Jump to content

low

Потребители
 • Posts

  83
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

About low

 • Birthday 06/24/1992

Допълнителна информация:

 • Град
  София
 • Пол
  Мъж
 • Любим играч
  Не казвам

Recent Profile Visitors

6,899 profile views

low's Achievements

Embryo Scouser

Embryo Scouser (2/10)

 1. Той, като им каже гегенпресинг, повечето от съблекалнята им ще решат, че е някакъв продукт за коса.
 2. Трябва Лампард да дойде при нас за целта (например като готвач), те си имат bromance с Маунт.
 3. Изключително приятно е да се наблюдава манталитета на Стиви и като мениджър. Не е загубил и капка от смелостта, която демонстрираше на терена. Първо, пое Рейнджърс, които бяха много далеч от нивото на Селтик заради проблемите им от преди това, стъпвайки само на треньорския си опит от година и половина работа в Академията - длъжност, която в онзи момент предвещаваше повече шансове за провал, отколкото за успех. Е, той не се стресна, пое ги и свърши работата. Сега, вместо да си довърши сезона с Рейнджърс и да добави още някой трофей в CV-то си, той поема риск и отива в отбор, който е в ужасна серия, отбор, който не познава отблизо и който не е подбирал и готвил той, и в първенство, което е най-силното в света. Отново работа, която ухае повече на провал, отколкото на успех. Въпреки това, той поема предизвикателството челно. Пожелавам му 2 и половина много силни години във Вила, 0 точки срещу нас в този период и лятото на 2024 г., ако Юрген действително напусне тогава, да се завърне, където принадлежи.
 4. Искрено се надявам Стиви да поеме Вила или друг отбор от техния ранг в скоро време. Вероятно не само за мен би било страхотен развой един ден той да ни е мениджър, но не искам това да става, без да има треньорски опит във Висшата лига. Винаги съм си мислил, че да премине през отбор от средата на таблицата във ВЛ след Рейнджърс ще е супер школовка за него и добро доказателство има ли потенциал на най-високо ниво, или не.
 5. За Нуно, доколкото си спомням, преди края на миналия сезон бе обявено, че се разделя джентълменски с Уулвс, а го потърсиха от Тотнъм доста по-късно като план Б, след като не си осигуриха по-висок профил мениджър. Жалко за него, че попадна в един сякаш доста демотивиран състав на Тотнъм, който върви надолу и надолу, въпреки че разполагат с достатъчно качество като единици. Жалко и за самите Тотнъм, които 10 години изграждаха стабилен отбор, а в последните 2 и половина е само регрес. Може би Уест Хем ще са тези, които ще завземат техните позиции постепенно.
 6. Краткосрочно е добре за нас да си назначат класен мениджър - предстоят им по два мача със Сити и Челси и с треньор като Конте имат далеч по-голям шанс да им вземат точки, а ние "само" ще ги посрещнем на Анфийлд. Това от гледна точка на битката за титлата този сезон, която според мен за тях е загубена кауза, който и треньор да ги поеме, ако ще и още от следващия кръг. За стабилизирането дългосрочно съм напълно съгласен. Смятам, че ще го махнат (ако ще го махат, вместо да му гласуват доверие в сериозна перспектива), като им мине тежката серия от мачове, за да може новият мениджър да има предпоставки за добър старт. След мача им с Арсенал в началото на декември, та чак до март месец няма да срещнат никой от топ отборите във ВЛ.
×
×
 • Create New...