Jump to content

danail06

Потребители
  • Брой теми

    127
  • Joined

  • Последно видян

  • Спечелени дни

    1

danail06 last won the day on April 20 2020

danail06 had the most liked content!

About danail06

  • Рожден ден 1.08.1997

Допълнителна информация:

  • Град
    Бургас
  • Пол
    Мъж
  • Интереси
    лов на вещици,шиене на дантели и плетене на терлици
  • Сайт
    http://таен
  • Любим играч
    В.Ван Дайк

Последно видят от:

10606 profile views

danail06's Achievements

  1. Крум Савов: Кубрат Пулев е огледален образ на Бойко Борисов "Предварително шансовете за победа на Кубрат Пулев бяха не повече от 20-30%", каза пред БНР журналистът Крум Савов в коментар на Палми Ранчев - една интересна фигура в бокса - потвърди, че Кубрат е продукт на една стара школа - съветската, в която аматьорският стил на боксиране не върши работа на професионалния ринг. Пак е постижение, че с този маниер Кубрат стигна до два мача за световна титла". Според Савов провокативното, арогантно и агресивно поведение, много често изкуствено инспирирано и преиграно, е част от това шоу: "Кобрата е част от това шоу, друг е въпросът колко му отива. Кубрат можеше да се държи по-смирено и по-спортсменски преди и след мача. ... Антъни Джошуа е великолепна реклама на спорта. Елегантен и като визия, и като поведение, и като изказ, доста интелигентен като начин на изразяване, като послания, които отправяше преди и след мача, като уважение към съперника, към публиката, към българския народ - с приятелски изречения, които отправи. Джошуа остана на тази висота, Кубрат не успя, той е егоцентричен, нарцистичен типаж. Той е огледален образ на Бойко Борисов". Крум Савов посочи, че напоследък не е много добро известното за всички приятелско отношение между боксьора и министър-председателя. "Според фенове на Кобрата лек разрив между него и Борисов е настъпил след загубата му от Кличко, когато премиерът не го е посрещнал на аерогарата", коментира той и добави, че Борисов обича да общува само с победителите. Пулев има шансове в политиката, категоричен беше журналистът. https://bnr.bg/post/...e-poveche-ot-30 Интервюто на Крум обхваща всестранно образа на Кобрата и си заслужава слушането :)
  2. ​А ето и мнението на Клоп :yes: https://www.liverpoo...ho-liverpool-fc едно от най-важните неща: "....the highest quality person and player."
  3. Това е вярно :) взех отношение към статията (в училище ни даваха да пишем Leserbrief :) и си струваше),защото тя поставя изходната точка за коментара ми,който не без причина стои под тази тема :) Моето лично мнение е,че имаме нужда и от двамата футболисти без значение размера на цената им в този момент,защото те могат да донесат липсващия елемент в отбора ни,налагащ силно изразени колективни действия,а именно цялостното осъществяване на нашите игрални представи в най-тежките положения.Двамата ще представляват върхът на иглата и същинско олицетворение въобще на разбиранията на Клоп за воденето на играта. Разбира се възможно е този трансферен план и да не се изпълни,но мислите по обратната линия са много приятни,нали?Че кой би бил против?
  4. http://sportbild.bild.de/fussball/premier-league/premier-league/lacazette-und-keita-neue-stars-fuer-liverpool-und-klopp-50685468.sport.html Тази статия действително е излязла преди два месеца и давността й стои под въпрос,но ако този "сценарий" се сбъдне,отборът ни ще е оптимално готов да притесни всеки отбор в Европа.Дори само тези двама футболисти ще изстрелят потенциала на отбора до небесата,защото именно техните умения са липсващите парчета от нашия пъзел. Можете ли да си го представите :) ?При мисълта за това направо ми полита въображението към един бленуван момент...все едно вървим изстискани от слънцето през пустинята и имаме огромна неутолима жажда,която от време на време заблуждаваме с някой мираж ок отплеснах се :) Но поиграйте си малко на ум как варварски ще разпиляваме всеки отбор,който ни се изправи по пътя.Пътят,който води до титлата на Англия и може би до тази в Шампионската лига,изглежда определено по-дълъг от този до Рим,но всичко ще бъде възможно,ако затворим настоящия трансферен период с правилните решения.Дано дано дано!Много се надявам да има капка истина в това,което се пише по медиите,защото това ще обуслови една чудовищна нападателна мощ на отбора,която можем да постигнем само ако бъдем достатъчно умни/хитри/умели/ловки в следващите месеци. Хмм да стискаме здраво палци! ПП:Чувал съм,че нападението е най-добрата защита и вярвам в това,защото е истина (малко трудна обаче за прилагане)! :)
  5. Стъридж: Влизането в топ 4 е важно за всички в Ливърпул http://www.novsport.com/news2370901_1004.html Може би все пак не се задава време разделно за Стъридж и Ливърпул и впрочем...днес имаше забележително голям принос към победата,защото цялостното му представянето беше във всяко отношение повече от блестящо!Към това взаимодействието му с Коутиньо беше като ключ за непристъпна крепост,с която много отдавна обичайно при "затворените" отбори се сблъскваме. Все още се радвам,че играе за Ливърпул въпреки фона на историята от хроничните контузии,съпътстващи цялата му кариера.Дано занапред да види повече късмет в това отношение,излизайки с нашия червен екип! :) Благодаря на него и всички от отбора за днес!
×
×
  • Създай ново...