Jump to content

stefan

Потребители
 • Posts

  709
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

stefan last won the day on June 21 2020

stefan had the most liked content!

About stefan

 • Birthday 06/07/1960

Допълнителна информация:

 • Любим играч
  Не казвам

Recent Profile Visitors

15,131 profile views

stefan's Achievements

Growing Scouser

Growing Scouser (4/10)

1.9k

Reputation

 1. И това ще стане.Не може все така да е.Идва ред на хубавите моменти ,ще се стегнат и ще мачкаме отново.Момчетата го знаят ,ние феновете също.
 2. Честит Рожден Ден. Един изключителен професионалист и човек. Да бъде жив и здрав и тази година още радост да ни достави.
 3. Като го взехме една година нищо не показвал. След това беше станал син на Клоп защото не го оставяш на скамейката. След това се обърна палачинката и стана извънземен и феномен. Сега пак отначало. Като си спомням как се плюеше по Хендо, после без него не може. Няма край. Спрете се малко. Докато е Клоп той знае как седят нещата а ние само мрънкаме. Спрете се поне до края на този сезон и после ще говорим.
 4. Няма никакви сделки. Бием и в двата мача, ставаме шампиони на Анфилд и играем финал в Истанбул. Стискам палци и разни там дяволи да кротуват.
 5. Ако всички са като него в бъдещите пет години,просто няма кой да ни мръдне от първото място. Както казах и преди,Чичо Мили е Пич и като завърши кариерата си има място в футболен клуб Ливърпул.
 6. Фирмино ще остане в клуба, докато и Клоп го бъде. Всичко друго е медийни сензации на умрели сайтове , най- вече БГ журнала с крилати епитети: кръжене, изригна,отсече,става страшно,абе боклуци
 7. Пичага, тия цигани имат тренери по симулации. Трябва ВАР за симулация,няколко червени картона и всичко ще си дойде на място. Барса са лидери.
 8. Някой има ли идея какво става с този човек.
 9. На тъпо магаре и десет каруци да закачиш ,то ще си мисли че е една.
 10. Ако беше сухожилие на коляното, нямаше да сяда и става така. Явно е мускулен проблем на който му трябва известна почивка.
 11. Аз отказвам защото това никога няма да стане.Ако си спомняте Клоп каза на времето че ако някой му се бърка в работата веднага напуска, така че Найк- Майк ,никой няма да му повлиае
 12. Фалшивият Президент на Барселона, Лепнеш Меси,препоръчал на ръководството на отбора да направят всичко възможно да купят Александър- Арнолд. Фалшивото човече не разбрали ,че Арнолд е бъдеща легенда на Колоса от Мърсисайд. Ама нали мечтите са безплатни. Гном какво да го правиш.
 13. Дано Клоп е гледал внимателно. Корави и мръсни мижитурки са Атлетико но мисля че Клоп е намерил кройката на шапката.
 14. Браво Садио, още дълги години бъди при нас и още много купи и награди да вземеш.
×
×
 • Create New...