Jump to content

Anfield boy

Потребители
  • Брой теми

    80
  • Joined

  • Последно видян

Everything posted by Anfield boy

  1. Риторичен въпрос! Да са "живи и здрави" тъй наречените американци и най-вече "честната и справедлива" организация УАДА!
  2. Тогава имаше спорт и държава. А сега нито едното нито другото!
  3. Това което излезе последно е мускулен проблем. Ще отсъства само с Бърнли.
  4. Ох дано да е мускулна!! Ако е извадено рамо е една от най-тежките и коварни контузии за които не е ясен срока за отсъствие. Желая много здраве на ЗВЯРА Мане има потенциала да засенчи дори Суарес колкото и да ми се смеят някои.
  5. Е не! Може и да са повече от 3 месеца . И какво става само след един мач оставаме без един от най-добрите си играчи . Тия контузии няма ли най-накрая да престанат?!?!
  6. Дано не е нещо сериозно.
  7. Интересно изказване даващо поводи за размисъл. П. П. Що се отнася до заслугите към клуба на Торес и Оуен то тези на втория са безспорни- 2 трофея ФА И КК докато срещу Торес -0.
  8. Добре е ,че Диемите ще дават ВЛ. Не е добре обаче ,че ще слушам дебили като Драгоев оня другия идиот (забравих му името) ,който цял мач ми вади статистики от 15-16 -17 18 век
  9. Имаше преди време един инцидент със стикове за голф и тогава героите в него наказаха Барса. Но те наистина бяха герои. И много важно-не бяха с тъмен цвят на кожата.
  10. Да го продават направо. Никога не съм го харесвал. Няма и особени качества като защитник. Само със желание не става.Трябват и умения а според мен при него са доста лимитирани.
  11. Един виц за Григор: Който играй пичели казал Стоичков , не е вярно отговорил Димитров.
  12. Той дори и Стиви Уондър ги вижда нещата ама тук има колеги които си живеят в 80-те на миналия век и си вярват във всякакви "уейове" само не и в единствения правилен - ТОРБАТА С ГОЛЕМИТЕ ПАРИ КУПУВАЩА доказана КЛАСА!
  13. То добре да ги пазим ама един отбор от Северен Лондон все пазеше пари и видяхме до къде стигна. Ако така ще я караме и ние ще сме като тях с тая разлика че и в четворката няма да сме.
  14. Благодаря му за приятните моменти които съм изживял с негови голове и добри намеси в защита! Голям боец от един изчезващ вид! Желая му да е здрав! YNWA!
  15. Доволен съм от този трансфер. Желая му да е здрав! Да къса мрежи и да чупи кръстове на противникови защитници! Да не забравя да подобри рекорда за най-бърз хеттрик вече като наш играч!
  16. Лошо. Глезена, дано не е сериозно.
  17. Сако явно не страда от липса на самочувствие но за мен не е за капитан.
  18. По-добре че се скара с треньора сега ще си почине и ще започне пълноценна подготовка с отбора!
  19. Ще го накажат минимум 1 година!
  20. и за какво го подкрепяш? За това че петни името на клуба. За това че изостави и предаде отбора в най-важната част от сезона.
  21. Не защитавам този сайт но ОТКАЗ от отварянето на втората проба си е ЧИСТО САМОПРИЗНАНИЕ! Негърът сам си е виновен. Не искам повече да играе за Ливърпул и да петни името му!
  22. Добре че са глобени мизерниците от Булшитком. Пожелавам им скорошен фалит.
  23. Лоша новина. Дано не е нещо сериозно. Ако ли пък е ще трябва да се разчита на "Свети "Джо Алън и Лукас.
×
×
  • Създай ново...