Jump to content

sashomonarh

Потребители
 • Posts

  168
 • Joined

 • Last visited

About sashomonarh

 • Birthday 12/02/1970

Допълнителна информация:

 • Любим играч
  Не казвам

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sashomonarh's Achievements

Embryo Scouser

Embryo Scouser (2/10)

398

Reputation

 1. Не знам какво да мисля,доста съм раздвоен! От една страна се радвам че поема тим с традиций от Висшата лига като Вила,но пък от друга страна не трябваше ли да остане още някоя и друга година в Рейнджърс и да понатрупа още опит?! Както и да е,само времето ще покаже. Пожелавам му много радосни моменти и победи и ако се докаже го очаквам лятото на 2024г. начело на любимия и на двама ни отбор. Успех,Стиви!
 2. Аз тъпо,но упорито продължавам да си искам Коу обратно и един здрав негър за средата!
 3. Аз пък си искам Коу обратно и някой здрав черен за средата и съм окей!
 4. Да си връщаме Коу и да видите тогава как и Фирмата ще си върне формата :).
 5. Благодаря ви момчета,благодаря ти,Юрген! Пиша и си плача тихичко,още не мога да повярвам - но е истина за бога!
 6. Някой знае ли дали по някоя от нашите телевизии ще дават Копа Америка?!
 7. По добре такъв формат отколкото тия противни приятелски мачове,така поне уж се бориш за нещо.......евентуално.
 8. Честно казано не ви ли писна да дъвчеме едно и също,тя трансферната ни политика отдавна е ясна! Всичко е казано досега,много сме я коментирали и определено съм сигурен че точно ТЕЗИ собственици няма да си я променят.Просто вече се убедих че това което повечето искаме НЯМА да стане,така че стискаме зъби ( не че не ми писна вече толкова години ) и продължаваме безрезервно да подкрепяме отбора. Това е!!!
 9. А,значи подписва с жабарите да играе при тях от лятото ама нека пак да е титуляр при нас?!! И от какъв зор не мога да разбера трябва да изяжда мястото на някой друг - да го държим в форма за Юве и Мандшафта лятото ли?! Не съм съгласен така,на пейката и както е написал по горе колегата - даседи и да чете книгата на Джерард!!
 10. Ако наистина подпише предварителен договор с Юве сега,то тогава не виждам причина да е титуляр в оставащите мачове.Пейка до лятото и Джорджинъо титуляр и това е.Нека Клопо го пусне 1-2 пъти като смяна в 88 минута и до там.
 11. Никой не знае какво е в главите на хамериканците или на Клопо,тача че ние може да си мислим и говорим каквото ни душа поиска.....! Моето мнение е че НЕ трябва Коу да се продава нито сега,нито лятото.Има си железен договор и ще си го изпълнява - кратко и ясно.Ако почне с латино номерата - пейка и после ще се моли да играе.Това е решението ако искаме да бъдем голям клуб и да ни уважават.Сигурен съм че ако отстъпиме пред претенциите на Бурса и Коу то в най скоро време ще го последват Салах,Мане,Фирмата и т.н. Защо Тотнъм не си продават така звездите?! Всички знаят че при Леви такива не минават - имаш договор,значи играеш и си мълчиш.Който иска Кейн,Али и т.н. си плаща като поп - ако иска,ако не - да си гледа работата!! Стига вече с тия наши глупости които ги правят от клуба,по този начин НИКОГА няма да станем шампиони - все уж ще сме близо,ама все нещо няма да ни достига.А това което няма да ни достига винаги ще е само едно - КЛАСА!!!!!
 12. Колеги,имам един въпрос и ще съм благодарен да чуя колкото се може повече мнения по него: След като Коу има договор с нас за още 3-4-5г. в който няма освобождаваща клауза защо аджеба трябва НИЕ да се съобразяваме с него,бАРСА,агенти и т.н.,а не те всички с нас????!!!!!!!
 13. Барса като толкова много искат Котето, да го взимат и да ни върнат Суарес + едни 80-100 милиона и кой откъде е :). Сега сериозно - искам в нападение Роби и Майкъл,в средата - Мака,Стиви и Чаби,в защита - Сами и Дани Агер и на вратата може да оставим.....Дани Уорд!!!
 14. Аз пък искам обратно Суарес,ама.................много искам :)!!
 15. Много силни думи колега,просто не мога да повярвам че може да се пише така за един от най-добрите ни бивши футболисти!! Както е да е,живи и здрави и успех на отбора.
×
×
 • Create New...