

    Не очаквах толкова категоричен успех в цифри.Моята прогноза бе 2-0 в главата ми ,преди мача.

    Момчетата направиха дори повече ,а можеха и още.Надявам се всичко това да е добре обмислена стратегия на вдигане формата на отбора и нападателите наведнъж в края на сезона.Салах се събуди след всичко което изживя с националния на два пъти набързо.Мане е като нов в момента ,а Диаз е уличния боец.

     

    Все по-вярвам че единственото което може да ни спре за 4 трофея този сезон сме самите ние.Именно вярата в себе си накрая и физическите сили.За сега не показваме отпускане и правим каквото се иска от нас.Дано ,дано ...това е сезона на сезоните ..онзи който ще разкажем на поколенията и който след 40 години ще гледат младите и ще си казват.. "Това не е истина,какъв отбор сме имали само".

  11. Отлчина новина ,че Рафа Силва няма да играе за тях. Те реално имат един който ги вкарва и един който ги асистира. Дарвин има 24 гола а Силва има 16 асиситенции.Гола срещу нaс също влезе в тази статистика =Гол нa Нунез и асист на Силва. Това че Силва го няма даже на пейкaта ги прави доста по-уязвими в атака.Няма сигурни неща,но орпеделено е серизоен удар по атакуващите им амбиции.Заместинка на Силва е Конкалвеш ,който има 0 гола и 2 асиста за 20 мача участие(1/3 от всички възможни минути през сезона изиграни).Съвсем не равностойна смяна. Добре започва мача преди да е почнал!

     

    П.С. Този Рефа силва като го гледах предния мач, не само заради името ще го кажа: В един друг свят той можеше да е където е Бернардно Силва сега.Просто отмине ли ти момента да те дръпне някой и изведнъж си на 28-29  още в Бенфика макар и да правиш всичко което се изсиква от теб.

  12. Ще ми липсва ,а и има повече футбол в него от други наши резерви в нападение в момента.Пожелавам му успех и знам, че вината не е негова.Много мисли за отбора и игра за него ,а не за себе си и това го подлъга.Трябваше да намери баланса.Други от сегашния състав са CR7 версия две и заблудиха много хора ,че могат да играят.Дано му потръгне в Италия.Желая му го.Няма да забравя двата гола срещу Барса и този с Евертън 96-та Мин.

  13. 6 minutes ago, Stivi_G said:

    Ако беше някой с по-дълги крака като Ориги, това щеше да е гол, ама Жота...

    Ако беше с по дълги крака нямаше централен защитник да го настигне на спринт нашия бързак с гигантската крачка в положението което излизаше сам срещу Едерсон.Или поне да бе подал на Салах ама при Диого думата пас не е в речника.Като е на терена са три отбора.Ливърпул-противника и Жота си е сам за себе си.Слаб мач и за Жота.Освен гола който се очаква да вкара играч за 50 милиона от 4 метра непокрит ,то друго нищо положително и заслужено бе първа смяна днес и не вярвам да стартира в другия мач срещу сити, след днешното поредно представяне.А другия сезон съвсем няма стартира.От идването на Диаз минутите му намаляха и ще върви в тази прогресия.

×
×
  • Създай ново...