Jump to content

nikolai_88

Потребители
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Reputation Activity

 1. Like
  nikolai_88 reacted to krk in Световно първенство 2022   
  Най-велик футболист особено това високопарно - "за всички времена" като понятие е откровен шит. Някой да ми обясни как това може да се определи в колективен спорт с още 10 съотборника. Емилиано Мартинез какво ли си мисли след финала. За мен спасяването му минута преди края тежи повече и от двата гола на Меси. Това да не ви е ММА. 
  Има десетки ВЕЛИКИ футболисти и именно затова и Меси и Роналдо вече са ми толкова неприятни елементи. Като футболисти са уникални, но като маркетингови величия не мога да ги дишам вече. 
   
 2. Like
  nikolai_88 reacted to нормалният in Световно първенство 2022   
  Искам Мбапе в Ливърпул! Колкото до Меси, яде ни преди няколко години попарата, щеше да ми е интересно как щеше да гледа, ако онова франсе ноар, я бе забучил накрая! Безспорно е голям играч , но превъзнасянията от журналята и толерирането му от съдиите ми идват в повечко.
 3. Like
  nikolai_88 reacted to Svet in Садио Мане (Байерн Мюнхен)   
  Обаче е странно Мане да е в Значими играчи, а Ориги в Легенди. Колкото и да си обичаме Дивачето, приносът на първия е много по-голям.
 4. Like
  nikolai_88 reacted to AllorNothing in Садио Мане (Байерн Мюнхен)   
  Садио ще остане една от вечните легенди за клуба. Мисля, че тук няма две мнения по въпроса. 
  Той даде най-добрите си години на нас. С основна роля за всички успехи, които постигнахме. По мои наблюдения той остава по-харесвания от феновете в сравнение със Салах, може би защото при него винаги го е имало онова лъвското, борбеността. Имал е много слаби периоди, по-слаби от тези на Салах, но когато ги е имал, винаги се хвърляше до последно. 
  Аз освен с играта му за нас, винаги ще го запомня с изключителната скромност, която има. Невероятното желание да помага финансово на народа си, както и историята за малкия Садио, който е разполагал с един единствен  чифт скъсани обувки, които е шил с тел, за да има с какво да играе. 
  За съжаление след неуспехите ни последната седмица, идват и новините за напускането на двама от любимите ми футболисти в този отбор. И Ориги, и Мане ще липсват много. Толкова много години вече свикнахме с тях. 
  Истината обаче е, че няма и нищо вечно. Тези раздели са неизбежни искаме ли да вървим напред. 
  Сбогом Садио. Желая му всичко най-добро...
 5. Like
  nikolai_88 reacted to Bellamy in 28.05.2022 Ливърпул 0-1 Реал Мадрид (ШЛ - ФИНАЛ)   
  Не мога да по-горд с отбора, ама наистина и за този мач и за целия сезон. Вярно е че границата от осана до разпни го е много много тънка. 
  Вчера се сетих за едно интервю с Ники Лауда, където го питат: Какво различава добрите от великите пилоти и той: Ами... шанс.
  Вчера шансът не беше на наша страна, това е.
  Хора, подкрепяйте отбора винаги, в радост и най вече в буря, защото на слънце всеки може да обича...
 6. Like
  nikolai_88 got a reaction from Plovdiv_1926 in Трансферна политика   
  И след 2012 без да проверявам Бейл е 2013 ако не се лъща  двамата с Азар - по около 100 , Хамес и той около 70 май ,Лука Йович 60 за Винисиус също ако не се лъжа 40 , Камавинга, Крос , Куртоа , Милитао, Менди,нападателя май Родриго се казваше, Одрислол ,Себайос, Ковачич,Данило  всеки около 30 и това са за който се сещам без да проверявам има още доста. Само тези са над 600 мил
 7. Like
 8. Like
  nikolai_88 reacted to E.Valchev in Жоржиньо Вайналдум (Рома - наем)   
  Мисля, че заслужава доста повече уважение от "черния". Изпълнил е целия си договор с отбора без да мрънка и винаги е давал 100%. Явно просто иска повече пари, отколкото клуба е готов да даде в момента, нищо нередно, работа е все пак. Не мисля също така, че нещата се бавят заради него, според мен просто не е готов да намали изискванията.
 9. Like
  nikolai_88 reacted to neversurrender in Луис Суарес (Гремио)   
  Изобщо не го съдя и аз за това, че мечтаел за Барса, да не говорим, че той мечтаеше и за Арсенал, мислейки си, че там го чакат големи трофеи. Съдя го обаче за неуважението, което демонстрира към Ливърпул, когато се изправи срещу нас, абсолютен темерут - човек, но си получи подобаващото на Анфийлди и изпълнихме обещанието му преди мача - да не се радва на гол.
 10. Like
  nikolai_88 reacted to Simply Red in Трансферна политика   
  След като подпечатахме титлата и на теория, интересно е да разгледаме перспективите за идващия сезон 2020/21 и да прогнозираме как бихме могли да се подсилим. И дали изобщо смятаме да го правим.
   
