Jump to content

Robbie B F

Потребители
  • Брой теми

    860
  • Joined

  • Последно видян

  • Спечелени дни

    2

Everything posted by Robbie B F

  1. А и без шамари къв спор е тва.
  2. За съжаление днес нямаше правилно отиграване. Как е възможно да взима такива глупави решения, не знам. Това дори статистическата вероятност го отрича. А ми е любимец.
  3. Мдаа, нещата се изясняват постепенно.
  4. Ми този Роберто харесвам аз. Един изключително интелигентен играч, с невероятна етика.
  5. Нека не отписваме Роберто. Той си е наше момче. Имаме нужда от него.
  6. На мен Фирмино ми е любимец, но от доста време е нелеп. :suicide:
  7. А пък аз искам Сон от кокошките. И некво лево бекче.
  8. Клоп в интервюто преди мача каза много добри думи за Траоре. Аз много бих искал да е при нас.
  9. Капитана в последните мачове /особено/ е сила. Видяхте ли го тва? Дано не е кунтузен.
  10. Само аз ли видях че Джордан, беше най-добрият ни играч днес?
  11. Гледам че след днешният мач нЕма коментари за Хендерсън. Щото игра добре ли?
  12. "Орките не само ще я вземат тая титла ами и разликата ще е голяма. За да боли още повече. Залагам че ще сме 30+ т след тях до края на сезона." Размисли и страсти на виден мангалски фен. Безценно. :sarcastic:
  13. Виждам че нещата се избистрят. Тези които не харесват Хендерсън, вече са влюбени в него, а онези които се опитват да го защитят, в момента си късат ризите, защото досега не са вденали че не става. Така че темата си заслужава многобройните страници. Полезна е един вид. Кво нещо е диалога. :sarcastic:
  14. Не само тук, но ти си говори. А и ще имаш последователи. Не е като да нЕма кретени... не тук, а насекъде.
  15. Ако, въпреки това, иначе, ама, беше... в крайна сметка след тази победа, не мога да си представя, че някой може да влети и да хейти. Вероятно на мен не са ми ясни нещата.
  16. Колегата е пуснал клип в защита на твърдението си. Пусни и ти някой да видим, защото голи твърдения са си просто лалане.
  17. Айдееееееее... са и морала му. :60:
  18. За Морено съм съгласен, ама него Клоп го стопира и цял сезон игра с Милнър на бека /левия/, нищо че е с десен крак. А и поста ти не беше отговор и на двата прости въпроса които ти зададох, а именно мешат ли му се на Клоп в избора на състав /на капитан включително/ или просто толко си може?
  19. Аз имам доста резерви за трансферната политика на Роджърс. Вероятно не е само той виновен де, ама все пак.
  20. Искаш да кажеш че Клоп го натискат, Хендерсън да е капитан? Или че не вдева грам, щом тук разбирачите са го разкрили, а той не?
  21. Според мен е нормално , някои хора да харесват един играч, а други не. Аз съм от тези които, като цяло симпатизират на Хендерсън. Не ми е най-големият любимец, в смисъл не бих си купил негова фанелка /всъщност може и да си взема/, взех си на Фирмино. И да мога да видя че той е технически лимитиран, но и Мили примерно не е най-големият техник. И не мисля че с 10 Коутинъовци, един отбор би имал дори частичен успех. Ненормалното за мен идва от факта, че всички тези които сме "защитниците" на Хендерсън, в нито един момент не налагаме мнение и не списваме постоянно, че такъв като него нЕма, нЕма и да има. Докато тези от другата страна, само чакат да сбърка пас и го започват. Ами това както и да гледаме надразва.
  22. Определено има място при нас.
×
×
  • Създай ново...