Jump to content

blunt

Потребители
  • Брой теми

    3563
  • Joined

  • Спечелени дни

    10

Everything posted by blunt

  1. Въпросът е и Алонсо да иска. И се сещам кой може да помогне да го примамим и определено не е Линда, ами :
  2. Безспорен провал. Астън вила нямаха стил, влезнаха в ужасна форма и се замесиха в борбата за оцеляване кажи-речи. Емери привлече няколко нови играча, но все пак е лесно да се види колко по-добър мениджър е и какви резултати Вила постигат с него след Джерард. А пък, ако Джерард искаше да докаже, че престоят му във Вила е било просто лош период като треньор и може много повече, щеше да остане в Европа да работи, а не да отиде в СА. Марко Силва, например, отказа на СА, за да остане във Фулъм, макар да му продадоха звездата на отбора. И евентуално да търси по-голям клуб в големите първенства в Европа.
  3. Колко сезона ще трябват на Тод Тъпото да вкара Челси в топ6 в първенството? Втори поред сезон няма да са там, следващия дали ще могат? Не го виждам, може би чак по-следващия. Така че Челси не са никакъв топ 6 вече, Тод ги уби.
  4. Иначе сигурно не са много нападателите в топ4 лигите, които да са по-слаби от Холанд с глава. То отдавна се знае, че му е слаба страна в играта това, но той наистина там е под средното ниво дори.
  5. Някой с поне привидна поносимост към лесбийки.
  6. Байерн да продължават да купуват играчи на Тотнъм. Може даже за следващ треньор да вземат Почетино.
  7. Най-добрият български играч в момента! Трябва да сме горди от нашето момче!
  8. Съгласен с останалото, ама Челси голямо задобряване с 9 допуснати гола в последните 3 мача и 3 точки от тях.
  9. Ако имаш предвид Ла Реал (Реал Сосиедад) - позна! Иначе, не.
  10. 2-3 минути е нищо. И ако не се спира времето, наказаният отбор просто ще бави времето. Отсега си представям как Ник Поуп изнасилва топката с гъз още в 10та минута, защото Нюкасъл са си изкарали ранен картон...
  11. Плешивите съдии мразят Клоп, защото той си присади коса, а те нямат толкова щедри работодатели като ФСГ , за са направят същото. Тиърни е плешив от 2 години и ни реже яко. Клатенбърг с присадената коса, за която даже публично говореше, пък ни даде 3 дузпи в 1 мач срещу Манго на Олд Трафорд, от която едната беше страшна симулация на Стъридж. Беше преди Клоп да дойде , но пак. Изводът - ФСГ да праща всички плешиви съдии в Англия , заедно с Хауърд уеб, на процедури за присаждане!
  12. Сержант тънко гласче направи най-смешното центриране на света и Брентфорд някак си направи така, че да подари гол на Сити...
  13. Челси, хаха. https://twitter.com/cfcword/status/1754168954207993936?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^1754168954207993936|twgr^11e5e8046ee594d800290b3665bf2b6910d06ccf|twcon^s1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.theshedend.com%2Findex.php%3Fapp%3Dcoremodule%3Dsystemcontroller%3Dembedurl%3Dhttps%3A%2F%2Fx.com%2Fcfcword%2Fstatus%2F1754168954207993936%3Fs%3D4626t%3DIADWMMDWtMYMPFeimX1NoQ
  14. Екстра, това отваря възможност да бъде продаден Винисиус. Мбапе ще иска да си играе отляво, защото там е по-добър, отколкото през центъра на атаката. Французинът ще почне да мрънка и до 2 години Винисиус ще бъде продаден и не трябва да изпускане тая възможност да го вземем.
  15. Дава повече контекст, отколкото други статсове. Относно дали трябва да се говори задълбочено за хГ или каквото и да е друго за даден мач, е въпрос на мнение. В крайна сметка резултатът е най-важното, който мога и в лайвскор да си го видя. Така че може би въобще не трябва да има студия пред и следи мачовете. Аз съм окей да ги махнат студията от Диема и Боби Д да ходи да работи на Слънчев Бряг , облечен като клоун, и да го замерят за пари с балони, пълни с вода, във формата на дилдо.
  16. Такава ще е и новата физика на Клоп след 1 година, след като е започнал да води "нормален живот" , далеч от футбола.
  17. Тва на стадиона е двойник. Истинският в момента прави рехабилитация в град Ливърпул чрез танци:
  18. Абе как го приеха гола на Египет??? Тия на африканското някои съдии са на ниво английските, братче...
  19. Трябва да го вземем дори само заради името. Името звучи като доста по-еротична версия на Ян Кронкамп, който беше за кратко в Ливърпул. Обаче съдбата най-вероятно ще го отведе в Йънг Бойс, за да играе на техния Wankdorf stadium.
  20. Един голям Мен'с шафт за Байерн, два за Тухел .
  21. Уау, какво влизане на лайненцето Риън Брюстър. Ей на тоя му взехме над 30 млн май? Топ.
  22. Аз не знам защо го гледате. Ако е за забавление, окей, ама гледам, че му се дразните.
  23. Brendan Broseph Или по-скоро Broseph Rodgers.
×
×
  • Създай ново...