  Повече от очевидно е, че лятото ще е относително спокойно за нас от гледна точка на входящи трансфери. Основен ремонт на първия отбор няма да има. Съдейки по интервютата и изказванията на Клоп, както и четейки някои сериозни медии и специалисти, близки до клуба, си правя изводите, че лятото няма да е изпълнено с големи и гръмки трансферни събития, независимо от безпрецедентния успех на отбора на всички нива в последната година. Сигналите, които клубът пряко и косвено изпраща по медиите сочат недвусмислено, че сериозни харчове не са планирани.
  Причините могат да бъдат много. Ще изброя основните три (линии), които ми се виждат логични и със сигурност ще се вземат под внимание:
   
  1) икономически - естествено, че ще започна от създалата се обстановка около вируса и последствията от всичко това. Изкуствено създадена истерия или пък не, факт е, че имаме доста пропуснати ползи във времето, в което футболът бе спрял. Предпочитам да говоря именно за пропуснати ползи, отколкото за някакви колосални загуби за нас, на фона на финансовия просперитет на клуба към днешна дата.
  Ясно е, че и в момента също губим пари, което все още не е фатално, но в даден момент ще се окаже някакъв проблем. Трябва да е ясно на всички, че клубът генерира милиони от хората на стадиона, като това привлича и множество рекламодатели. Споменавам го, защото доста от пишещите тук подценяват този факт и са на мнение, че ситуацията за нас не се е променила с нищо, в сравнение с миналото лято, например. А това не е така.
  И тук някъде стигам до статията, която четох миналата седмица в This is Anfield от Джоан Дъркан. Доста качествена, между другото.
  Лайтмотивът в статията подчертаваше ролята и важността на ежемесечните финансови доклади, или както той ги нарича планограми, които всеки клуб в Англия прави. А в обстановка като сегашната, те са абсолютно задължителни. В материала Дъркан описва как се започва с анализ на моментната ситуация, след което задължително се прави краткосрочен, средносрочен и дългосрочен анализ и разглеждане на всички възможни хипотези. Всичко това се изготвя от доста изтъкнати и мастити специалисти в бранша. Целта е да се даде професионална, надеждна и адекватна експертиза, за да може клубът да е наясно как да се разпростира във времето. Според него, докладът за нашия клуб вече направен и е факт от началото на юни, което обяснява и зачестилите изказвания на Клоп в последните седмици за трансферния ракурс, който отборът ще предприеме.
  Да, факт е, че в момента клубът не е застрашен по никакъв начин икономически и едва ли ще пострада осезаемо от всички рестрикции, мерки и ограничения, но никой не знае тази ситуация колко време ще продължи и какво още ще се измисли като мерки. Никой не може да посочи мащаба и срока на всичко това. Това е ключовото, което се пропуска. Може да свърши след месец или два, но може да се проточи дори и до зимата, че и отвъд... Хората в клуба са задължени да мислят в перспектива и да разглеждат и работят по най-лошия възможен вариант. Именно заради това вероятно и считат, че не е особено уместно да се изсипят едни 100-150+ млн. паунда за нови футболисти в ситуация като тази.
  Заради това е и лесно да се предположи, че ще се заложи на доста консервативен и предпазлив подход на пазара и вероятността да започнем новия сезон с 95% от настоящия състав е огромен.
  Няма как да не спомена и строежа на новата тренировъчна база. Това е дълготраен материален актив, който по предварителни прогнози ще погълне около 50 млн. паунда. Изключително важна стъпка, която отдавна трябваше да е налице. Добавям и факта, че почти всички водещи играчи подписаха нови дългосрочни договори, което също е някакъв вид дългосрочна инвестиция.
   
