Jump to content

neversurrender

Потребители
  • Брой теми

    11157
  • Joined

  • Последно видян

  • Спечелени дни

    83

Everything posted by neversurrender

  1. Иска ми се някой измежду Грийлиш или Мадисън, с което да подсилим офанзивната мощ на отбора и задължително поне още един класен централен защитник. В зависимост дали Кабак покаже класа и остане, иначе ще трябват двама. Матип и Гомез ще им чакаме да изтекат договорите, до тогава резерви, че ако играят редовно са аут за цял сезон. Реалност - взимаме онзи бразилеца от Лийдс или Адама Траоре и Свен Ботман от Лил.
  2. Способен да прави големи изненанди и непостоянен за дълъг период от време, с това ще се запомни кариерата му в тениса.
  3. Имаше един друг такъв африканец от Лайпциг дето много се шумеше за него, кой ли не го искаше, всички топ отбори. Сега е при нас и не сме особено доволни от 2-те му години и половина.
  4. Мадисън или Грийлиш за заместник на Вайналдум би било супер. Ама парите за тях могат да го извадят само двата мангала и Челси. В един от тези отбори ги виждам и двамата след време. Ние по-скоро трябва да гледаме към новия ни Саутхямптън - Уулвс, там има интересни играчи за под 50 млн.
  5. Аз пък не очаквам грандиозни трансфери. Най-важно ще е завръщането на Ван Дайк. С него и Жота да започнем новия сезон, ще са си като нови попълнения. Кабак за мен е взет под наем, за да не плащаме пари сега, а през лятото когато се очаква да съберем такива от изходящи, така че според мен може да се счита за дългосрочна опция в защита. Клоп отдавна го иска, дано се докаже и развие при нас. Бен Дейвис е енигма засега, ще бъде голяма сензация ако успее да се наложи някога в отбора. Очаквам обаче доста сериозна чистка, която може да засегне дори играчи като Матип и Гомез, не е сериозно да разчитаме на играчи, които не могат да изиграят повече от 15-20 мача на сезон. Кейта и той е пътник, Минамино ако направи силни изяви при светците и него ще кешираме. До голяма степен входящите, ще зависят от изходящите. Ако вземем добри пари от изходящите, тогава ще може да се надяваме на някой и друг входящ трансфер.
  6. Този добре е направил, че ни е отказал, щеше да е набутвация отвсякъде. Освен че е често контузен, е и много непостоянен и рисков.
  7. Салах, Мане и Хааланд ще бъде друга бира в атака. Много повече предпочитам да заиграем с Хааланд на върха на атаката, отколкото да заменим Салах за Мбапе и пак да си играем с Фирмино като 9-ка. Ще бъде почти същата история, като ти се затворят отборите, пак мъки.
  8. Е що бе, Клоп колко години игра с изявен нападател в Дортмунд. Защо да не смени тактиката и в Ливърпул. Според мен той си я нагажда според играчите, с които разполага в нападение.
  9. Азар си беше най-добрия във ВЛ бая години, не знам какво му е било недцененето. В Челси си беше здрав, в Реал не играе заради много контузии, няма по какво да съдим за играта му там.
  10. Не съм казал, че нямат история, а че нямат традициите на голям клуб, прави разлика. И Чардафон Габрово имат история.
  11. Защо трябва да ходи там, а да не дойде при нас примерно.
  12. Играл е преди това доста време в Нотингам Форест и Лийдс, така че знае и баща му какво са клубове с история. Хааланад показа вече, че не си избира отборите според парите, иска да спечели ШЛ, а със Сити това е малко вероятно, щом досега не успяха, трябва някакъв луд късмет като Челси. Ще си избере клуб с традиции, ПСЖ и Ман Сити може да му предложат цялото богатство на света, ама пак няма да отиде там заради ШЛ.
  13. За щастие това момче не робува на парите и не харесва изкуствени отбори, ще го видят през крив макарон
  14. Значи в Лудогорец до 1 година ;)Майтапа на страна, успех и дано се наложи при Синиша Михайлович
  15. Да не забравяме и че Милнър е втория капитан и когато носи лентата се справя също отлично. Дайте и той да е по-велик капитан от Джерард само защото има привелигиятя да играе в това поколение на Ливърпул
  16. Относно скандалите, за които говориш, главната причина да ги няма е Клоп. Видяхме какво се случва с играчи като Сако, които кривнат от пътя. Да очерняш Джерард в опит да защитиш тезата си, не мисля, че беше удачно.
  17. Много тъп треньор да, наистина си прецака отбора с тази простотия. Накрая получих дежа вю за Ники Жадното, когато отиде при феновете на Сантош да гледа мача и го разцелуваха, тогава някъде ми стана ясно, че ще има калъфка.
  18. Сложете Хендерсън капитан на онзи Ливърпул и сложете Джерард капитан на този Ливърпул, само си го преставете. Не отричам, че и Хендерсън има лидерски качества, но просто не виждам как би повел такъв Ливърпул с посредствени играчи, към такива геройства като онези през 2005-а.
  19. Не знам какво искаш да кажеш, явно само ти си знаеш и като капитан на кораб, пак няма да е по-добър от Джерард
  20. OMG Това, че изпълнява капитанските си задължение, не го прави най-добрия капитан, който сме имали като знаем кой ни беше капитан преди него. Джерард простп нямаше късмет да има такива съотборници и такъв треньор, защото вярвай ми в този отбор с него щяхме да сме почти непобедими.
  21. Тервел продължава напред. Догодина вече трябва да се бие за световната титла.
  22. Вместо да дават гръцкото, което почти никой няма да го гледа, по-добре да дават всеки уикенд по едно балканско дерби, би било интересно и тогава ще се гледа.
×
×
  • Създай ново...