Jump to content

Dr.G.

Потребители
  • Брой теми

    2702
  • Joined

  • Последно видян

  • Спечелени дни

    90

Reputation Activity

  1. Like
    Dr.G. reacted to fishek in Шампионска Лига - 2023/24   
    шити да я вдигнат тая купа след 115 години. 
    Борусия изнесоха лекция второто полувреме, та и първото де. Страхотни комбинации имаха, както и стабилни удари към един от добрите вратари последните години. 
    С голям кеф гледах как чолясалия си отива от турнира, няма такива противняци като АТМ. 
    А тая вечер шити и реал няма 2 мнения, реал да бие за да може тия престъпници да спре да им връзва толкова. 
    БМ бие реал на полуто, Борусия ако втория мач са в Германия с БДЖ, ще ги сгъне тотално и отново немски финал този път с победител - Борусия Дортмунд. Много приятен отбор са. 
  2. Like
    Dr.G. reacted to David in Наследникът на Клоп   
    Четох някъде, че Нико Ковач се е наредил за треньор на Ливърпул...Нещо гъсти облаци се събират над Анфийлд...Пффф...
  3. Like
    Dr.G. reacted to GodLike in Висша Лига 2023/24   
    Отдавна не съм писал. Но последните няколко резултата ме накараха да се замисля в какво се е превърнала ВЛ. Или по-точно в какво я превърнаха. Дори и тука виждам как се размиват причино-следствените връзки.
    До скоро се приемаше, че всеки може да сбърка срещу всеки. Сега два резултата (преди няколко години по същия начин - равенства срещу мангалите и евърфън) се представят като причина за губене на титлата (оставяме настрани какво мислихме всички преди началото на сезона). Сега мангалите и палъс са на мода.
    Моето виждане е малко по-различно. Последните години на всеки отбор се дава възможност да се подхлъзне. На всеки освен на сити, в решаващите моменти на борбата за титлата (ръката на Родри преди години, за тая година да не отварям дума ... ). Истината е, че дори само фрапантните решения да бяха свирени както трябва, по правилата, то бихме били далеч напред с точките и тия пропуски срещу палъс и мангалите нямаше да са решаващи ... защото всеки отбор има такива периоди. Всеки освен един и то в решаващите моменти за титлата. Вчера имаше поне две ситуации, в които си първата ми мисъл бе "Това ако беше Сити ...". И най-лошото е, че не съм със станиолова шапка :D Като гледам туитърите и други фенове вече започват да го осъзнават. Естествено, когато и техните отбори са потърпевши.
    А най-най-лошото е, че се замита от медия, та дори и от наши фенове. Аз съм пръв радетел на синтенцията "Търси вината в себе си", но по-дяволите, тия са мега нагли. Наскоро се срещали представители на британското правителство и шейховете. Резултата - след няколко месеца се прокрадна слух, че щяло да се замени отнемането на точки с ... финансова глоба. Съдии (същите, които правят фрапантните грешки съдийстват в близкия изток за (предполагам) не малко пари ... не се вижда като конфликт на интереси.
    Как да е. Все още нищо не е решено, ако има нещо сигурно, то е, че Клопата няма да запали цигара и да чака самолета да падне.