  2) спортно-техническа - това е причина, която е продиктувана главно от принципните и моралните разбирания на Клоп за играта. А и за живота бих добавил, съдейки от вече видяното и чутото от него.
  На всички ни е ясно, че той е застъпник на идеята да се работи с относителна малка и хомогенна група от около 17-18 основни футболисти, които според мен вече смята, че е селектирал и резки завои едва ли ще предприеме. Изхождам и от многото му изказвания в тази насока, в които директно заявява, че не може да си позволим да имаме по 3-4 опции на пост като Сити, например, където това не е никакъв проблем. Клоп е ужасно честен и лоялен към играчите си и съм сигурен, че ще се довери отново на същата група, която постигна тези впечатляващи успехи, като това ще е награда за усилията и отдадеността на всеки един от тях. Не коментирам дали е правилно или не, а само се придържам към вече натрупания опит и видяното от изминалите трансферни периоди.
   
  И още нещо много важно. Откакто се присъедини към клуба Клоп е имал възможността да подсили отбора 9 пъти (т.е. 9 трансферни прозорци). За това време са привлечени 23 футболисти - т.е. по 2,5 играчи на трансферен прозорец, което на фона на всеобщата трансферна истерия е пренебрежимо скромно число и само доказва теорията, че Клоп не е привърженик на голямото текучество.
   
  3) принципната политика на клуба - тук добавям общата, цялостната политика на ФСГ, която главно и най-простичко може да се характеризира така: инвестиране на минимум лични средства (изключая сериозните изходящи трансфери и използването на парите от тях тип: Суарез, Коутиньо и н.н.) - постигане на максимум резултати с наличното. Текущата ситуацията още повече ще подсили нуждата от работа с наличното и ще осигури отлично алиби на Хенри и ко за затягане на коланите. Така че тук изненади не очаквам. Ще бъде крайно непривично за тях, ако видим нещо различно от описаното.
   
  Да влезем и в конкретика и да поговорим за клубове и имена, които биха могли да бъдат обект на интерес и любопитни като трансферни мишени. Аз лично очаквам някои от невралгичните зони да се укрепят и стабилизират. Почти съм сигурен, че изборът ще падна върху играчи, които няма да струват много пари, ще се задоволят с повече време на пейката и ще са такива, които почти никой не очаква. Дори бихме повдигнали вежди при обявяването им официално. Поне така работи Клоп откакто е при нас, с малки изключения, с които всеки е наясно.
  Предполагам, че отново ще сме нащрек за играчи с качества от изпадащите отбори, които потенциално могат да се окажат трансферни попадения. Да разгледаме 4-те най-застрашени отбори от 16-та до 19-та позиция, които са в рамките само на точка. Тук изключвам Норич, които вече са изпаднали.
  Уотфорд - потенциални мишени - Деулофеу (26г.), Дукуре (27г.), Исмаила Сар (22г.). Тези тримата ми се виждат най-конвертируемите им играчи.
  Уест Хем - Фабиански (35г.), Диоп (23г.), Андерсон (27г.), Ланзини (27г.), Форналс (24г). От тези единствено бих заменил Адриан с Фабиански. За мен Фабиански е една идея по сигурен от испанеца. За останалите предполагам Уест Хем ще искат сериозни пари, които не си струва да даваме.
  Борнемут - Аке (25г.), Джош Кинг (28г.), Калъм Уилсън (28г.), Дейвид Бруукс (22г.), Райън Фрейзър (26г.) - с изтичащ договор. Общо взето тези изглеждат като най-високо профилни. Нейтън Аке, честно казано, би ни свършил много добра работа и бих го заменил за Ловрен веднага. Кинг също не е лоша опция от пейката.
  Астън Вила - Дъглас Луиз (22г.), Джак Грийлиш (24г.), Тайрън Мингс (27г.), Джон МакГин (25г.), Ел Гази (25г.). Общо взето споменатите правят най-силно впечатление за Вила. От всички тези най-качествен е Грийлиш, когото аз харесвам доста, но шансът за сделка не е голям. Клоп едва ли търси футболист на неговата позиция, а и парите, които Вила ще иска няма да са никак малко.
  Ще добавя и Норич, защото и там има любопитни имена.
  Норич - Макс Аарънс (20г.), Джамал Люис (22г.), Бен Годфри (22г.), Тод Кантуел (22г.), Емилиано Буендия (22г.). Млади и доста интересни футболисти с потенциал. До нетолкова отдавна имаше сериозни спекулации, че се интересуваме от левия им бек Джамал Люис. Интересно е дали все още следим момчето.
   
