Jump to content

Chinaski

Forum Manager
 • Posts

  9,908
 • Joined

 • Days Won

  172

Chinaski last won the day on April 25

Chinaski had the most liked content!

1 Follower

About Chinaski

 • Birthday 10/26/1981

Допълнителна информация:

 • Град
  София
 • Пол
  Мъж
 • Любим играч
  В.Ван Дайк

Recent Profile Visitors

35,186 profile views

Chinaski's Achievements

Scouser Legend

Scouser Legend (10/10)

22.8k

Reputation

 1. Ние не можем да вземем и тия дето искаме, сега като махнем всички дето изброи и то кво остана?
 2. Както това ни коства провала на всички фронтове тоя сезон
 3. Жертвахме тоя сезон вместо уж следващия. Все едно не можеше края на май да почне да се търси треньор а трябваше да стане януари когато така и не намерихме. Като цяло за мен непрофесионално изиграно от клуба както доста други неща последните години и никой не може да ме убеди в обратното. Явно има някакво напрежение за това кой избира трансферите, кой кой футболист е довел и тн. Напрежение между ФСГ и Клоп. Заради това се маха сигурно основно и заради това те си взеха веднага Едуардс, защото за тях той е важния, той ще харчи и той ще продава, тоя Слот ще си е само треньор, който няма да има кой знае каква дума. Както всичко друго и тук ФСГ доказват че са им важни повече екселите и да излезе сметката накрая пък квото стане. [] NEW: Arne Slot will act as head coach of Liverpool, not as Manager. Slot will take custody of first team training, while reporting to sporting director Richard Hughes. Both will report to Michael Edwards. [#TimesSport]
 4. Еми разочарован е много от играчите, но направи грешка с оповестяването на махането си толкова рано през сезона. Пак им се предовери както го е правил в цялата си кариера и те му го сложиха.
 5. За мен е странно нов футболист да дойде в отбора и да стане капитан веднага, без значение кой е. Нужно е първо да си изгради някакви отношения с другите, някакъв респект и тн.
 6. https://www.instagram.com/reel/C2mtEOosMvx/?igsh=MXJvNnFxcXd4cWF4Mw==
 7. Как пък Пеп не се измори бе да му … , как все при нас тия неща…
 8. Е ти чакаш да го каже ли? Нали ще ги взривят феновете…
 9. Аз съм убеден че го изгониха тия мърши ФСГ с поведението си някак. Никой не може да ме убеди, че тоя човек точно в тоя момент ще реши да се маха и да съобщи. За съжаление той няма никога да каже какво е станало, след 20 години евентуално в някоя биография. Щеше да гради новия Ливърпул, договор до 26та, първи навсякъде и той се изморил. I call bullshit! Каквото и да е сме му благодарни до край. Да му правят статуя на Анфийлд и да стискаме палци някой читав се прекара да дойде при нас.
 10. Тръгват си и всички асистенти
 11. Еба си мамата
×
×
 • Create New...