Jump to content

Mar70

Потребители
 • Posts

  211
 • Joined

 • Last visited

About Mar70

 • Birthday 07/09/1990

Допълнителна информация:

 • Любим играч
  Л.Кариус

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mar70's Achievements

Baby Scouser

Baby Scouser (3/10)

577

Reputation

 1. Киеза също може да замени салах според мен. Бърз е, левичар и е с много подобен стил на игра. Друг такъв играч е Сака, който според мен дебнем и ако тия вземат Жезус и Рафиня и не му се дават толкова шансове, догодина ще можем да го вземем за 50-60 милиона.
 2. Аз все си мисля, че Кейта за ротационен играч не е зле, но не е за 3-ти или 4-ти избор за халф в отбора. Ако почнем да играем 4-2-3-1 си мисля че той и Хендо за резерва на Тиаго и Фабиньо в двоен пивот ще стават. Въпроса е дали ще играем така и евентуално кой ще играе 10-ката.
 3. Аз като цяло от немското ме е страх да взимаме. Само защитниците стават горе долу. То не беше Кейта, не беше Кариус, Минамимо ...
 4. А колко е възможно ако тоя Рамзи заиграе добре, Трентиньо да поразцъка в халфовата линия?
 5. Е, очакваше се. Никога не сме взимали всичко което ни трябва в един трансферен прозорец.
 6. Чакай, че забравих да ти отговоря вчера. Според мен дефанзивни ще са Фабиньо и Хендерсън, левостоящия халф да са Тиаго, Кейта и Милнър, а 3-тия халф да е нов, по - офанзивно настроен, а резерви да са Карвальо, Хендерсън и Кейта. Джоунс и Харви също ще се борят за 2-ката халфове пред дефанзивния, като според мен с тия 5 смени от следващия сезон, всички ще могат да играят достатъчно време.
 7. Защо ни трябват 3ма халфа за една позиция, при положение че в предишните сезони се справяха двамата, а Хендерсън ще започва да играе все по - малко на друга позиция?
 8. Кога Фабиньо е играл 60 мача, че не помня? През един не малък период, като дефанзивен играе Хендерсън. Трябва халф тип Модрич или Де Бройне, а не резерва на Фабиньо.
 9. Аз не разбирам защо искаме дефанзивен халф, освен ако не меним схемата на игра тотално.
 10. Разликата между нас и Сити е, че ония биха дали 400к на играч на 30 и 100 милиона за трансфер Джак Грийлиш. Има нещо което леко се избягва във форума и то е, че Мане накрая играеше централен нападател, а там имаме 2-ма в момента. Сигурен съм, че ако Жота си цъка централен ще вкарва доста повече от това да играе в ляво. Друго нещо, за което трябва да се замислим е алтернатива на Салах. Честно казано Салах е страшен играч, но е играч на полусезони. Единия играе много, а другия го няма никакъв и това определено не е за последната година само. Да не споменавам и че в последно време само говори извън терена една камара щуротии, обаче на терена го няма никакъв и то в най - важните моменти.
 11. За мен по - важното е, че с евентуално привличане на това момче, вече ставаме много непредсказуеми, защото във всеки момент може да се смени схемата и да играем с втори нападател или офанзивен халф зад него, а такива имаме доста. Имаме Фирмино, Жота, новото момче от Фулъм и дори Минамино, който ако се сложи там според мен ще избухне доста.
 12. Абе би трябвало да сберем и някой лев от Мане, АОЧ, Минамино, Уилямс, Филипс.
 13. Чета, че нашите се кефят на Нунез и биха го взели, но не и ако трябва да се влиза във високи наддавания. Ако се стигне до такъв сценарий, пише че сме готови с други по - евтини решения. Тука според мен ще е важно и какво играчът иска. Ако се тръшне че иска само при нас и дадем що годе добра оферта, мисля че ще го вземем. Но ако му е все тая, според мен нямаме шанс.
 14. Официално, Милнър с нов договор за още 1 година.
 15. Една новина от Джеймс Пиърс е, че е доста възможно Милнър да преподпише за 1 година, което от една страна е добре, но от друга означава, че ще вземем максимум още 1 халф, ако въобще го направим, а тази линия ни е най - слаба към допринасяне пред гола и определено се нуждае от нови лица.
×
×
 • Create New...