  Преди малко се поинтересувах и от играчите с изтичащи договори в края на сезона, които си струват да се отбележат. Само ще ги щрихирам набързо, без да коментирам. Нека всеки си направи изводите:
  Уилян (31г.), Кавани (33г.), споменатия Райън Фрейзър (26г.), Ян Вертонген (33г.), Марио Гьотце (28г.), Бонавентура (30г.), Кайехон (33г.), Педро (32г), Тиаго Силва (35г.), Гарай (33г.). Другите е дори нелепо да ги споменавам...
   
  По отношение на напускащите:
  Под сериозна въпросителна е бъдещето на играчи като Адриан, Ловрен, Шакири, Уилсън, Уудбърн, Груич, та дори и Ориги. Добавям тук и сигурно напускащите - Клайн, Лалана, Кариус, Лонерган и младите, които не успяха да пробият в лицето на Оджо, Ейджерия, Тайво Авони.
   
  През последните два летни трансферни периода сме взели по 4 футболисти. Сега очаквам бройката да се редуцира наполовина. Не вярвам да привлечем повече от 2-ма, най-много 3-ма. Очаквам, както винаги да сме нащрек, но в никакъв случай не очакам турбулентно лято.
   
  Ляв бек определено трябва да се привлече. Ларучи за мен не е готов при нужда пълноценно да дублира Робъртсън на левия фланг. Милнър е несериозно да го мъчим на 34г. като ляв бек, при тоталната му липса на бързина и повратливост на тези години, при цялата ми симпатия и уважение към него. Други алтернативи на този етап не виждам.
  Според мен Клоп видя достатъчно то Ловрен и лятото ще се раздели с него. Тук има три варианта - или ще се промотира някой измежду Ван ден Берг, Ки-Яна Хувър или Нат Филипс, които да запълнят дупката, или ще се привлече футболист. Второто на мен ми изглежда като по-добрата опция, най-вече зарада Матип, който е податлив на травми. Пожарен вариант вероятно ще остане Фабиньо, като опция за централен защитник.
  За халфовата линия и атаката нещата са 50:50. Бройката футболисти я имаме, качеството е спорно дали е налице, ако някой измежду тримата липсва дългосрочно.
  В средата на терена разполагаме с много опции - Фабиньо, Хендерсън, Кейта, Вайналдум, Милнър, АОЧ, Джоунс. Шакири не го броя, тъй като смятам, че ще бъде продаден.
  За атаката - Мане, Салах, Фирмино, Минамино, Ориги, Уилсън, Брюстър, Елиът.
  Трудно е да се прогнозира дали Клоп ще търси играчи в тези две линии. Предполагам, че поне 1 човек ще пристигне и предполагам, че ще е по-скоро атакуващо настроен.
   
