Jump to content

LiverpoolYNWA

Потребители
  • Брой теми

    2723
  • Joined

  • Последно видян

  • Спечелени дни

    1

Постове posted by LiverpoolYNWA

  1. 50 minutes ago, 3th June said:

    Нека все пак не забравяме, че Сити имат гостуване на Брайтън и Форест, а на тези стадиони при последната им визита нямат победи, както и гостуване на Тотнъм в предпоследния кръг.

     

     

    Сити са с най-лесната програма, вероятно ще си вземат всичко до края както правят винаги в този етап на сезона.

  2. Отвратително е и е особено зле за отбори като Ливърпул, които играят с изнесена защитна линия и опитват да оставят нападателите в засада.

    Сега нападателят ще си остави опорния крак леко назад и ще се брои onside, а защитникът ще е доста зад него. Това тотално обезмисля изнесената защитна линия. Направили са го така, защото мислят, че дават предимство на атакуващия футбол, но ще доведе до обратния ефект като отборите разберат, че вече не можеш да оставяш нападателя в капана на засадата и ще се приберат по моуриньовски назад.

    Абе въобще модерният футбол го съсипват всеки ден...

    358058900_288091043876220_74467362365656

  3. 7 hours ago, kibo1992 said:

    По това което четох тоя взима €525к  в Барса. После се чудят що тънат в дългове?? Извинявай кой беше тоя Френки??

    И освен това му дължат 17м заплати 😂😂 

    Това са заплати дадени от старото ръководство, Лапорта точно затова иска да разкара Де Йонг, защото бил последният с такава висока заплата над 10 млн годишно - иначе разкара Коутиньо, Меси, Гризман, поднови на Дембеле с 50% намаление. Затова са поставили ултиматум на де йонг - или да намаля заплата или да ходи в манчо. Той пък не ще обаче, договорът му от бартомеу е железен. :Д

  4. 8 minutes ago, ReD_Gerrard said:

     

     

    https://www.vbox7.com/play:855937ef05

     

    Честно казано, изглежда умно момче, да видим, дано излезе нещо от него. Твърде дълго време нямаме български футболист в голям европейски отбор. Голям плюс е, че се маха на доста ранна възраст, за да се откъсне от чалга културата и дискотеките в родната футболна действителност.

  5. On 11.07.2022 г. at 13:52, tsbalabanov said:

    Фабрицио пусна сега едно видео, че Барса са готови да дадат 68+4 млн евро за Рафиня на Лийдс, ама предстояло да пуснат официална оферта с тия пари и на какви траншове ще ги платят. Също така били преподписали с Дембеле за 2 години още с намалена заплата. 

    Тия имат 20 играча в атака, 10 крила и никаква защита буквално. Трябват им бекове и един централен поне, а те набиват още и още пари в нападатали. Даже махнаха Клемен Ленгле. Абсурдна е малко ситуацията с тях. 

    Нали взеха Кристенсен.

  6. 3 hours ago, Chinaski said:

    Юнайтед май ще вземат тоя Де Йонг за 85 милиона евро...според мен пак ще се прецакат..

    Ще е най-добрият им халф, но не е гейм чейнджър, Френки е играч, който ако играе в добър отбор, може да изпъкне, сам да носи халфовата линия - абсурд.

×
×
  • Създай ново...