    Sent from my SM-X716B using Tapatalk


  4. Like
    Dr.G. reacted to tsbalabanov in Висша Лига 2023/24   
    Пичове, това не знам за кой път го гледаме вече, да се надяваме Сити да сбъркат. Няма да сбъркат, няма да загубят. С прекалено умрели отбори играят до края на сезона, за да изтърват питомното, а и ние не мисля, че можем да направим 6 от 6 до края.
  5. Like
    Dr.G. reacted to Raybeez93 in Висша Лига 2023/24   
    Или просто този филм сме го гледали вече прекалено много пъти.. и през 2019 и през 2022,арсенал миналата година. Сити надушат ли кръв, убиват.. за разлика от Ливърпул и Арсенал, които се надпреварват кой да ботълне повече. Да не говорим,че с нашето представяне, имам усещането че ни чакат много мъчни последни мачове. Та аз забравих кога за последно взехме някой мач с лекота, поне да не бяхме се осирали толкова брутално срещу Аталанта там да се надяваме на нещо. А Сити са напът да пренапишат историята, досега не е имало отбор в историята на английския футбол с 4 поредни титли. 
  6. LOL
    Dr.G. reacted to demons_eye in Висша Лига 2023/24   
    Ей, да ви кажа ли нещо положително?! Стопихме един гол от Арсенал. 🤣
  7. Like
    Dr.G. reacted to Dacheff in Висша Лига 2023/24   
    Сити имат най-лесната програма до края, не се надявайте много. Даже аз очаквам да отворят разлика с втория. 
  8. LOL
    Dr.G. reacted to nikiniki in Висша Лига 2023/24   
    Деня ще ми го оправи след малко Боби дебелото като обясни как са мастъри в това  Арсенал да контролират мачовете си.
  9. LOL
    Dr.G. got a reaction from nikiniki in Висша Лига 2023/24   
    Liverpool FC and its Supporters Board have issued the following joint statement.   Today, representatives from LFC and the Supporters Board met to discuss engagement processes and the recent two per cent ticket price rise announced for general admission and matchday tickets.   LFC confirmed that its decision on the two per cent rise will not be reversed.   LFC has agreed to review and improve its engagement approach in collaboration with the Supporters Board as it was acknowledged by both parties that more meaningful engagement over ticket prices is required.   Membership prices were on the agenda for discussion during the meeting. LFC had proposed a small rise for next season but both parties have agreed to pause on this until more meaningful engagement can take place between LFC and the Supporters Board.
  10. Like
    Dr.G. reacted to blunt in Наследникът на Клоп   
    Когато преди Броджърс треньорите бяха Ходжсън и Далглиш, не ги виня някои фенове, че са виждали нещо позитивно в Бродж.
  11. LOL
    Dr.G. reacted to Dacheff in Шампионска Лига - 2023/24   
    Моето желание дотук се сбъдва. А какво е то, ще попитате: Арсенал и Байерн да има бой, дране, сополи и кървища, реваншът да е 120 мин, след което Арсенал да продължи. Сити и Реал - бой, дране, сополи и кървища, реваншът да е 120 минути, Сити продължава. После на полуфинала Сити и Арсенал - познахте: бой, дране, сополи и кървища, Сити продължава. Успоредно с това, губят точки и двата отбора във ВЛ, докато ние тънко отваряме 4 точки преднина и впоследствие ставаме шампион.
    А на финала на ШЛ Сити падат от Борусия Дортмунд. Хепи енд. Завеса. 
  12. LOL
    Dr.G. reacted to Bellamy in Шампионска Лига - 2023/24   
    От толкова много приготовления, да не изтърва нещо, видях само 1 гол в реално време до тук 😄
  13. Like
    Dr.G. reacted to Stivi_G in Садио Мане (Ал Наср)   
    Мане има Рожден ден. Да е жив и здрав! Винаги ще е част от Ливърпул. 
  14. LOL
    Dr.G. reacted to tsbalabanov in Наследникът на Клоп   
    Да вземат да го проверят дали има там всичките сертификати и лицензи за Англия, че да не ни ни наказват, щото не е като да не се е случвало вече с него...
  15. Like
    Dr.G. got a reaction from nikiniki in Наследникът на Клоп   
    • Retired at 32 years old. • Took charge of third division side and got fined for coaching without a license but STILL took them to promotion. • Then moved to Braga and helped them win their first trophy in 4 years in his first season. • Moved to Sporting and helped them win their first league title in 19 years in his first season + domestic cup. But most importantly stopped the dominance of just Porto & Benfica in the league and introduced a third contender. Ruben Amorin is he the right Man to replace Jürgen Klopp at Liverpool?
  16. Like
    Dr.G. reacted to ilber_1892 in Висша Лига 2023/24   
    Въобще някакъв проблем на трите тела се заформи, нерешим ребус до края на сезона. Според мен ще има поне още няколко пъти разместване в челното класиране, драмата ще е до момента, в който някой мигне.
    А най-хубавото е, че от Август започва нов сезон. А пък живи и здрави ще гледаме още дълго-дълго любимият отбор. 
    В крайна сметка това е кой, 120+ сезон на Ливърпул. Ако станем шампиони - велико, ако не - няма да свърши светът. И в двата случая ни чака парад.
    Наздраве 
  17. Like
    Dr.G. reacted to Stivi_G in Висша Лига 2023/24   
    А към подвига прибави и резачките в 3те мача срещу Тотнъм, Арсенал и Сити и как можехме да имаме комфорта от 8+ точки и битката за титлата да е по-скоро теоретична, отколкото на практика. 
    П.П. Щеше уж да се преиграва мача с Тотнъм. И какво, ако не станем шампион, заради голова разлика или 1-2 точки, кой ще ни компенсира, за изброените мачове? Не, че искам да ни оправдавам за издънката срещу МЮ, но и Арсенал и Сити имаха подобни. Но благодарение на п*дерасткото съдийство все още са в борбата за титлата с доста големи шансове, вместо отдавана да се бяха преориентирали към другите турнири. 
  18. Like
    Dr.G. reacted to Bellamy in Висша Лига 2023/24   
    Толкова енергия изхабих в миналото, Сити да сбъркат някъде, а сега да чакам това от Арсенал, ми идва в повече вече. Въпреки, че в началото на сезона, ако някой ми беше казал, че 7 кръга преди края ще сме в тази ситуация, бих я приел с 2 две ръце. 
    Това което правим до тук, си е своеобразен подвиг, с изцяло обновена халфова линия и с изиграни повече мачове от титулярите на неврологични позиции, от играчи, които не сме си и помислили, че ще помиришат терен през сезона. 
    Най-големия парадокс е, че мачовете, в които играхме слабо ги спечелихме, някои и даже и с разлика, а в тези които имахме ярко преимущество-не.
    Гротеско е да се споменава, но може да се опитаме да стопим головата разлика.
    Най-реалистичният вариант, поне за мене е, при условие, че ние си вземем мачовете до края е един полуфинал в Шампионската лига между Сити и Арсенал и там да се  хвърлят като на умряло и това да повлияе на представянето им в първенството. И на 1/4 финал, мачовете им са тежки, но сблъсък по между им ще е по-изцеждащо.
    Пожелавам си/ви повече от когато и да е, да я спечелим, както подобава, пред фенове на стадиона и пред хората по улиците на града! Има шанс!
  19. Like
    Dr.G. reacted to Raybeez93 in Висша Лига 2023/24   
    Човече сериозно ли мислиш,че МЮ предпоследен кръг ще спрат арсенал, за да направят Ливърпул шампион?
    Това е в сферата на ебаси фантастиката, да се разиграват нашите псевдо топ нападатели и да бият всеки мач с 5-0 има по-голям шанс от това МЮ да ни дари титлата. 
  20. Like
    Dr.G. reacted to Raybeez93 in Висша Лига 2023/24   
    Бен уайт как симулира няма толкова гнусни копелета като тея заклевам се