  Средната възраст на отбора към днешна дата е 27.2 г., което е прекрасно. Имаме само 4-ма играчи над 30 г. - Милнър, Адриан, и Лалана, като последния със сигурност си тръгва.
  2-ма играчи на по 30г. - Хендо и Ловрен, като последния се надявам също да напусне.
  Водещите футболисти са на около 27-28-29г. и от една страна все още са на върха на силите си, а от друга вече са натрупали опит и самочувствие, които биха ги тласнали още напред. Този и другия сезон спокойно можем да се доверим на по-голямата част от тези футболисти.
  Клоп подчерта, че играчите са в абсолютния пик на своите кариери и ако съдим от тези му изказвания, то явно ще се опита да изстиска всичко от тях, преди отново да се заеме с основна реконструкция по състава. Изключително пресилени са теориите за подмяна, изхабяване или пък изчерпване на този състав. В сегашния си вид тези момчета са готови да дадат най-доброто от себе си в следващите най-малко 2 сезона.
 11. Like
  nikolai_88 reacted to Toshko_Afrikanski in ШАМПИОНИ! 19-та отново е у дома си - там, където принадлежи!   
  И аз се надявам честно казано тук в нашето малко общество в този форум голяма част от хората да се превърнат от съмняващи се във вярващи. Да не започваме винаги с негативните неща и да даваме шанс имайки търпение за това. Знам, че не е сега момента, но за целия състав на Клоп, който в рамките на година и няколко дни спечели ВЛ, ШЛ, Световното клубно и Супер Купата, всеки беше яростно критикуван през годините в това число и тримата отпред. Може би изключения са ВВД и Алисон, макар че още помня коментарите за играта с крака на последния. Няма да споменавам имена и няма да навлизам в подробности, просто наистина се надявам тази титла да даде едно спокойствие и във вас самите и да сте една идея по-ларж, ако мога така да се изразя.
   
  Честита титла! Да, категорично заслужената не е толкова емоционална като финал в Истанбул, финал с Алавес, сблъсъци с Челси в ШЛ, отстраняванията на Барса и Борусия Д, дори не и мач с Норич 5:4 с гол на Лалана, но пък чувството е сладко и изглежда ще е много по-продължително от дадените примери. :) Бъдете позитивни, обичайте отбора и подкрепяйте всеки един свързан с него! :)
 12. Like
  nikolai_88 reacted to ggentatzu in Адам Лалана (Брайтън)   
  До преди месец и нещо - два, беше един от най-важните ни играчи, според писанията тук. Сега - не заслужавал такава заплата, ставал вечно наш... след месец - два, пак старата песен?
   
 13. Like
  nikolai_88 reacted to The King in Луис Суарес (Гремио)   
  Да се влагаш и раздаваш чисто и просто заради желаието за победа и трофей или от любов към отбора- разликата е огромна . Справка Суарез и Джерарад. Единия е плакал, не щото много е обичал клубът и е бил на сърце му, а защото се е разминал на косъм от триумфа. Другият остана в отбора през годините въпреки някои фактори, защото истински обича клуба, града и това е неговото място(е той пък обача не рева на края на онзи сезон. )
 14. Like
  nikolai_88 reacted to Svet in Даниел Агер   
  Бях с негов тапет на компа сигурно две години, преди през миналата да го сменя със Стиви. Може би любимия ми защитник. Датчанин, който си татуира YNWA на четирите кокалчета на пръстите. Не е роден в Ливърпул, не е дори англичанин, но е скаузър. Какъв лакът само наби на Торес, когато отиде в Челси, сякаш искаше да му каже: "Няма значение в какво положение се намира отбора, оставаш и се бориш. Ти избра по-лекия път, затова искам да ти счупя зъбите!" Страхотен човек. Каквото и да се каже за него ще е малко. Пиша го с буца на гърлото, но аз бях зад Роджърс относно решението му да даде Дани на Брьонби. За мое огромно съжаление още тогава виждах, че Агер приключва с големия футбол. Просто той беше една сянка на себе си и дори в контролите, в които игра не впечатли. Беше загубил страшно много от скоростта си и даже някакви подсредствени футболисти, които преди години щеше да изяде с парцалите, го разминаваха. Въпреки това той даваше абсолютно всичко от себе си, във всяка една минута на терена. Не е справедливо, че контузиите съсипаха кариерата му. Никога няма да забравя с какво спокойствие изнасяше топката, както и страшната му левачка. Желая му успех в каквато и сфера да е решил да продължи живота си, той го заслужава.
 15. Like
  nikolai_88 reacted in Дивок Ориги (Милан)   
  Нека все пак дадем някакво време на Ориги. Добре е да се запитаме като какъв пристигна белгиецът и колко игрово време се предвиждаше да запише. Най-лесно е да го зачеркнем и да кажем "не става". Срещу Тотнъм определено се представи успешно. Връщаше се около централната линия,печелеше високи топки,гардираше добре съперниците, движеше се доста и разпределяше топки на фланга. Направи всичко, което се искаше от един централен нападател. Не е случайно, че след мача Клоп му отдаде дължимото и каза, че е доволен от отборната му работа. Ясно е,че не беше нещо грандиозно и фамозно като представяне, но си свърши добре работата.
   
