Jump to content

sashomonarh

Потребители
  • Брой теми

    230
  • Joined

  • Последно видян

Допълнителна информация:

  • Град
    Eagle Bridge
  • Любим играч
    Не казвам

Последно видят от:

10929 profile views

sashomonarh's Achievements

  1. Напълно съм съгласен,само да не цъфне при нас по някое време!
  2. Добре де,защо Клопо поне не го пробава в халфовата линия? Много съм сантиментален и ми е яко кофти като прочетох новината.Знаех че е неизбежно,ама....някакси не мога все още да го приема. Много трудно съм се привързвал към даден наш футболист през годините,но Боби е един от малкото които наистина харесвах! За сега няма да казвам сбогом и огромно благодаря защото още не е факт,но.......определено ми стана много гадно.
  3. Гледам в момента Тотнъм и Челси и ми прави впечатление че Матео Ковачич за пореден мач не играе. Признавам си че страшно много ми харесва играта му,направи ми впечатление още в Интер като блед юноша,след това и в Реал. Дано наще погледнат към него лятото,защото за мен е страхотен играч,с много опит и на добри години и мисля че ще ни свърши перфектна работа в халфовата линия.
  4. Така,грубо ще нахвърлям един списък: Централни защитници: Титуляри - Ван Дайк,Матип Резерви - Конате,Гомез,Филипс Леви бекове: Титуляр - Робертсън Резерва - Цимикас Десни бекове: Титуляр - Трент Резерва - Калвин Рамзи Дефанзивни полузащитници: Титуляр - Фабинъо,Хендерсън Резерва - Милнър Офанзивни полузащитници: Титуляр - Тиаго,Харви Елиът Резерви - Кейта,Окса,Къртис Джонс Централни нападатели: Титуляр - Нунес Резерва - Фирмино,Жота Ляв нападател: Титуляр - Луиз Диаз Резерва - Фабио Карвалъо Десен нападател: Титуляр - Мо Салах Резерва - Коди Гапко Грубо казано това ни е състава за момента по позиции. На хартия много добре балансиран състав,но наяве.....трагедия за момента. А сега ми кажете от какъв зор собствениците да дават пари за нови футболисти при условие че имаме достатъчно футболисти,поне на хартия?! Далече съм от мисълта да ги защитавам,но реално погледнато през последните 2-3г. те са купили почти всеки футболист който Клоп е поискал,така че вината за моментното състояние не е само в тях. Това че има много контузени за момента,а и много от титулярите не са в форма не мисля че е по тяхна вина. Тренъора,Клоп - много го харесвам,много съм благодарен за всичко,но.....много си твърдоглав,бе пич! Голямо предоверяване на хора които за мен въобще не го заслужават: Кейта - всичко е казано за него Окса - много го харесвам,но не му се получава Хендо - безопасни пасчета само настрани и назад,само с едно тичане не става Върджил - бледа сянка на играча който беше Милнър - боец,ама това явно не стига,а и е на години,което вече си му личи Къртис - няма качества за този отбор Харви - харесвам го,но няма този характер,този пауър за да се докаже Робо - тича и центрира,той затова беше и взет за тия къси пари Трент - съсипаха го всички,къде с основание,къде без.Слаба психика,не го очаквах от него Дарвин - за мен лично прекалено много пари за играч който тепърва ще се развива,а и в отбор който в ерата Клоп никога не е играл с чиста деветка - пълна грешка! И накрая: Мо Салах - голям,много голям,много е дал,но и много ще взима по новия договор. Абсолютно нормално след тези добри сезони да му падне формата и на него. Отделно се разби 3-зъбеца които се разбираха и намираха и със затворени очи - Мане,Фирмата и Мо. В общи линии: - контузени играчи на важни постове - слаба форма на играещите на важни постове - невъзможноста на Клоп да намери решение на горе посочените проблеми - решението на янките да ни продават точно в този момент говори достатъчно красноречиво че те като бизнесмени са решили че този проект за тях е изчерпан,факт! Благодаря на всички които прочетат тази тирада,не обичам да пиша,но просто исках да си кажа какво мисля по въпроса! P.S. Но независимо от всичко,колко сме слаби,кой играе,кой е тренъор и на кое място сме,аз ще продължавам да подкрепям отбора безрезервно,така както съм го подкрепял през последните близо 30 години!
  5. От няколко дни ми се върти една мисъл и не ми дава мира - нямаше ли да е по добре вместо да наливаме тези милиони за Дарвин да бяхме вдигнали заплатата на Мане подобно на Мо и да си го бяхме запазили и с останалите пари да бяхме взели читав халф?! В ерата на Клопо никога не сме играли с чиста 9-ка така, че като такава фалшива можеха да се редуват Жота и Фирмата и който е в по добра форма той да е титуляр и другия резерва. От ляво Мане и резерва Диаш,от дясно Мо и резерва Елиът! Просто реших да си споделя мислите си с вас и ще ми е интересно какво мислите вие по този вариант.
  6. Не знам какво да мисля,доста съм раздвоен! От една страна се радвам че поема тим с традиций от Висшата лига като Вила,но пък от друга страна не трябваше ли да остане още някоя и друга година в Рейнджърс и да понатрупа още опит?! Както и да е,само времето ще покаже. Пожелавам му много радосни моменти и победи и ако се докаже го очаквам лятото на 2024г. начело на любимия и на двама ни отбор. Успех,Стиви!
  7. Аз тъпо,но упорито продължавам да си искам Коу обратно и един здрав негър за средата!
  8. Аз пък си искам Коу обратно и някой здрав черен за средата и съм окей!
  9. Да си връщаме Коу и да видите тогава как и Фирмата ще си върне формата :).
  10. Благодаря ви момчета,благодаря ти,Юрген! Пиша и си плача тихичко,още не мога да повярвам - но е истина за бога!
  11. Някой знае ли дали по някоя от нашите телевизии ще дават Копа Америка?!
  12. По добре такъв формат отколкото тия противни приятелски мачове,така поне уж се бориш за нещо.......евентуално.
  13. Честно казано не ви ли писна да дъвчеме едно и също,тя трансферната ни политика отдавна е ясна! Всичко е казано досега,много сме я коментирали и определено съм сигурен че точно ТЕЗИ собственици няма да си я променят.Просто вече се убедих че това което повечето искаме НЯМА да стане,така че стискаме зъби ( не че не ми писна вече толкова години ) и продължаваме безрезервно да подкрепяме отбора. Това е!!!
  14. А,значи подписва с жабарите да играе при тях от лятото ама нека пак да е титуляр при нас?!! И от какъв зор не мога да разбера трябва да изяжда мястото на някой друг - да го държим в форма за Юве и Мандшафта лятото ли?! Не съм съгласен така,на пейката и както е написал по горе колегата - даседи и да чете книгата на Джерард!!
  15. Ако наистина подпише предварителен договор с Юве сега,то тогава не виждам причина да е титуляр в оставащите мачове.Пейка до лятото и Джорджинъо титуляр и това е.Нека Клопо го пусне 1-2 пъти като смяна в 88 минута и до там.
×
×
  • Създай ново...