Jump to content

behemoth

Потребители
 • Posts

  202
 • Joined

 • Last visited

About behemoth

 • Birthday December 31

Допълнителна информация:

 • Пол
  Мъж
 • Любим играч
  Не казвам

Recent Profile Visitors

15,202 profile views

behemoth's Achievements

Baby Scouser

Baby Scouser (3/10)

461

Reputation

 1. и аз го четох. Явно е истина, че възстановяването на мангалчестър започва
 2. Не би трябвало да те очудва, Зверев е голям грайндър. Не рискува, играе много стабилно и от двете страни, а ръста му помага срещу топспина на рафа. Голям проблем му е придвижването напред обаче
 3. Днес попаднах на едно видео за Дарвин Нунез. Анализа там доста ме притесни. Нунез е прекрасен когато има пространство зад защитата и се позиционира страхотно. Реализатор е и играе добре с глава. Надграждане над мане в позицията нападател. Но там където е слаб, е това което страшно много ни липсва. В сгъстена защита да се върне да поеме и задържи топката.
 4. Ако има само една сграда за която всички фирми се борите да слагате врати и печели този, който има най-добрите майстори става проблем. Защото ако ти искаш да печелиш от този бизнес а някой предлага безумни заплати на майсторите за да може на вратите които слага да има мюсюлмански мотиви се получава изкривен пазарен модел.
 5. За мен префектния трансферен прозоцрец би бил: входящи: Дарвин, Мбапе, и много качествен халф, който да е заместин ка Кейта. Да може да подава, да намира пространства между линийте, и да е заплаха за гола. изходящи: Боби, Кейта, Салах/Мане за да покрият заплатата на Мбапе и трансфера на халф. Дарвин трябва да е инвестиция, или пак да продадем 10 играча за по 5-10 мил.
 6. Според тото, колите ма мерцедес страдат най-вече от объркана аеродинамика. Борят се с много повече челно съпротивление, от което страда ускорението. Имат проблем със подскачането, като едно от решенията е да вдигнат много високо колата, което води до влошена еродинамика. Да видим колко бързо ще решат проблема. От друга страна ферари още миналата година започнаха пре-пакетиране на двиагеля за да го подготвят за тази година. А хондите, според мен страдат от генерален проблем с охладителната система, предизвикан от екстремните форми на колата. ( sidepods не знам на български как се казват, зщото гледам предимно ф1 на английски, както и анализите на английски) Здерлището е яко, дори с тези коли се чудя дали имат нужда от DRS?
 7. Някой гледа ли Формулата днес? Страхотно състезание. Всички промени наистина позволиха на колите по-лесно да се преследват през завоите. Битките са много на брой, а изглежда за сега ферари са много по-бързи от всички. Не може всичко да е перфектно
 8. няма как да ми е по през *** за тея отбори. по-скоро ще гледам националите по кърлинг да играят крикет
 9. Защо пеевски да дава пари и н челси
 10. манго са много палави в защита ...
 11. Някой казват, че пътуването с кола, преди летенето до пловдив е било по-страшно Между другото туробленцията не е толкова страшна, колкото изглежда и се усеща. Доста по-вероятно е да си счупиш главата от силна турболенция, ако не си се закопчал, отколкото самолета да падне
 12. Не забравяй, че по-слаба версия на този отбор с Оли-гофрен за треньор имаха шанс да спечелят титлата. Точно защото няколко спорни решения им помогнаха да наберат сила, и когато имаха нужда от малко съдията им го даваше. Сега извади Сити от сметките, отбор със безкрайни финансови ресурси и отличен треньор, Олето беше шампион.
 13. Гледах манго малко днес. Имат супер състав, добър треньор, но най-голямата разлика с отбора на Фърги е Хауърд Уеб.
×
×
 • Create New...