Jump to content

stefan

Потребители
 • Posts

  669
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

About stefan

 • Birthday 06/07/1960

Допълнителна информация:

 • Любим играч
  Не казвам

Recent Profile Visitors

14,795 profile views

stefan's Achievements

Growing Scouser

Growing Scouser (4/10)

 1. Няма никакви сделки. Бием и в двата мача, ставаме шампиони на Анфилд и играем финал в Истанбул. Стискам палци и разни там дяволи да кротуват.
 2. Пичага, тия цигани имат тренери по симулации. Трябва ВАР за симулация,няколко червени картона и всичко ще си дойде на място. Барса са лидери.
 3. Някой има ли идея какво става с този човек.
 4. На тъпо магаре и десет каруци да закачиш ,то ще си мисли че е една.
 5. Аз отказвам защото това никога няма да стане.Ако си спомняте Клоп каза на времето че ако някой му се бърка в работата веднага напуска, така че Найк- Майк ,никой няма да му повлиае
 6. Фалшивият Президент на Барселона, Лепнеш Меси,препоръчал на ръководството на отбора да направят всичко възможно да купят Александър- Арнолд. Фалшивото човече не разбрали ,че Арнолд е бъдеща легенда на Колоса от Мърсисайд. Ама нали мечтите са безплатни. Гном какво да го правиш.
 7. Дано Клоп е гледал внимателно. Корави и мръсни мижитурки са Атлетико но мисля че Клоп е намерил кройката на шапката.
 8. Емрето е пътник,ела тук, иди там и край с тебе.
 9. stefan

  Иън Ръш

  Голям голаджия. Ако беше сега в отбора,още десет години ще бъдем хегемон в Англия и света. Честит Рожден Ден.
 10. Най- лошото е че това квичене ,непрекъснато за този расизъм,го поощрява и няма да го премахнат а ще се получи обратния ефект.
 11. Много жалко, вместо да се доразвие,кариерата му започва да тъпче на едно място. Не че е лошо в Мюнхен, но аз не виждам как ще се справи в Байерн и доста по-твърд и атлетичен немски футбол. При нас щеше да стане легенда,защото почти всички го обичаха. От друга страна се радвам, че ще бъде като назидание на другите от отбора ни. Да не се лакомят и да виждат какво може да им се случи. Сто процента съм сигурен че съжалява и каква физиономия имаше когато ги отупахме. Съдба.
 12. Животът е колело, така че може пак да дойдат славни десетилетия. Ох може???? Ще дойдат!!!!
 13. Едно е да играеш в отбор с дървари и съвсем друго е около теб да има класни футболисти. С подкрепата на Клоп манталитета му ще се промени и той ще заиграе на по-високо ниво.
 14. Най-добре е да заминава.Знаем какво може,и какво не може и колко ядове брахме с него.Коу гърбът,Джан гърбът,не били щастливи.100процента ще дойде някой по-добър от него.
×
×
 • Create New...