Jump to content

makedonski

Потребители
 • Posts

  362
 • Joined

 • Last visited

About makedonski

 • Birthday 04/21/1980

Допълнителна информация:

 • Любим играч
  Не казвам

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

makedonski's Achievements

Baby Scouser

Baby Scouser (3/10)

623

Reputation

 1. Братче, ако се циганим за 25 мил. за Тилеманс, не знам, тия нашите собственици на Анфилд, какво пушат или с какво са д*****и. Абсолютни скъперници, то па бива бива, това тяхното на нищо не прилича. Лично, смятам, че под ръководството на Клоп Тилеманс ще стане егати кучето. Як е като биче и не е податлив на контузии. И не смятам, че е мързелив. Всеки отбор си има стил на игра. Играчите се съобразяват с вижданията на треньора.
 2. Искат тънко да минат, негодници.
 3. Докато, не го видя, както се казва, не го вярвам.
 4. Ако е такъв като Артур Мело, не мерси. Тия американски циции да вземат и да извадят едни пари за качествен халф, я за Тилеманс, я за Рубен Невеш, я за тоя Кайседо, където се споменава. Само се излагаме, като клуб.
 5. Имено това е проблема, американците развиха Ливърпул като бранд, и то много успешен. Според, последните преценки, при продажба, цената на отбора е над 3 милиарда евро или долари, не знам, тук мога да сгреша, а американците преди има няма десет години ни купиха за 300 мил. Те като бизнесмени, искат този бранд да е постоянно конвертируем, да има постоянна печалба, а за купите и титлите, добре са дошли, но както се казва може и без тях. Така е в САЩ. На първо място е печалбата, а на второ вече титлата. Т.е. те не виждат един разход, ако не е финансово обоснован за разумен, независимо, че отбора има нужда от ново попълнение в даден сегмент от играта. Това е основният проблем и етиката и лоялността на Клоп, което това е характерна черта за немците. ПОне за тези от неговото поколение. Работи с това което има и разполага, имам предвид и от към финансии, не мрънка, на негово място да беше Пеп досега да ореве света. Спомням си, не знам кое лято беше,накупи 4 защитника за над 200 мил. Имаше шеги във фейса тогава, че разходите за отбрана на Сити са по-големи от на някои държави като Босна и Херцеговина, Черна Гора, Северна Македония и т.н.
 6. С този трансфер или наем, по-точно, американците за пореден път се излагат. Така беше и преди две години, когато закъсахме в защита, взехме турчето под наем от Шалке и Бен Дейвис, който изигра ли мач за нас, много не ми е ясно. С треньор като Клоп, можехме много да надградиме последните години, имам предвид в титли, но тия наши меркантилни шефчета, толкова им е хоризонта на възможностите, само да не се минат и да се прехарчат.
 7. Клоп иска трансфер на халф, ония к****и американски не дават парите. Това е.
 8. Мисля, че никой от нас не обвинява Клоп, това е кристално ясно. Човекът, се оправя с каквото има. Вярно е, негово е решението за привличането на Кейта и ОКС, но той от къде да знае, че ще са толкова чупливи и двамата. Ситуацията е следната - халфове има, но те налягат контузии. Имаш два халфа, които ти са перманентно контузени, а трябва да имат по-осезаема роля в отбора, а не младоците това да правят. Какво правим? Гледаме си харчовете или гасим пожара, защото може и да не се влезе в топ 4? Значи, заради сметките тия дрисльовци американски, когато отбора има нужда в конкретна зона да се подсили, заради обективни причини, оставят Клоп да се пържи на огъня. Ами да го д***т. Окса и Кейта и без това са пътници следващата година. Как не осъзнаха толкова години, че това не им е някоя американска игра, че във футбола нещата са по-различни.
 9. И аз съм на това мнение. Срамно е това, което правят, т.е. нищо. Само прибират кеша. Скръндзи невиждани.
 10. Аз не говоря за звезди, много съм наясно, че ние сме отбор, който изгражда футболисти. Но, е очевидно, че ни трябва поплнение в халфовата. Трябва ли да се чака последния момент а трансферния прозорец? И да вземем момчето от Борусия, пак ще ни трябват поне още 1-2 халфа в халфовата. Накуп ли ще вадим парите за тях? Нямаме още един Коутиньо в резерва това да направим, както бе преди 4 години.
 11. Аз предлагам тази тема да бъде приключена. Ясно е вече, че никакъв халф няма да се взима. Наистина ми е дошло до гуша от тия наши собственици, предпочитам дори едни араби преди тях или китайци.
 12. Ако се хвърляме за халф до края на джама, това ще е Рубен Невес, идеален за нашата политика, май е в последната година от договора, иска да се маха, играч, който ще пасне бързо на нашата схема, а и като характер пасва на Клоп. Имам предвид като играч. Няма да иска баснословна заплата, като Тилеманс. Ние кинти туку така не даваме. Така, че според мен, ако нещо ще правим ще е в тази посока. За Де Йонг слуховете са Химера. Пръскаме пари, но ако Клоп прецени, че това е играчът който пасва в неговата схема. За Кайседо също смятам, че няма да се хвърлим, млад е , перспективен е, но няма кой да го чака, на нас ни трябва играч, който веднага да върши работа в халфовата. Такъв е Рубен Невес. Въпросът е дали Клоп ще поиска трансфер. Хенри за 30-40 мил. мисля, че няма да се скръндзи, за повече да, но като знае, че привържениците после ще мрънкаме цял сезон и ще му се навира в лицето, мисля, че тези пари ще извади. Въпросът е в Клоп, иска ли го или не.
 13. Ако е Рубен Невеш, за мен избора е супер. Няма да е много скъп. Не е необходимо да се аклиматизира или да се адаптира във Висшата лига. Ще бъде добро освежаване. И е креативен. Което понякога доста ни липсва срещу затворени отбори.
 14. Е, разгеле, имало е здрав разум. Надявам се, че този който ще се вземе да бъде с физика като Вайналдум. Този, човек, почти нямаше контузия, до този момент, но той вече не е при нас. Ако се взима също, не за закърпване на положението, а да бъде за години част от отбора.
 15. Майко мила, е този и да предложим добри пари за него, няма да иска и да си ходи, защото такива пари ние никога няма да му предложим, то на Салах с триста зора му дадохме нещо повече. На Де Йонг повече от 200000 паунди на седмица, което и това не ми се вярва да извадим, няма да дадем.
×
×
 • Create New...