Jump to content

Plovdiv_1926

Потребители
  • Брой теми

    4083
  • Joined

  • Последно видян

  • Спечелени дни

    15

Plovdiv_1926 last won the day on December 9 2023

Plovdiv_1926 had the most liked content!

Допълнителна информация:

  • Пол
    Мъж
  • Любим играч
    Не казвам

Последно видят от:

14785 profile views

Plovdiv_1926's Achievements

  1. Всички полуфинали са на Уембли, няма домакинства тук.
  2. Мисля, че е време Атлетико след 3 греди да я вземат тая купа и да не са на финал с Реал Като ги гледам кои отбори са останали, те са ми най-симпатични
  3. Открито е ръсил в едно предаване някакви големи тъпотии как по време на дебюта си, на загрявката на полувремето посочвал с пръсти на баща си резултата на мача на Евертън от същия кръг и как докато е бил юноша все още се надявал в дербитата Евертън да бият.
  4. Аз не мисля, че Бенфика и Аталанта са чак толкова по-слаби от Милан и Рома в сегашното си състояние, така че нека няма подценяване. Даже освен Ливърпул останалите отбори са почти всички на едно и също текущо ниво, като Леверкузен излизат напред с оглед на формата. Уест Хям добиха доста опит в турнирите в последните години, аз не бих ги отписал срещу Леверкузен.
  5. Осем години нямаше дузпи в тоя турнир. Сега два пъти за два дни.
  6. Първият наистина интересен осминафинал засега, а Атлетико какво изпуснаха в последните минути на редовното време.
  7. Те и в първия мач ги изпуснаха, Реал принципно трудно играят с германци, даже Волсфбург бяха на крачка да ги отстранят преди десетина година и можеше въобще да няма три поредни.
  8. Като излючим мача с Челси, за Ливърпул се отнася същото.
  9. Спорна е дузпата, за мен лично по-скоро няма, играе с топката и то доста преди закачането на крака.
  10. 30-2 удара, баси жалкарите
  11. Вила ги разцепиха в онзи мач, xG-то е било 2,38 на 0,65. Сега само за полувреме е 2,73 на 0,22 за Сити, така че нямат общо двата мача. Все пак Рашфорд, ако беше по-добър, можеше още до 10-15 минута да е 0:2, даже 0:3, така че аз не ги отписвам още, контрите са им опасни.
  12. Холанд какво положение на празна врата в малкого наказателно изпусна
  13. Ее тоя бахти гола, където вкара и две много по-лесни отигравания как осра. Ама почва да им пари на Сити, клоунът Онана днес засега държи, може да им ден
  14. Опасни са им контрите засега, като нищо да ги думнат или поне раввн да изкопчат с тези трима дефанзивни, с които са излезли. Рашфорд като нищо можеше на чисто положение да излезе.
×
×
  • Създай ново...