Jump to content

rakapy

Потребители
  • Брой теми

    301
  • Joined

  • Последно видян

  • Спечелени дни

    2

Everything posted by rakapy

  1. Моето виждане ( в стил Стратега) е следното: Заха на крилото,Фернандеш плеймейкър,някакво откритие за левия бек(поне 80% като Робъртсън) и резервния вратар на Саутхямптън. :nyam2:
  2. Както е тръгнало защо не кандидатстваме за Гинес, че Хендерсън е най-спорната фигура във футболен форум.Печелим като едното нищо и с наградата може не сбирка а събор да се направи.Поне да има практическа полза от тази война/отдавна надхвърли рамките на дискусията/. :sarcastic:
  3. Както и да го погледнем за финалната шестица се класират най-добрите в последните години/Италия,Русия,САЩ,Бразилия,Сърбия/.Последният отбор е между Франция/европейски шампион/ и Полша/световен шампион/.Тези седем отбора се открояват над останалите,както 6-те на футбол във ПЛ.,чат-пат може да паднат от някого,но накрая спорят за медалите.Поне за малко помечтахме. :yes:
  4. Това с Розалин Пенчев звучи много добре, лошото е ,че вече трябваше да сме го пробвали, сега е малко късно за експерименти.С една гола надежда,но напред срещу янките. "Каквото сабя покаже и честта майко юнашка".
  5. Изказване на Милнър "От дете съм възпитаван да мразя Манчестър Юн". Е, как да не го обичаш този модел на Ницше/нищо,че омразата е започнала по линия на Лийдс/. :60:
  6. Янките се класираха и някои от основните им играчи сигурно ще почиват/отделно спада мотивация, пък и те ни смятат за лесен бъдещ съперник/,така че имаме шанс.България в момента е като Ливърпул преди 2-3 години, ела познай кога бие или пада, без значение от съперника.Вярвам, че ще успеем да се класираме напред.
  7. Ами да спазим правилото,който загуби първия мач, печели вторият в рамките на едно първенство.Както съм написал, ако си играем играта,която можем/срещу Полша почти я показахме/ персите няма да са проблем.Тежък ще двубоя с Канада и дано на янките да не им пука за последния мач,тогава имаме добри шансове/с оглед ситуацията в другите групи/.Но всичко зависи как ще играем ние.
  8. Иран и Аржеантина-чудовища?І Напълно преодолими съперници, ако си играем играта.За Курек съм съгласен, гаден тип откъдето и да го погледнеш.Със Соколов щяхме да сме много по-добре/да ме извинява Учиков/.
  9. За жалост в Тотнъм.Но няма как да привлечем всички добри играчи, така че да си рита в кокошарника.Моура имам предвид.Рабио е друга бира.
  10. Значи трябва да му намерим гадже от Ливърпул, пък нека си е татуиран.Алонсо също не е бил наш фен, ама попитай го сега. :yes:
  11. Не знам каква му е клаузата, но да се пробваме за Саул Нигес.Атлетико много купуваха и би трябвало да продават следващите трансферни прозорци.Ако Майкъл Едуардс ги излъже и го вземем, ще се сдобием с нов Шаби Алонсо.
  12. Добре, господин "терен капацитет" :sarcastic: какво искаш да напишем за Шакири,което не е написано.Нека почне да играе поне малко пък тогава ще коментираме.
  13. Най-добре и двата лагера/за и анти Хендерсън/ да приемат,че като капитан ще напусне последен изплуващия кораб/отбора заварен от Клоп/.
  14. Явно битката за Хендерсън ще е до последна капка аргументи/включително изсмукани от пръстите/.Дайте да напредне сезона, пък тогава да видим с какъв принос ще е капитана за представянето ни.Да оставим миналото на мира и да гледаме напред/все пак сме българи/. :yes:
  15. Значи си много млад ,момче.Дано запомниш много капитани на Ливърпул.Джерард е велик,но в историята на Ливърпул е пълно с велики играчи/капитани/.
  16. Без изричното съгласие на Клоп този договор нямаше да е факт.Не разбираме всичките му действия,но затова той е треньор на Ливърпул/слава богу/ а не форума.И аз съм озадачен,но трябва да вярваме на тренера,че знае какво прави.От тази гледна точка новината е добра.
  17. Шакири спазва мюсолманските пости, колкото аз християнските. И той е на принципа "това да ми е греха".
  18. За Шакири има два пътя, или играе както Клоп иска/до момента го прави/, или по пътя на Сако.За мен ако обуздае албанския си темперамент, си е топ трансфер отвсякъде.
  19. Доколкото прочетох трансферът на Шакири минава под мотото "А дано, ама надали".Ниска цена,пълнеж на дупки,препродаване с печалба, а дори и нищо да не стане какво са 13 млн. при съвременните цени и прочее мнения на задоволство, които на мен ми звучат като застраховка/недоверие/ за този играч.Но мисля,че Клоп твърдо доказа таланта си да изцежда максимума от така наречените спорни играчи и да изненадва и себе си как играят под негово ръководство/без вратари, засега/.Шакири има всички качества да се превърне в основен играч на Ливърпул/удар,пас,дрибъл,борбеност,поглед върху играта,опит,глад за успехи/,плюс осъзнаването, че идвайки при нас получава може би последен шанс да играе в топ отбор.Вярвам,че Клоп може да го преобрази, затова само "А дано" въпреки рекламата.
  20. Е, скромен си няма какво да се каже. :60: Колега не забравяй,че лакомията е един от седемте смъртни гряха.Иначе,"Чул те, Господ".
  21. Няма да определям какви качества притежава Хендерсън/всеки има право на мнение/, но в едно съм категоричен, толкова спорен играч не може да е капитан на Ливърпул. Само футболист с неоспоримо доверие от страна на феновете може да получи тази привилегия.Предполагам, че Клоп залага на Хендерсън като човека свръзка с отбора докато го изгради по "свой образ и подобие" след това "капитана" ще мине/ако е съгласен разбира се/ в ролята на запълващ дупки/10-15 мача на сезон/,за което според мен е идеален.
  22. Има разлика между нападки и недоволство от дадена постъпка.Ако, Коутиньо беше постъпил професионално/за мъжество и елементарна благодарност към клуба, който го направи звезда и дума не може да става/ щеше да играе с пълно себераздаване, без "контузии",молби и прочее номера.Можеше да каже на Клоп "Мечтата ми е да играя в Барселона, имаш една година да ми намериш заместник, а дотогава ще дам всичко от себе си за Ливърпул".Тогава повечето фенове на Ливърпул биха го разбрали/според мен/ и би получил необходимото уважение за раздяла по взаимно съгласие/с максимално много пари за клуба/.Но не стана.Затова "Няма стига,бе хора".За тези не мръсни а гнусни номера/контузии ,молби плач+изнизване като плъх/ заслужава нашето емоционално/като върли фенове/ отношение, което даже е доста толерантно спрямо изпълненията му.Прав му път.
  23. Ами, давай да го отвличаме, друг начин няма.
  24. Гледам Англия срещу Словения и все повече прилича на едно Ливърпулско "дежа вю".
  25. Прав си, но когато видя нашите американци да извадят поне 100 милиона за играч ще си вдигна нивото на желанията.Дотогава са само мечти.
×
×
  • Създай ново...