  Снощи не изигра добър мач, но ми прави лошо впечатление, че отново се търсят лесните жертви в отбора и се прави своебразен "лов на вещици". Нещо, което винаги ме е дразнело. През годините примери колкото искаш. Нека бъдем малко по-обективни и трезви в преценката си. Всеки има някакви предпочитани футболисти в отбора,но нека да подхождаме честно към всички. Едни ги галим с перце, на други им сипваме с коритото. Едни заслужават време за адаптация, други не.
  В отбора има далеч по значими играчи, които са неузнаваеми и и определено не оправдават нито заплатата си,нито статута си,нито трансферната сума,а още по-малко очакванията и доверието на феновете. Говоря за Коутиньо,Фирмино,Клайн,а дори и Стъридж, който буквално 80 процента от времето е контузен. Особено пък Коутиньо е толкова слаб в последните 2 месеца, че заслужава далеч повече критики от Ориги. Фирмино е другият футболист, който не е показал нищо откакто е дошъл. Ама абсолютно,грам нищо! Кръгла нула. А е един от най-скъпите ни играчи в историята. Контузията го върна доста назад, но и преди нея не показваше дори задоволително ниво. Аз съм му голям фен, защото в Хофенхайм бе брилянтен, но засега играта му при нас е под всякаква критика. За него обаче до момента не съм прочел една лоша дума, а си ги заслижава с пълна сила.Значи на него му се полага някак автоматични цялото време на света, а Ориги след два мача като титуляр е изкаран по черен от дявола. За пореден път се нахвърляме като чакали на даден футболис. И това не е за първи път, сигурен съм, че няма да е и за последен.
   
  Бе ясно още преди сезона, че младият белгиец няма да е първи избор,нямаше дори да е втори,нито пък трети. Йерарихията в Ливърпул е ясна - Стъридж - Бентеке - Ингс и едва тогава Ориги. Имаше съмнение дори, че момчето може отново да бъде пратено под наем да трупа опит и игрова практика. За него място просто нямаше. Епидемията от контузии обаче наложиха да остане,а дори и да води атаката на отбора. Видно е, че не е готов за тази огромна отговорност, но полага старание и се бори. Играл е едва 2-3 мача за отбора, а вече е анатемосан и провъзгласен за най-големия некадърник обличал фланелката. Оценка, която не смятам за справедлива, предвид възрастта на футболистта,отговорността,която има на терена,смяната на първенството и игровото му време. Ориги има качества и ги показа отчасти и в Лил и в белгийския национален отбор, та дори и в предсезонната подготовка на Ливърпул. Нормално е за играч на неговата възраст да има колебания във формата и да редува приличен с откровено слаб мач. Доста от пишещите тук бяха предубедени към него още,когато подписа. И сега намериха удобен повод да струпат цялата вина за слабата игра на отбора върху него. Нещо, което изобщо не е вярно.
   
  Апелирам за повечко обективност,а не набелязване на жертвения агнец и най-лесната жертва. Критиките според мен, трябва да бъдат насочени към основните играчи, част от които изневеряват и по никакъв начин не оправдават очакванията.
 16. Like
  nikolai_88 reacted in Рахим Стърлинг (Ман Сити)   
  Ръководството му предложи 100 000, ама он не ги прие, и милион да му предложат наште на седмица, Стърлинг няма да ги приеме, това каза агентът му още преди края на сезона.
 17. Like
  nikolai_88 reacted in Рахим Стърлинг (Ман Сити)   
  Естесвено че на всеки му идва на ум че атмосферата в отбора ще отиде по-дяволите.Какво ли ще си каже Коутиньо-явно аз съм най големия балък да се съглася за два пъти по-малка сума,явно и съм два пъти по-маловажен за клуба .И айде или увеличавай и на него или ще си хване пътя.За мен бразилеца е два пъти по-важен за отбора от Стърлинг.
 18. Like
  nikolai_88 reacted in ТВ ПРОГРАМА   
  Много си ми интересен с това мнение . Кажи ми първо какво ни е на нас като в Англия и Германия , та да се говори постоянно за това какво било в другите държави.
   