    Sent from my iPhone using Tapatalk
  21. Like
    Dr.G. reacted to Stivi_G in Наследникът на Клоп   
    А може с времето да се окаже и по-добрия вариант от Алонсо. 
  22. Like
    Dr.G. reacted to Stivi_G in Наследникът на Клоп   
    Питах колега португалец, фен на Бенфика какво мисли за Аморим. Той каза, че е брутално добър и винаги правел точни смени. Каза, че е идеален за стила на Ливърпул и ще си  е удар привличането му.
    Аз нямам наблюдения над Спортинг, но такива думи от фен на Бенфика едва ли са случайни.
  23. Like
    Dr.G. reacted to makedonski in Наследникът на Клоп   
    Вчера Лисабонските лъвове отупаха Бенфика, с гол в последната минута, биха 2:1. Дръпнаха с 4 точки пред Бенфика и имат мач по-малко. Ако не допуснат голяма издънка, ще станат шампиони и ще вземат Купата.
    Аморим се вписва в концепцията и визията на нашите собственици за бъдещия треньор. Има много сходства с Клоп. Ще видим.
  24. Like
    Dr.G. got a reaction from Кирил Пейчев in Пред банята - за всичко, свързано с футбола   
    Мирослав Клозе:   „Спрях да играя футбол, защото вече не го разпознавах.   Днес младите играчи мислят за други неща. Като дете мислех само да тренирам и да стана човек в този спорт, който винаги съм обичал.   В Лацио и в националния отбор след всяка тренировка си вземах вана пълна с лед, за да избегна контузии. Но младите играчи в отбора системно отказват.   Когато ме видяха да събирам торбите с топки, за да ги прибера в края на тренировката, те ми казаха „Но кой ти казва да правиш това?“.   В този момент си казах: "Ти си на 20 години и не можеш да помогнеш на 60-годишен работник?"   Те се интересуват повече дали маратонките им вървят с чорапите. Затова казах спри. Футболът, който познавах, вече не съществува.   Днешните млади играчи мислят първо за колите, договорите със спонсорите си и новите си обувки. Едва след всички тези неща идва футболът. За тях имиджът им е най-важен. Докато за мен всичко, което имаше значение, беше футболът в най-чистата му форма.
  25. Like
    Dr.G. got a reaction from Chinaski in Пред банята - за всичко, свързано с футбола   
    Мирослав Клозе:   „Спрях да играя футбол, защото вече не го разпознавах.   Днес младите играчи мислят за други неща. Като дете мислех само да тренирам и да стана човек в този спорт, който винаги съм обичал.   В Лацио и в националния отбор след всяка тренировка си вземах вана пълна с лед, за да избегна контузии. Но младите играчи в отбора системно отказват.   Когато ме видяха да събирам торбите с топки, за да ги прибера в края на тренировката, те ми казаха „Но кой ти казва да правиш това?“.   В този момент си казах: "Ти си на 20 години и не можеш да помогнеш на 60-годишен работник?"   Те се интересуват повече дали маратонките им вървят с чорапите. Затова казах спри. Футболът, който познавах, вече не съществува.   Днешните млади играчи мислят първо за колите, договорите със спонсорите си и новите си обувки. Едва след всички тези неща идва футболът. За тях имиджът им е най-важен. Докато за мен всичко, което имаше значение, беше футболът в най-чистата му форма.
×
×
  • Създай ново...