Jump to content

low

Потребители
 • Posts

  796
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

low last won the day on July 17 2022

low had the most liked content!

About low

Допълнителна информация:

 • Град
  София
 • Пол
  Мъж
 • Любим играч
  Не казвам

Recent Profile Visitors

8,654 profile views

low's Achievements

Growing Scouser

Growing Scouser (4/10)

2k

Reputation

 1. Май форумът е залипсвал на lassana и е решил да се завърне. Жалко.
 2. Гигс беше обвинен преди 3 години за нападение срещу тогавашната си приятелка, но наскоро бе оправдан.
 3. Прочетох интервюто, нищо скандално не успях да видя. Клоп му е казал още преди каквато и да е оферта да има, че вероятно ще играе по-малко оттук насетне с привличането на новите халфове. Хендо първо се надъхал да тренира здраво още по време на почивката, за да е в добра форма и да се бори за мястото си, после дошла офертата и като видял, че никой не ляга пред колата му да му попречи, решил, че е уместно да приеме заради повече игрово време и, подразбиращо се, за парите, прикрито зад евфемизма, че трябва да мисли и за семейството в края на кариерата си.
 4. Няма тегави дълги пътувания поне. 9 точки от първите 3 мача и после младите да се радват.
 5. Забавното е, че ако пък главният съдия я беше свирил в реално време, то същият ВАР нямаше да я отмени, тъй като пак нямаше да е очевидна грешка отсъждането. Същото щеше да се случи според мен и в нашия мач, ако съдията беше видял ръката и отсъдил дузпа на момента. Докато ВАР отсъжда по този начин, вместо по-често да казва на съдията долу "спорно е, отиди да го видиш и да прецениш" ще има такива парадокси.
 6. Предполагам, че след като се финализира окончателно трансфера, и Фабиньо, и Клоп ще кажат открито повече за това как са се развили нещата.
 7. Никой няма да бъде продаден, ако и той, и мениджъра не желае. Тоест ти си представяш, че е постъпила оферта, те са казали на Фабиньо, той им е казал "не ми се напуска", после са казали на Клоп, той е казал "Фабиньо ми е важен, нека стои" и въпреки това го продаваме? На Фабиньо не му е казано предварително (няма такова инфо) "търсим ти отбор и те вадим на сергията, чакаме оферти", а се реагира на както изглежда неочаквана оферта. В крайна сметка почти всички сме изненадани от този трансфер. И друг път съм ти виждал логиката, че някой трябва да бъде държан насила, не я разбирам и съм го казвал и тогава. Няма повече, че да не се повтарям.
 8. Откъде да разбера? Не познавам нито Фабиньо, нито Клоп, че да са ми казали лично. Спекулирам на база наличната информация. Не разбирам каква е разликата между двата сценария, които описваш. И в двата Фабиньо решава, че напуска и Клоп казва "окей", както е правил винаги.
 9. Какво визираш под "клуба"? Клоп многократно е казвал, че ако някой играч му заяви, че иска да напусне, дава зелена светлина, ако има оферта, която да е адекватна. Последователен е в това, независимо дали ни харесва, или не, но това си е той. Щом го е пуснал, значи вече е набелязал или смята, че има достатъчно време да намери и да се договори негов заместник на същото или по-високо ниво, но пък по-млад. Аз не смятам, че щом Фабиньо е изиграл един слаб сезон, вече е завинаги лош футболист. Затова и през ум не ми е минавало, че ще го продаваме. Не съм си и мислил също, че той ще пожелае да напусне един от най-големите клубове, за да заиграе в Саудитска Арабия на 29, при положение, че може да играе на топ ниво (ако си върне формата) още 2-3-4 години и тогава да се ориентира към подобни дестинации. Пак ще го желаят и тогава.
 10. Страхотно постижение на нашите, браво на тях. Но явно от толкова време не си бях пускал да гледам волейбол, че не знаех, че вече няма почивки на 8-ма и 16-та точка.
 11. Да, то в Китай нищо не става с одобрение/заръка/толериране от държавата, частниците се вихрят, както си искат. Не знам защо си сложил тоталитарна в кавички, при положение, че този подход, който си описал след това, е типичен именно за тоталитарна държава, месеща се в спорта.
 12. Нищо особено няма да се промени. В Саудитска Арабия вероятно ще се случи същото като и в Китай - преди 7-8 години китайците също успяха да привлекат някои играчи с подобен профил, вероятно са се изпрали едни пари, държавата си поигра малко на FM, след това ѝ писна, кранчето пресъхна и така. Типичното за тоталитарните режими - игрите омръзват бързо, след като се завъртят някакви финансови потоци накъдето (не) трябва и опитът за вдигане на имиджа претърпи успех или провал.
 13. Напротив, изобщо не са се стискали, имат 800 млн. нет спенд за последните 10 сезона и изградиха добър отбор едва сега. Винаги са били на трето място по този показател след Юнайтед и Сити, но завършваха 6 сезона поред в рамките на 5-8 място. Сега Челси ги задмина в нет спенда след януарския им поголовен харч. Арсенал при Артета започна да уцелва точните играчи за стила си, доскоро почти всеки по-скъп трансфер беше провал.
 14. Ами не бих казал, че е нещо учудващо предвид факта, че възходът на Сити започна редом с възхода на социалните мрежи, а ние пък тогава нямахме никакви успехи, така че сме започнали на равни начала реално.
 15. "Реал" (Мадрид) е клубът с най-много последователи в социалните мрежи https://www.dnevnik.bg/sport/2023/06/19/4497364_real_madrid_e_klubut_s_nai-mnogo_posledovateli_v/?ref=home_NaiNovoto В топ 5 са само отбори, в които са играли Меси/Роналдо. Ние делим 7-мо място със Сити.
×
×
 • Create New...