Jump to content

sashomonarh

Потребители
 • Posts

  161
 • Joined

 • Last visited

About sashomonarh

 • Birthday 12/02/1970

Допълнителна информация:

 • Любим играч
  Не казвам

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sashomonarh's Achievements

Embryo Scouser

Embryo Scouser (2/10)

 1. Бесен кеф ми е че Манго така се изложиха,евала на Брендо. Оле затвори учички да си го държат колкото се може повече,той ще ге оправи.
 2. За мен поне като имена и бройка състава ни въобще не е лош. Голямо значение има дали някои по податливи на контузии футболисти ( Кейта,Окса и Матип ) ще се опазят от тях и дали някои други ( Мане,Фирмино и Робъртсън ) ще си върнат/вдигнат формата. Ако това стане,не виждам толкова голям проблем че бяхме пасивни на трансферния пазар.
 3. Колеги,интересно ми е някой има ли представа колко пари ни е платила Барса до сега за Коу и колко още има да плаща?!
 4. Тия хърватите нещо хич ги няма,въобще не им върви играта. Иначе Ковачич си е играч,винаги със си го харесвал.Още като младок в Интер правеше впечатление,да же имаше и и нтерес от наша страна,но до там.Много я чете играта,а и е техничен и добре изнася топката.
 5. Аз тъпо,но упорито продължавам да си искам Коу обратно и един здрав негър за средата!
 6. Аз пък си искам Коу обратно и някой здрав черен за средата и съм окей!
 7. Прав е колегата @Stivi_G,и на Салах и на Мане и на Фирмино им падна формата,но докато Салах изпуска много и вкарва,а Мане и особено Фирмата са в такава дупка че.....направо не ми се мисли!
 8. Аз искам Дибала,него ако го вземем ще се пръсна от кеф! Много го харесвам,а и си мисля че ще даде голямо разнообразие в играта на отбора.
 9. Да си връщаме Коу и да видите тогава как и Фирмата ще си върне формата :).
 10. Благодаря ви момчета,благодаря ти,Юрген! Пиша и си плача тихичко,още не мога да повярвам - но е истина за бога!
 11. Някой знае ли дали по някоя от нашите телевизии ще дават Копа Америка?!
 12. По добре такъв формат отколкото тия противни приятелски мачове,така поне уж се бориш за нещо.......евентуално.
 13. Честно казано не ви ли писна да дъвчеме едно и също,тя трансферната ни политика отдавна е ясна! Всичко е казано досега,много сме я коментирали и определено съм сигурен че точно ТЕЗИ собственици няма да си я променят.Просто вече се убедих че това което повечето искаме НЯМА да стане,така че стискаме зъби ( не че не ми писна вече толкова години ) и продължаваме безрезервно да подкрепяме отбора. Това е!!!
 14. А,значи подписва с жабарите да играе при тях от лятото ама нека пак да е титуляр при нас?!! И от какъв зор не мога да разбера трябва да изяжда мястото на някой друг - да го държим в форма за Юве и Мандшафта лятото ли?! Не съм съгласен така,на пейката и както е написал по горе колегата - даседи и да чете книгата на Джерард!!
 15. Ако наистина подпише предварителен договор с Юве сега,то тогава не виждам причина да е титуляр в оставащите мачове.Пейка до лятото и Джорджинъо титуляр и това е.Нека Клопо го пусне 1-2 пъти като смяна в 88 минута и до там.
×
×
 • Create New...