Jump to content

Stojkica

Потребители
 • Posts

  4,991
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  45

Stojkica last won the day on August 25 2022

Stojkica had the most liked content!

About Stojkica

 • Birthday 02/15/1983

Допълнителна информация:

 • Пол
  Мъж
 • Любим играч
  Не казвам

Recent Profile Visitors

34,658 profile views

Stojkica's Achievements

Pro Scouser

Pro Scouser (8/10)

9.5k

Reputation

 1. 50 за базата, не 60. Но пък новата трибуна е поскъпнала с 20 от 60 на 80.
 2. Защо да е абсурдно? И не само прихидите, а чистата печалба за отбора. Зверските ограничения дойдоха чак в края на последния сезон, в който се изплащаше въпросния заем към ФСГ. Според ТИА струва 110. Което според мен е около 100 млн строеж + 10 млн финансов кост издължен към ФСГ. Навсякъде се пишеше за 100 млн. И как тези 100 млн ще бъдат покрити за 5 години по 20 млн, като беше смятано, че допълнителната печалба ще е по 20 млн на сезон.
 3. Да, 100-те милиона за стадиона дойдоха като заем от ФСГ към отбора, за което на отбора му беше начислявана лихва. Беше върнат преди 2 или 3 години, като отборът връщаше на ФСГ по около 20 млн паунда на сезон в продължение на 5 сезона, които идваха от допълнителните приходи от новата трибуна. Базата беше някъде към 50 млн от това, което съм чел. Не знам как се финансира строителството на АРЕ, но четох че струва от порядъка на 60 млн паунда. Със сигурност схемата ще е подобна - парите ще се избиват от допълнителните приходи, които новата трибуна ще генерира. Но така или иначе парите, които идват в повече от главната трибуна и парите, които вече не отиват за нова база, продължават да не се инвестират в играчи.
 4. Всичкото, което си го написал е така, с изключение на това цитираното. Няма как Ливърпул да е 15-ти по нетни инвестиции в трансферни суми и това да е балансирано харчене на пари за играчи.
 5. Виж какви бяха договорите с телевизиите преди 8-10 години и виж какви са сега. И виж как са се изменили наградните фондове от ШЛ тогава и сега. После направи отношението, примерно процентно, на едното към другото. Като се направи и същото сравнение относно спонсорските договори и приходите от останалата търговска дейност картинката става пълна, като се има предвид, че все още манго е най-голямата спортна марка от ВЛ.
 6. Сега вземи разгледай обстойно бърцилонъ. Как стават тези магии там и защо не могат да си картотекират играчите за първенството. Ей такива дреболии. Колко им бяха дълговете преди 3 години? Колко са сега? Това вече са по-сериозните въпроси.
 7. Те пък с Каземиро ще прокопсат. Това не му е реал в шл, където всеки по-важен мач е за гонене за по 3-4 жълти картона, но няма кой да му ги даде. Във ВЛ няма да е баш така. А и едно е Модрич и Кроос да са до теб, друго Бруно, който май още не е започнал да се връща в защита и Фред.
 8. Голям праз. Много други по-значими спортове са замрели, боксът е последна дупка на кавала.
 9. За Лилиан Тюрам също бях чел такова нещо. Той директно в съблекланята се мажел преди мач с чесън. оБаче не знам до колко е вярно.
 10. На тази снимка вдясно е изобразен най-великият играч, носил фланелката с трите лъва.
 11. Новият Трендафил на какъв пост играе?
 12. Стига де, и Мане ли не е легенда?
 13. Още не е. Иначе - дано си оправдае и той парите.
×
×
 • Create New...