Jump to content

Mar70

Потребители
 • Posts

  219
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mar70

 1. На Чембърлейн 40% от мачовете му са като крило. А иначе до тоя етап можеше и да е така за халфовете ни, но с Дарвин отпред, това нещо ще трябва да се промени и то бързо.
 2. Аз малко се дразня за Белингам, щото го чакаме като месия, а последните няколко трансфера от Германия за Англия не са много добри и то за всички отбори. Кво ще стане ако стане като Кейта ... не ми се мисли.
 3. Излезе информация, че няма са се купува халф, както се и очакваше, така че можем да спрем да си чешаме езиците по тая тема ...
 4. На теория Нунеш е точно това което търсим. 1.83 централен-офанзивен халф. Ние точно такъв нямаме. Гледам го, че влиза здраво и добре в единоборствата и винаги е вдигнал главата да гледа за евентуален извеждащ пас.
 5. Тиаго го дава аут за 1 месец поне, а Джеймс Пиърс пише, че това може да накара нашите да преразгледат възможностите. Въпреки че в последно време Пиърс май го ползват само за фалшиви новини от отбора.
 6. Ние реално имаме 4-ма халфа и половина. Милнър горкия на 100 години го пускат да обръща мачове, щото няма кой. Харви момчето е на 18 години ... Абсурдно е да се очаква от 36 годишен и 19 годишен всеки мач да влизат и да ти подобряват играта драстично.
 7. Клоп излезе с интервю, че ако някой не даде зор да се маха от халфовете, няма да се купува друг това лято. Като гледам никой не иска да се маха от там, така че според мен прозореца за нас за входящи трансфери затвори.
 8. Киеза също може да замени салах според мен. Бърз е, левичар и е с много подобен стил на игра. Друг такъв играч е Сака, който според мен дебнем и ако тия вземат Жезус и Рафиня и не му се дават толкова шансове, догодина ще можем да го вземем за 50-60 милиона.
 9. Аз все си мисля, че Кейта за ротационен играч не е зле, но не е за 3-ти или 4-ти избор за халф в отбора. Ако почнем да играем 4-2-3-1 си мисля че той и Хендо за резерва на Тиаго и Фабиньо в двоен пивот ще стават. Въпроса е дали ще играем така и евентуално кой ще играе 10-ката.
 10. Аз като цяло от немското ме е страх да взимаме. Само защитниците стават горе долу. То не беше Кейта, не беше Кариус, Минамимо ...
 11. А колко е възможно ако тоя Рамзи заиграе добре, Трентиньо да поразцъка в халфовата линия?
 12. Е, очакваше се. Никога не сме взимали всичко което ни трябва в един трансферен прозорец.
 13. Чакай, че забравих да ти отговоря вчера. Според мен дефанзивни ще са Фабиньо и Хендерсън, левостоящия халф да са Тиаго, Кейта и Милнър, а 3-тия халф да е нов, по - офанзивно настроен, а резерви да са Карвальо, Хендерсън и Кейта. Джоунс и Харви също ще се борят за 2-ката халфове пред дефанзивния, като според мен с тия 5 смени от следващия сезон, всички ще могат да играят достатъчно време.
 14. Защо ни трябват 3ма халфа за една позиция, при положение че в предишните сезони се справяха двамата, а Хендерсън ще започва да играе все по - малко на друга позиция?
 15. Кога Фабиньо е играл 60 мача, че не помня? През един не малък период, като дефанзивен играе Хендерсън. Трябва халф тип Модрич или Де Бройне, а не резерва на Фабиньо.
 16. Аз не разбирам защо искаме дефанзивен халф, освен ако не меним схемата на игра тотално.
 17. Разликата между нас и Сити е, че ония биха дали 400к на играч на 30 и 100 милиона за трансфер Джак Грийлиш. Има нещо което леко се избягва във форума и то е, че Мане накрая играеше централен нападател, а там имаме 2-ма в момента. Сигурен съм, че ако Жота си цъка централен ще вкарва доста повече от това да играе в ляво. Друго нещо, за което трябва да се замислим е алтернатива на Салах. Честно казано Салах е страшен играч, но е играч на полусезони. Единия играе много, а другия го няма никакъв и това определено не е за последната година само. Да не споменавам и че в последно време само говори извън терена една камара щуротии, обаче на терена го няма никакъв и то в най - важните моменти.
 18. За мен по - важното е, че с евентуално привличане на това момче, вече ставаме много непредсказуеми, защото във всеки момент може да се смени схемата и да играем с втори нападател или офанзивен халф зад него, а такива имаме доста. Имаме Фирмино, Жота, новото момче от Фулъм и дори Минамино, който ако се сложи там според мен ще избухне доста.
 19. Абе би трябвало да сберем и някой лев от Мане, АОЧ, Минамино, Уилямс, Филипс.
 20. Чета, че нашите се кефят на Нунез и биха го взели, но не и ако трябва да се влиза във високи наддавания. Ако се стигне до такъв сценарий, пише че сме готови с други по - евтини решения. Тука според мен ще е важно и какво играчът иска. Ако се тръшне че иска само при нас и дадем що годе добра оферта, мисля че ще го вземем. Но ако му е все тая, според мен нямаме шанс.
 21. Официално, Милнър с нов договор за още 1 година.
 22. Една новина от Джеймс Пиърс е, че е доста възможно Милнър да преподпише за 1 година, което от една страна е добре, но от друга означава, че ще вземем максимум още 1 халф, ако въобще го направим, а тази линия ни е най - слаба към допринасяне пред гола и определено се нуждае от нови лица.
 23. Белингам като тип играч е точно това, което ни трябва. 1.87 бокс ту бокс, който раздава асистентции. По - важното за мен е, че е на 18 години и ако Клоп го развие, ще е лудница. По принцип много добри играчи с такъв профил в момента няма. На прима виста се сещам само за Модрич и Де Бройне, които наистина да са добри халфове, които правят доста асистентции, но и играят добре в защита. Точно затова смятам, че ако го вземем дори за тия пари може и да нацелим на играч.
 24. Салах няма да го продадем сега, но ако не вкарва много голове, ще започне да сяда на пейката. Въпроса е да вземем още 1 човек там, който да му е добра конкуренция.
 25. Задължително е дясно крило с ляв крак. Това е приоритет номер 1. Второто за мен е халф тип ДеБройне или Модрич и последното е евентуалния централен нападател.
×
×
 • Create New...