  Ами заплатите какви са в тези държави ? Ами условията ? Дали в Англия ще пуснат такъв платен канал и след това 3/4 от англичаните няма да имат възможност да се абонират за него ?
   
  Тези 4 лева не са проблем за абсолютно никого да ги плати на месец за да гледа футбол не е там въпроса обаче .
   
  Има голяма трагикомедия в цялата ситуация и това което най ме дразни е , че баламосват точно обикновения българин .
   
  Първо на първо когато някой от нас си плати за HBO да речем , реклами ще му предлагат ли през това време ? - Не ! Ти си си платил за филми и гледаш само филми .
   
  Сега ще ни накарат да платим тези пари и отново безброй реклами .
   
  2 -ро След май месец когато приключи първенството и след декември до края на февруари , когато няма мачове от ' а група ' , за какво ще ги плащаме тези 4 лв ?? Или тогава пък вече и английското ще стане изцяло платено ????
   
  3-то... на Нова Броудкастиннг им е пределно ама пределно ясно , че исканите от тях абонати които да плащат всеки месец таксата си , няма как да бъдат събрани , ако по този канал вървят само мачове от а група .
   
  Умниците естествено ще слагат всеки кръг най-интересният мач от Англия именно в този платеният пакет за да накарат така сума народ да ги плати тези пари.
  Защо , феновете на английският футбол които са хиляди в България трябва да плащат и мизериите на българското първенство ???
   
  Защо на мен в Неделя ще ми се наложи да гледам мача за карлинг по нета ?? Защо след като пускат определен канал не са се договорили със всички оператори когато стартира канала да върви при всички тях ???
   
  Кажи ми ти сега къде ги има всички тези неща в някоя ' бяла' държава ??
 19. Like
  nikolai_88 reacted in Даниел Агер   
  Добре де , к'во ви става? Защо така го грабвате, даже някои искат и да си върви.
  Всички говорите за предаността на капитана ни, а никой не озенява верността на вице-капитана.
  Преди 2 години той беше най - добрият на тази позиция в Европа, а защо не и в света. Тогава отклоняваше предложения на Барса и още няколко големи клуба. Помните каква беше Барса преди две години, нали?
  А къде бяхме ние преди две лета? Не помните. Точно тогава обаче той си направи татуировка "YNWA" на пръстите и тук го искарахте Бог.
  Сега го гоните - чуплив бил, малко мачове играл , не можело да се разчита на него!!!
  Осъзнайте се хора, ТОВА Е ДАНИ АГЕР, човека дал близо 10 години от живота си тук, класирал ни за финал в ШЛ с гола си с/у Челси, опазил най - великите нападатели за своето време.
  Кого гоните, кои сте вие да го нападате - НЕГО???
   

 20. Like
  nikolai_88 reacted in Дирк Каут   
 21. Like
  nikolai_88 reacted in СТИВЪН ДЖЕРАРД   
 22. Like
  nikolai_88 reacted in Даниел Агер   
  http://img.tapatalk.com/d/14/04/19/5y4y9azy.jpg
   
  You'll Never Walk Alone
   
   
 23. Like
  nikolai_88 reacted in Мартин Шкъртел   
  Искам да обърна внимание на Мартин. Този човек е един от играчите ни, които приемат най-емоционално всичко. Загледайте се как се радва на всеки гол, как гони голмайстора да го прегръща. Колко се раздава, как се ядосва. Този човек гори за отбора и за Стиви. Продължава обаче с глупостите в нашето наказателно - дърпаше безобразно Компани при един корнер, а накрая ни спестиха чиста дузпа за боксирането му с ръка. Но пък е майстор на заучените положения и играта му с глава е свирепа! Вижте снимката, тя говори много за Шкъртел...
   

 24. Like
  nikolai_88 reacted in СТИВЪН ДЖЕРАРД   
  Всеки си мисли, че някой ще го замести, но истината е, че той е незаменим. Нито Хендо се доближа до класата му, нито който и да е било друг. Може да дойде човек, с неговите, дай боже и с по-добри от неговите, футболни качества, но аурата, която той има..... не я виждам в никого.
 25. Like
  nikolai_88 reacted in СТИВЪН ДЖЕРАРД   
  Legend
   

×
×
 • Create New...