Jump to content

low

Потребители
 • Posts

  449
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

low last won the day on July 17

low had the most liked content!

About low

 • Birthday 06/24/1992

Допълнителна информация:

 • Град
  София
 • Пол
  Мъж
 • Любим играч
  Не казвам

Recent Profile Visitors

7,839 profile views

low's Achievements

Baby Scouser

Baby Scouser (3/10)

1.3k

Reputation

 1. Ако е обективно възможна такава промяна, може да им предложим размяна и другия уикенд ние да сме домакини, а вторият мач, когато се пада, да е в Лондон. Не ми се иска нов мач да се отменя, след това ще стане мазало в търсене на свободни дати. П.П. Не прочетох внимателно - за цялата страна се очаква да има недостиг на полицаи явно, не само в Лондон.
 2. Зизу да поеме отбор в Англия ще е доста интригуващо.
 3. За Тиаго не съм изненадан, той по-скоро прави от време на време непридизвикани грешки, идващи от напереността, с която играе. Радвам се да видя статистическо потвърждение за едно от най-ценните неща, с които Джини допринасяше - много беше добър в тесни пространства, обграден от двама или повече противници. Дали да я задържи и да спечели фал, дали да успее да се измъкне с топката в крака, дали да намери пролука за пас - биваше го адски в това.
 4. И при положение, че мениджърът на един друг отбор, който е и с по-висок статус от Борнемут, загуби два пъти с 9-0 и въпреки това му гласуват доверие, то постъпката става още по-глупава.
 5. На Дивок да е резерва в столицата на модата съм сигурен, че му е по вкуса.
 6. Сунес критикуваше Погба постоянно и стана меме, но поне беше на база представянето на Погба в Юнайтед и действително беше прав. Ама сега говори наизуст и това, че е наша легенда, е надделяло над обективността му. На Каземиро дай боже наистина да не му потръгне в МанЮ, ама да кажеш, че не бил great player в Реал е просто провокативно.
 7. От кого е унизен, не е ли той началник на екипа и да определя кой какво коментира? Според мен просто не му се прибира вкъщи и си е измислил работа.
 8. На нивото, което са достигнали в момента, вече е абсурд да си го помислят дори според мен. Приходите им ще паднат стократно вероятно и няма как да поддържат ниво на играчи, инфраструктура, интерес на феновете и пр. Предполагам, че повечето им привърженици далеч повече предпочитат Чемпиъншип пред уелската първа лига.
 9. Когато са били създавани, все още не е имало сформирано първенство в Уелс и са се включили в английската футболна пирамида. Впоследствие пък по обясними причини (финансови, конкурентност и т.н.) са решили да си останат в английската лига, вместо да се присъединят към вече създадената уелска такава.
 10. Отмениха го, върнаха се към затварянето на 1 септември.
 11. Феновете се произнесохме и подредихме топ 10 на най-великите голове в историята ни. Няма да спойлвам, за който не знае победителя. Enjoy!
 12. От това, което прочетох набързо за него, атакуващ флангови играч, като го пускат и по двете крила, но вляво му е по-комфортната зона.
 13. Жесус е качествен играч, но в Арсенал ще попадне в доста различна среда - първо, че явно на него ще се разчита да е голаджията, ще е център на големи очаквания, а не играч за ротации; второ, халфовете, които ще са зад него в Арсенал, нямат много общо с класата на тези в Сити. Първото може да е в негов плюс - все пак заради това отива в отбор от по-ниско ниво, да е твърд титуляр и да носи отбора. За второто спасение няма засега - дано не се разплаче, поглеждайки назад и виждайки Джака, вместо КДБ.
 14. Аз предлагам да е в раздел "Легенди". Въпреки че беше ясно, в момента ми е леко тъпо и не ми се пише по-обстоен коментар, така че по-нататък ще изредя всичко, което Садио заслужава.
 15. Карвальо си е атакуващ играч, така че двама сме взели. Къде реално ще го пуска Клоп още не мога да се ориентирам - дали в тройката напред или в тройката халфове, но предполагам, че и в двата варианта ще бъде използван според ситуацията. А пък за купите може и в някаква различна тактическа постройка да играем, кой знае. Фирмино, Салах и Диас няма да играят на световно, което значи, че се намалява риска от претоварване при тях по никое време, така че нищо чудно да играят някаква роля и в тези мачове.
×
×
 • Create New...