Jump to content

Mar70

Потребители
 • Content Count

  113
 • Joined

 • Last visited

About Mar70

 • Rank
  Embryo Scouser
 • Birthday 07/09/1990

Допълнителна информация:

 • Любим играч
  Л.Кариус
 1. Истината е, че това е последният трансферен прозорец, в който можем да реагираме и да бъдем конкурентноспособни на другите отбори. Следващият сезон ще бъде първият, в който 3мата отпред вече няма да са бетонирани. За мен лично задължително ни трябва нападател, офанзивен халф, който е е добър продавач и прави доста асистенции, и също така крило дрибльор, който е на по - високо ниво от нашите в това си качество. Ако вземем такива играчи, които са истинска конкуренция на 3мата отпред, ще газим доста. Ако дойдат Холанд или Мбапе, ще станем може би най - добрият отбор в Англия в момента на трансфер
 2. Никой не говори специално за Суарес, а за опитен нападател, който няма да мрънка че е резерва, но знаеш, че ще ти реши 3-4 мача на сезон, както преди 2 години правеше Ориги. Дали ще е Суарес или Ашли Барнс няма никакво значение, стига да измъква мачове.
 3. Ами то това в тъпия проблем, защото виждаме, че Челси имат Жиру и каквото и да си говорим си вкарва по 10-на гола на сезон и им върши доста работа. Вижда се и Кавани, който е колкото Суарез горе долу каква работа върши за Юнайтед. Трябва да сменим политиката от тая гледна точка според мен, защото с тази в момента на купувай и се моли да избухне, пейката няма да стане по - добра. И другото важно според мен е, че за първи път от 3 години някой от 3мата отпред съвсем спокойно може да седне и да почива за сметка на друг по - прогресиращ на момента, което трябва да се използва и да се купят играчи,
 4. Има и доста по - евтини варианти, като Ериксен и Суарез примерно. Те общо ще ти струват 25-30 милиона с опит и няма да се оплакват, че не са титуляри, а може и да си станат.
 5. И какво ще я правиш тази бързина срещу 10 човека пред вратаря, както играят всички срещу нас? Трябва ни добри играчи 1в1, които са много добри на дрибъл и същевременно бързи. Също трябва централен нападател, който знае къде да застане. Тоя нападател не трябва да е първа младост, но да е достатъчно добър в наказателното. И последното да, трябва ни един креативен, който да хвърля пасове. Друго не ни трябва, защитници си имаме. Във всеки мач, в който сме паднали сме паднали с 1:0 с изключение на 1-2, което значи, че не можем да вкараме, а не че ни е слаба защитата.
×
×
 • Create New...