Jump to content

behemoth

Потребители
 • Content Count

  113
 • Joined

 • Last visited

About behemoth

 • Rank
  Embryo Scouser
 • Birthday December 31

Допълнителна информация:

 • Пол
  Мъж
 • Любим играч
  Не казвам

Recent Profile Visitors

14,626 profile views
 1. Клоп каза в интервю преди мача с Лийдс, че е видял и новите планове за ШЛ. Били почти толкова безсмислени и с повече мачове. Положението е тип Прукан в българия. Да не мислим, че той е измислил модела. Подръжаваше и слушлаше шефовете отгоре. И днес имаме това което наричаме български футбол, по този утвърден, традиционен модел
 2. Аз май съм единствения на тази земя, който мисли, че тази лига трябваше да се случи. Защото сега се връщаме в ерата на ФИФА в която шейхове, олигарси наливат пари, дебалансират футбола, купуват играчи за по 300 мил и предлагат колосални заплати. За да си мерят футболните отбори, както си мерят яхтите. Поне суперлигата искаше да наложи ограничение на заплатите, може би и на трансферите. ФИФА?УЕФА кога?
 3. борят се бутат се и пресират добре.
 4. след 100 години, след 50 години... И точно англичаните колко години бойкотираха световни първенства та сега ФА подскачат като примадони. Колко псувни ФА е отнел, заради спорни решения. В момента футбола се управлява от дебели чичковци, бивши футболисти и всички искат дебели комисиони. Не виждам лошо футбола да се върне в ръцете на футболните отбори. Такава стъпка могат да си позволят най-богатите, но постепенно и останалите отбори трябва да разберат, че ФИФА/УЕФА трябва да будат или спрени или поне събудени.
 5. В организации, подобни на тази зад океана много добре се справят с налагането на финансов феърплей. Дали с таван на заплати, дали с нещо друго... успяват. Не виждам друг начин за промяна ако не се намали/ликвидира влиянието на паразитите фифа уефа.
 6. Каменната ера е свършила, не защото изведнъж камъните са изчезнали. През годните ФИФА и УЕФА са се доказали като корумпирани, тотално неспособни организации. Какво стана с финансовия феърплей или прилагането на ВАР? Катастрофа след катастрофа. Хиляди безсмислени купи, без стойност. Пускат се трети четвърти отбори. После наказания защо не играе отбора с най-добрите играчи. Шампионска лига с отбори които трябва да търсим в уикипедия да видим кога за последно са ставали шампион и на коя страна? Групи в шампионската лига или лига европа? Всичко е с цел пари, но парите се прибират от дебелите чичко
 7. rolland garros, после Wimbledon и накрая US open. сега почва сезона на клей
 8. https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/transfer-news/philippe-coutinho-liverpool-barcelona-price-20243821?fbclid=IwAR2y4XLHAiDwDfzIOV5E91QZepBxcnYoDnWvhgqf-lnlH_cKRrVZR9CzBT0 Според мен продажба на Фирминио и Връщане на Коутинио би било надграждане.
×
×
 • Create New...